Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Κροάτης διαιτητής στο Πανθεσσαλικό

κροάτης-διαιτητής-στο-πανθεσσαλικό-781122

Γνωστός Κροάτης διαιτητής θα βρεθεί την Κυριακή (17.15), στον Βόλο και στο Πανθεσσαλικό για να διευθύνει το ματς ΝΠΣ Βόλος-Λαμία στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League 1.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Σε ένα ματς που ο ΝΠΣ Βόλος θέλει την επιστροφή στις επιτυχίες η ΚΕΔ, όρισε τον Κροάτη Ιβάν Μπέμπεκ (Κροατία) διαιτητής της αναμέτρησης του Πανθεσσαλικού οπου δεν έχει οριστεί ξανά ξένος διαιτητής σε αγώνα πρωταθλήματος

Ο διεθνής Κροάτης ρέφερι ήταν και και στο χθεσινό ματς της Super League στο “Κλεάνθης Βικελίδης” μεταξύ του Άρη και της ΑΕΚ , ενώ είχε ξαναδιευθύνει και το Νοέμβριο το Άρης – Ολυμπιακός. Βοηθοί του την Κυριακή θα είναι οι Πατάκι και Ζομπένιτσα, ενώ τέταρτος ο Τσακαλίδης. Στο VAR θα είναι οι Γκαμπρίλο και Ψαρρής.

Για τον ΝΠΣ Βόλος η επιστροφή στις επιτυχίες την Κυριακή, μετά από δυο ήττες της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, θα σημάνει και την επιστροφή της Βολιώτικης ομάδος στην πρώτη «εξάδα» της βαθμολογίας της Super League 1 καθως από χθες στην 6η θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμος με τον Αστέρα Τρίπολης είναι και ο Ατρόμητος που κέρδισε την Κυριακάτικη αντίπαλο Λαμία.

Έτσι η μόνη σκέψη στο Κυριακάτικο ματς που θα υποδεχθεί (17.15) την Λαμία είναι η νίκη με περισσότερες αγωνιστικές λύσεις. Στο Κυριακάτικο ματς επιστρέφουν από τιμωρία ο Αργεντίνος Ροντρίγκο Κολόμπο αλλά και ο Ουρουγουανός Χούλιαν Μπαρτόλο που θα λείψει πάντως από ένα επόμενο ματς 24/1 στα Γιάννενα, ενώ ο Κολομβιανός Χουάν Περέα που συμπλήρωσε κάρτες «δηλώθηκε» να λείψει από το ματς στις 27/1 με τον Παναθηναϊκό.

Πιθανότατα, θα συμπεριληφθούν στην αποστολή οι Τάσος Τσοκάνης και Σέρτζιο Τέκιο, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και προπονούνται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Αμφίβολη πάντως είναι η συμμετοχή του Αλμπέρτο Μπουένο, ο οποίος δεν έπαιξε και αυτός στην Τουμπα, λόγω τραυματισμού.

Ενώ στην 17η αγωνιστική, την Κυριακή (16/1),ο ΝΠΣ Βόλος θα υποδεχθεί την Λαμία (17.15),στις 20/1 θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ για το κύπελλο, στην 18η (Κυριακή 24/1) θα παίξει στα Γιάννινα, στην 19η (Τετάρτη 27/1) αντίπαλος στο Πανθεσσαλικό (15.00) θα είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ιανουάριος κλείνει με την 20η αγωνιστική, Σάββατο (30/1) και με το ματς Λάρισα- Βόλος ΝΠΣ (15.00).

Αλλαγή ώρας στο ΝΠΣ Βόλος-Απόλλων

Την αλλαγή ώρας του αγώνα του ΝΠΣ Βόλος κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης αποφάσισε η Super League. Η αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 21/02 θα διεξαχθεί στις 15:00 αντί για τις 17:15 Αναλυτικά: Ο αγώνας Βόλος Ν.Π.Σ. – Απόλλων Σμύρνης, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League, αλλάζει ώρα και θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:00 (αντί για τις 17:15).

Επίσης ανακοινώθηκε ότι ο αγώνας Α.Ε.Λ. – ΛΑΜΙΑ για την 8η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, ο οποίος είχε αναβληθεί λόγω περιοριστικών μέτρων για την προστασία από τον κορονοϊό, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 17:15 (Στάδιο Αλκαζάρ).

Το ΝΠΣ Βόλος-ΟΦΗ και στο youtube

Ο ΝΠΣ Βόλος υποδέχεται την προσεχή Τετάρτη 20 Ιανουαρίου τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό στάδιο για το Κύπελλο Ελλάδος, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια των δύο ομάδων στη διοργάνωση (θα ακολουθήσει η ρεβάνς στο Ηράκλειο αρχές Φεβρουαρίου).

Ως γνωστόν, τα τηλεοπτικά δικαιώματα για το Κύπελλο Ελλάδος τα έχει η Cosmote TV. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί κανονικά από την Cosmote, ωστόσο, όσοι δεν είναι συνδρομητές, θα μπορούν να το παρακολουθήσουν, μέσω του καναλιού της Cosmote στο youtube.

Σιδηρόπουλος στο «Κλεάνθης Βικελιδης»

Ενώ το ματς ΝΠΣ Βόλος – Λαμία θα διευθύνει ο Κροάτης Μπέμπεκ, τον Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου) όρισε η ΚΕΔ/ΕΠΟ για το ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή (17/01), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα θα «σφυρίξει» ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), στο ΑΕΚ – Ατρόμητος θα βρεθεί ο Καραντώνης (Ημαθίας), ενώ στο ΑΕΛ – Απόλλων Σμύρνης ορίστηκε ο Γκορτσίλας (Μακεδονίας). Αναλυτικά, το πρόγραμμα και όλοι οι ορισμοί της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1.

Σάββατο 16/01

17:15 Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Στεφανής (Καρδίτσας), Καρσιώτης (Κορινθίας)

4ος: Γκαμάρης (Αθηνών)

VAR: Τζήλος (Λάρισας)

ΑVAR: Νικολαΐδης

19:30 ΑΕΛ – Απόλλων Σμύρνης

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Κολοσιώνης (Αιτ/νιας), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

4ος: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

VAR: Μανούχος (Αργολίδας)

ΑVAR: Μοϋσιάδης (Ηπείρου)

Κυριακή 17/01

15:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Μποξμπάουμ (Ανατ. Αττικής), Δημητριάδης (Μακεδονίας)

4ος: Περράκης (Αθηνών)

VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

ΑVAR: Κουρουμπύλια (Δυτικής Αττικής)

17:15 ΝΠΣ Βόλος – Λαμία

Διαιτητής: Μπέμπεκ (Κροατία)

Βοηθοί: Πατάκι (Κροατία), Ζομπένιτσα (Κροατία)

4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

VAR: Γκαμπρίλο (Κροατία)

ΑVAR: Ψαρρής (Ζακύνθου)

17:15 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Απτσόγλου (Αθηνών)

4ος: Βρέσκας (Πιερίας)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

ΑVAR: Σαμοϊλής (Αθηνών)

19:30 Άρης – Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νιας), Μεϊντανάς (Αχαΐας)

4ος: Κουτσιαύτης (Άρτας)

VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

ΑVAR: Μπαλτάς (Αχαϊας)

21:30 AEK – Ατρόμητος

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Βασιλόπουλος (Έβρου), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας)

4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων)

VAR: Φωτιάς (Πέλλας)

ΑVAR: Καλαμπόκης (Αιτ/νιας).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου