Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Θέλει συνέχεια στις επιτυχίες

θέλει-συνέχεια-στις-επιτυχίες-699392

Ο ΝΠΣ Βόλος υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την ερχόμενη Κυριακή 21/2 (15:00) για την 23η αγωνιστική της Super League 1, βλέποντας αύριο την ομάδα του Γιώργου Παράσχου να αγωνίζεται σε εξ αναβολής αναμέτρηση με τη Λαμία.

Ο Ισπανός τεχνικός των κυανέρυθρων, Άνχελ Λόπεθ, είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, καθώς έκαναν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο του «Γεντί Κουλέ» και πήραν μία δίκαιη νίκη επί του ΟΦΗ (1-2), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Στις τάξεις του κυανέρυθρου συλλόγου όλοι μιλούν για τον καλύτερο φετινό αγώνα που συνοδεύτηκε με τους τρεις βαθμούς της νίκης, που έφερε τον ΝΠΣ Βόλος στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς. Στόχος της βολιώτικης ομάδας είναι το καλύτερο πλασάρισμα στη φετινή βαθμολογία, ασχέτως αν χάθηκε η έκτη προνομιούχος θέση, αλλά οι παίκτες του ΝΠΣ Βόλος δεν σκύβουν το κεφάλι και θέλουν να αποδείξουν πως άξιζαν κάτι καλύτερο τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Πλέον, απομένουν τέσσερις αγωνιστικές «στροφές» πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και ο ΝΠΣ Βόλος υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Πανθεσσαλικό (15:00) για την 23η αγωνιστική (Κυριακή 21/2).

Στη συνέχεια για την 24η αγωνιστική η βολιώτικη ομάδα θα φιλοξενήσει (Δευτέρα (1/3 – 19.30) τον Ολυμπιακό Π., ενώ στην 25η αγωνιστική, Κυριακή (7/3), στις 17.15 θα πραγματοποιηθεί το ματς Παναιτωλικός-ΝΠΣ Βόλος και στο φινάλε για την 26η αγωνιστική, την Κυριακή (14/3-19.00), οι κυανέρυθροι θα υποδεχθούν την ΑΕΚ.

Επίσης, ο ΝΠΣ Βόλος θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ και για το Κύπελλο Ελλάδας, ενόψει της ρεβάνς στο Πανθεσσαλικό αρχές Μαρτίου για την προημιτελική φάση των «8».

Στον α’ αγώνα ο ΝΠΣ Βόλος ηττήθηκε από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (4-2), αλλά οι παίκτες του Άνχελ Λόπεθ είναι αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις και να πετύχουν την ανατροπή, όπου θα τους δώσει το εισιτήριο της πρόκρισης για τα ημιτελικά του θεσμού. Φυσικά άπαντες στο στρατόπεδο της βολιώτικης ομάδας κοιτάζουν την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες.

Αύριο το Απόλλων – Λαμία

Η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστό πως η αναμέτρηση της Ριζούπολης μετατέθηκε για μια ημέρα μετά. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 18/2 αντί για σήμερα 17 του μηνός θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τη Λαμία. Η κακοκαιρία που πλήττει την Αττική οδήγησε στη διοργανώτρια αρχή να μεταθέσει το ματς για μία ημέρα μετά, αφού έμοιαζε απίθανο να γίνει όπως είχε αρχικά οριστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας «Απόλλων Σμύρνης-Λαμία» για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Ιnterwetten, που είχε ορισθεί να διεξαχθεί αύριο (σ.σ. σήμερα) Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 17:15, μετατίθεται για την επόμενη ημέρα (δηλαδή για την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 και ίδια ώρα (17:15) λόγω πιθανολογούμενης ακαταλληλότητας του γηπέδου, εξ αιτίας της χιονόπτωσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου