Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Τώρα κοιτάζει Λάρισα ο ΝΠΣ Βόλος

τώρα-κοιτάζει-λάρισα-ο-νπσ-βόλος-767151

Την επιστροφή στις επιτυχίες θέλει πλέον ο ΝΠΣ Βόλος ο οποίος μετά την πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη (0-1) που πήρε στα Γιάννινα, ηττήθηκε προχθές στο Βόλο από τον Παναθηναϊκό (0-2) και έμεινε 7 βαθμούς πίσω στην διεκδίκηση της εξάδας, ενώ αύριο έχει πάλι ματς παίζοντας στη Λάρισα (15.00) με την ΑΕΛ για την 20η αγωνιστική της Super League.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με πολύ χρόνο ανάμεσα στα συνεχόμενα παιχνίδια ο ΝΠΣ Βόλος θέλει με νίκη στο Αλκαζάρ να διατηρήσει τις ελπίδες που έχει για να επανέλθει σταδιακά στην 6η θέση αφήνοντας πίσω του και διαιτητικές αδικίες…

Για το αυριανό ματς στη Λάρισα για την 20η αγωνιστική επιστρέφουν από τιμωρία οι Χουάν Χοσέ Περέα, Σέρχιο Τέκιο και Σαλβαδόρ Σάντσες, ενώ θα λείψουν ο Αντώνης Ντεντάκης και ο Ζαν Μπαριέντος που τραυματίστηκαν προχθές, ενώ στις επιστροφες μπορει να είναι και ο Σωτήρης Νίνης.

Το ματς αύριο Σάββατο 30/1 για την 20η αγωνιστική στο Αλκαζάρ (15.00), με τη Λάρισα, είναι το τελευταίο του αγωνιστικά φορτωμένου Ιανουαρίου, ενώ ο Φεβρουάριος θα ξεκινήσει με τον αγώνα ρεβάνς για το κύπελλο με τον ΟΦΗ στην Κρήτη (4/2) και στην 21η αγωνιστική (Κυριακή 7/2) υπάρχει το Βόλος ΝΠΣ-Αστέρας (17.15) με την Βολιώτικη ομάδα να «κυνηγάει» αυτή της Τρίπολης για την 6άδα… που πριν έρθει στο Βόλο παίζει και με τον Άρη.

Πρώτη φορά

Στον προχθεσινό αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος Άνχελ Λόπεθ προχώρησε σε 3 αλλαγές στην Βολιώτικη ομάδα και έτσι όπως έγιναν …συνιστούν ρεκόρ. Κι αυτό γιατί ενώ αγωνιστήκαν 14 παίκτες οι 10 που ξεκίνησαν έπαιξαν σε όλο το ματς. Αρχικά ο Αντώνης Ντεντάκης αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή, δίνοντας τη θέση του στον Ζαν Μπαριέντος στο 22′. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Ουρουγουανός δεν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο, με τον Λόπεθ να προχωρά σε αλλαγή της αλλαγής του, με τη θέση του Μπαριέντος να παίρνει ο Γιάννης Κιάκος ο οποίος στο 71ο λεπτό αντικαταστάθηκε από τον Γιώργο Μπάλλα.

Λόπεθ: «Δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα»

Την άποψη ότι το προχθεσινό τελικό 2-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο προπονητής, Άνχελ Λόπεθ. Ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος σημείωσε στην κάμερα της Nova: «Αν δεν είναι το καλύτερο μας ματς είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα που έχουμε κάνει και ένα από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα. Είχαμε συντριπτική υπεροχή. Ο Παναθηναϊκός δε μας απείλησε. Αυτό που έκανε τη διαφορά είναι ότι ο Παναθηναϊκός έκανε τις ευκαιρίες του γκολ. Για το δεύτερο ημίχρονο όντας πίσω στο σκορ ήταν πολύ δύσκολο. Ακόμη κι έτσι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών. Ήταν δύσκολο για εμάς γιατί ο Παναθηναϊκός προηγούταν και έκλεισε τους χώρους. Δεν μπορούσαμε να βρούμε τους χώρους…. Αναγκαστήκαμε να πραγματοποιήσουμε πολλές αλλαγές. Είχαμε πολλές απουσίες Το προσπαθήσαμε. Ακόμη κι έτσι το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού».

Από την πλευρά του ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός Νικολάς Μαρτίνες, σχολίασε: «Είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες. Αν είχαμε αξιοποιήσει μια ευκαιρία που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Πρέπει να έχουμε υπομονή».

Μπάλλας ο 27ος

Ο 27ος παίκτης που αγωνίστηκε φέτος με τη φανέλα του ΝΠΣ Βόλος έγινε την Τετάρτη Γιώργος Μπάλλας που παράλληλα έγινε και ο πρώτος βολιώτης που έπαιξε φέτος (ειχε και πέρσι 3 συμμέτοχες). Ο νεαρός Γιώργος Μπάλλας, σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, τόνισε μάλιστα ότι ο ΝΠΣ Βόλος ήταν καλός, αλλά πλήρωσε το γεγονός ότι δεν κατάφερε να σκοράρει: «Ο χαρακτήρας της ομάδας είναι να μην παρατά κανένα παιχνίδι. Σήμερα πιστεύω ήμασταν καλοί ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Δεν ήρθε το γκολ, πρέπει να το δουλέψουμε.

Μπήκαμε αποφασιστικά απ’ το πρώτο λεπτό. Δώσαμε μονομαχίες, βγάλαμε ωραίες πάσες, το στενάχωρο είναι πως δεν ήρθε το γκολ. Είναι πολλοί παράγοντες, η τύχη, η κακή στιγμή, θέμα προπόνησης, που δεν σκοράραμε. Όλα θα έρθουν αν συνεχίσουμε έτσι. Όπως και να έχει στόχος μας είναι να παίρνουμε νίκες, να πολεμάμε κάθε ματς, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αυτό θα κάνουμε σε κάθε παιχνίδι».

Αχ. Μπέος για διαιτητές

Επίθεση κατά των διαιτητών έκανε ο Αχιλλέας Μπέος, λέγοντας πως η συμπεριφορά τους είναι ένας από τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Αχιλλέας Μπέος στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: «Ενας από τους λόγους που αποφάσισα να αποχωρήσω από το ποδόσφαιρο, με την επικείμενη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ, είναι η συμπεριφορά των Ελλήνων διαιτητών, οι οποίοι δυστυχώς αποτελούν ντροπή για την κοινωνία της πατρίδας μας. Διαιτητές οι οποίοι με έλλειψη αξιοπρέπειας, διαμορφώνουν τα αποτελέσματα των αγώνων. Ειλικρινά αναρωτιέμαι, όλοι αυτοί τι λένε στα παιδιά τους;

Δυστυχώς το άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να πορευτεί με τέτοιους τύπους, οι οποίοι έχουν επιλέξει να είναι υπηρέτες των ισχυρών και της εξουσίας και όχι του πιο όμορφου, συναρπαστικού και γνήσια λαϊκού αθλήματος στον κόσμο».

Ο Διαμαντόπουλος στο Λάρισα-Βόλος

Την αναμέτρηση του Βόλου με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, το προσεχές Σάββατο 30/1, στις 15.00 θα διευθύνει ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από την ΕΠΣ Αρκαδίας, με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Ψαρρή από την ΕΠΣ Ζακύνθου και Κωνσταντίνο Τριαταφύλλου από την ΕΠΣ Αρκαδίας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Σπύρος Ζαμπάλας από την ΕΠΣ Ηπείρου. Στο VAR θα είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος από την Μακεδονία και AVAR ο Ανδρέας Φωτόπουλος από την Αθήνα. Παρατηρητής ορίστηκε ο Νικόλαος Αγαδάκος από την ΕΠΣ Πειραιά.

Στην Ελλάδα ο Γκαμπόα

Ενώ η μεταβίβαση της ΠΑΕ Βόλος είναι κοντά στην ολοκλήρωσή της η νέα ιδιοκτησία φαίνεται να είναι κοντά και στην πραγματοποίηση μίας μεταγραφής. Οι «κυανέρυθροι» μετά την απόκτηση των Γκριλο, Μπουένο και Σάντος αναμένεται να εντάξουν στο δυναμικό τους και τον Ρίβας Γκαμπόα. Πρόκειται για έναν 22χρονο Βενεζουελάνο άσο, ο οποίος αγωνιζόταν στην Εστουντιάντες και καλύπτει την θέση του μεσοεπιθετικού και αποτελεί κίνηση του fund, το οποίο θα αποκτήσει τη βολιώτικη ομάδα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου