Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Στο αρχείο η προκαταρκτική για τον αγώνα Βόλος ΝΠΣ – Παναθηναϊκός

στο-αρχείο-η-προκαταρκτική-για-τον-αγώ-826183

Δεν υπήρξε απάτη ή αλλοίωση αποτελέσματος στον ποδοσφαιρικό αγώνα στις 8 Δεκεμβρίου 2019

Αρχειοθετήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η προκαταρκτική εξέταση που είχε διατάξει η Εισαγγελία Βόλου για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Βόλος ΝΠΣ – Παναθηναϊκός που διεξήχθη στις 8 Δεκεμβρίου 2019 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Από την εισαγγελική έρευνα δεν προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις για απάτη, δωροδοκία ή αλλοίωση αποτελέσματος, που είχε καταγγείλει ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, με μηνυτήρια αναφορά.

Ο δήμαρχος Βόλου στρεφόταν κατά του διαιτητή του ποδοσφαιρικού αγώνα Βαγγέλη Μανούχου και του διαιτητή VAR Τάσου Σιδηρόπουλου.

Ο κ. Μπέος είχε καταγγέλλει απάτη σχετικά με το πέναλτι που έδωσαν σε βάρος του Βόλου με την ανατροπή του παίκτη του Παναθηναϊκού Ηλία Χατζηθεοδωρίδη από τον παίκτη του Βόλου Στέργιο Δημόπουλο.

Η προκαταρκτική έρευνα που διατάχθηκε μετά τη μήνυση αρχειοθετήθηκε τελικά καθώς δεν προέκυψε τέλεση αδικημάτων. Η απόφαση αρχειοθέτησης εγκρίθηκε και από την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας.

Υπενθυμίζεται ότι ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League 1 έληξε ισόπαλος με 1-1.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου