Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

«Κοιτάζει» ψηλότερα ο ΝΠΣ Βόλος

κοιτάζει-ψηλότερα-ο-νπσ-βόλος-839447

Ψηλότερα θέλει να βρεθεί με νίκη αύριο στο Πανθεσσαλικό ΝΠΣ Βόλος που για την 5η αγωνιστική της Super League 1 θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ηδη η βολιώτικη ομάδα μετά από δύο διπλά σε Λαμία και Περιστέρι …και μια ισοπαλία στον Βόλο με τον ΠΑΟΚ, έχει 7 βαθμούς και με την πρώτη νίκη έδρας αύριο θα φτάσει τους 10 κάνοντας ρεκόρ σε σχέση με πέρσι. Στο περσινό πρωτάθλημα σε 4 αγώνες στο ξεκίνημα είχε 9 βαθμούς που έμειναν και την 5η αγωνιστική καθώς είχε δυο νίκες έδρας και μια εκτός και τώρα θέλει και μπορεί να ξεπεράσει το περσινό επίτευγμα…

Αλλωστε είναι εμφανές ότι ο φετινός ΝΠΣ Βόλος είναι πολύ καλύτερος με περισσότερες λύσεις και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχουν ακόμη συμμετοχή διεθνείς παίκτες όπως ο Σωτήρης Νίνης, ο Αμρ Ουάρντα και ο Ισραηλινός γκολκίπερ Μπόρις Κλέιμαν.

Για το αυριανό (16.00) ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό ο Ισπανός Σέρτζιο Τέκιο συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στον δικέφαλο και η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Τάσος Δουβίκας επέστρεψε στον Βόλο, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική Ελπίδων θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Ανχελ Λόπεθ, όπως και ο Σαλβαδόρ Σάντσες, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το παιχνίδι με τη Λαμία.

Τον Οκτώβριο ο ΝΠΣ Βόλος εκτός του ΠΑΣ Γιάννινα αύριο στις 4 το απόγευμα, θα παίξει για την 6η αγωνιστική Σάββατο (24/10) στην Αθήνα (20.30) με Παναθηναϊκό και 31/10 πάλι Σάββατο (17.15) θα υποδεχθεί στο Πανθεσσαλικό τη Λάρισα… σε ένα ματς που λέγεται ότι μπορεί να υπάρξει και κόσμος…

Τσαγκαράκης στο Πανθεσσαλικό

Την αυριανή αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού, ανάμεσα στον Βόλο και τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα διευθύνει ο Πέτρος Τσαγκαράκης από την ΕΠΣ Χανίων. Βοηθοί του θα είναι οι Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς) και Θεόδωρος Τζιουβάρας (Κοζάνης). Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Γιώργος Βρέσκας από την Ενωση Πιερίας και στο VAR ο Αγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών).

O Τομπίας Στίλερ στο ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

O Γερμανός διαιτητής Τομπίας Στίλερ ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Super League, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή (18/10) στις 20:30, στο ΟΑΚΑ. Βοηθοί του Τομπίας Στίλερ θα είναι οι συμπατριώτες του Γκίτλεμαν, Φόλτιν, με 4ο τον Γκάμαρη και στο VAR τους επίσης Γερμανούς Χάρτμαν, Ράινχαρτ. Ο Τομπίας Στίλερ ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και έχει επίσης διευθύνει στο παρελθόν τους αγώνες: Γιουβέντους-Ολυμπιακός 2-0 (27/9/17), Ολυμπιακός-Αστάνα 4-1 (20/10/16), αλλά και Ελλάδα-Ουγγαρία 1-0 (12/10/18) για το UEFA Nations League.

Αυτή θα είναι η τρίτη… επίσκεψη του Στίλερ στην Ελλάδα για να «σφυρίξει» σε αναμέτρηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, ο 39χρονος Γερμανός «ρέφερι», πριν από 1,5 χρόνια είχε «σφυρίξει» το Ολυμπιακός-ΑΕΚ (4-1) και πέρυσι το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (0-1).

Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, το Σάββατο (17/10) θα «σφυρίξει» ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας), ενώ ο Μανώλης Σκουλάς της ΕΠΣ Θεσσαλίας θα διευθύνει τον αγώνα της Δευτέρας ανάμεσα σε Λαμία και Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όλοι οι αγώνες της 5ηςαγωνιστικής και οι ορισμοί:

Σάββατο (17/10):

16:00 ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Τζιουβάρας (Κοζάνης)

4ος: Βρέσκας (Πιερίας)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

AVAR: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

18:15 Αρης – Απόλλων Σμύρνης

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Ψαρρής (Ζακύνθου), Λιόντος (Ηπείρου)

4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)

VAR: Τζήλος (Λάρισας)

AVAR: Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

20:30 Ολυμπιακός – Ατρόμητος

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Βοηθοί: Μαυρουδής (Ηρακλείου), Σαμοϊλής (Αθηνών)

4ος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών)

AVAR: Καρσιώτης (Κορινθίας)

Κυριακή (18/10):

16:00 ΟΦΗ – Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Χριστακόγλου (Χαλκιδικής)

4ος: Μανούχος (Αργολίδας)

VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

AVAR: Κωσταράς (Αιτ/νιας)

18:15 ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Κολλιάκος (Αθηνών)

4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων)

VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

AVAR: Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής)

20:30 AEK – ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Τόμπιας Στίλερ (Γερμανία)

Βοηθοί: Γκιτλέμαν (Γερμανία), Φόλτιν (Γερμανία)

4ος: Γκαμάρης (Αθηνών)

VAR: Χάρτμαν (Γερμανία)

AVAR: Ραϊνχάρντ (Ανατολικής Αττικής)

Δευτέρα (19/10):

19:30 Λαμία – Παναιτωλικός

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Μεϊντανάς (Αχαΐας)

4ος: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

VAR: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

AVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Με ΠΑΣ οι Κ-19 και Κ-17

Με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα θα αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο και οι ομάδες Νέων του ΝΠΣ Βόλου. Για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League η ομάδα του ΝΠΣ Βόλος αύριο Σάββατο 17/10 (13.30) θα αγωνιστεί στο βοηθητικό του ΕΑΚ με την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ (διαιτητές Γ. Τασιόπουλος , Κ. Τασιόπουλος, Ελευθ. Κουβάτα).

Η ομάδα του Παντελή Βαρβέκη θα διεκδικήσει την πρώτη νίκη ενώ έχει μια ισοπαλία 2-2 με την Κ19 της Λαμίας στην Φθιώτιδα (τα γκολ οι Θεοδωρίδης και Μυλωνάς), ενώ είχε χάσει 1-0 στο Περιστέρι, 0-2 από τον Άρη και 1-2 από τον ΠΑΟΚ αν και προηγήθηκε με γκολ του Χατζηπλή).

Και η βολιώτικη Κ-17 για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ17 της Super League θα αγωνιστεί με τον ΠΑΣ αλλά στα Γιάννενα και την Κυριακή.

Η Κ- 17 του ΝΠΣ Βόλος στην 1η αγωνιστική, κέρδισε 4-0 τη Λαμία, για την 2η το ματς στην Ξάνθη αναβλήθηκε (για 14/11) και στην 3η η ομάδα του Γιώργου Δανόπουλου κέρδισε 2-1 τον Παναιτωλικό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου