Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Φιλικό ετοιμότητας για τον ΝΠΣ Βόλος

φιλικό-ετοιμότητας-για-τον-νπσ-βόλος-842215

Με φιλικό παιχνίδι με τη Νίκη μένει σε ετοιμότητα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Super League 1 ο ΝΠΣ Βόλος που εκμεταλλεύεται τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων και δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή Ανχελ Λόπεθ να δει και παίκτες που δεν έχουν ακόμη συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Ο ΝΠΣ Βόλος έχει σήμερα στις 4 μ.μ. φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου με τη Νίκη Βόλου σε ένα ματς που είναι κεκλεισμένων των θυρών αλλά και με απαγόρευση διέλευσης πεζών και οχημάτων στον λόφο της Γορίτσας, αλλά οι φίλαθλοι θα μπορέσουν να το δουν διαδικτυακά…

Στο πρωτάθλημα της Super League 1 υπάρχει διακοπή και επόμενος αντίπαλος 17 ή 18 /10 στο πρωτάθλημα είναι ο ΠΑΣ Γιάννενα στον Βόλο, ενώ μέσα στον Οκτώβρη έχει και ματς στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό…

Για τον ΝΠΣ Βόλος σήμερα υπάρχει και προπόνηση και έτσι ο προπονητής Ανχελ Λόπεθ στο φιλικό με τη Νίκη Βόλου θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον του στην αγωνιστική ετοιμότητα του Αμρ Ουάρντα που θα κάνει ντεμπούτο, έστω και σε φιλικό παιχνίδι αλλά και του Σωτήρη Νίνη, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο φιλικό παιχνίδι με τη Λαμία τον Αύγουστο.

Ο Ανχελ Λόπεθ δεν θα έχει σήμερα στη διάθεσή του τον Σαλβαδόρ Σάντσες αφού ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός αποχώρησε τραυματίας από το τελευταίο νικηφόρο παιχνίδι πρωταθλήματος για την 4η αγωνιστική στη Λαμία κάτι που έγινε και με τον Ισπανό δεξιό μπακ Σέρχιο Τέκιο που θα ξεκινήσουν προπονήσεις από Δευτέρα. Επίσης δεν θα αγωνιστεί ο Τάσος Δουβίκας που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων.

Ο Τάσος Δουβίκας έπαιξε βασικός με την Εθνική Ελπίδων την Πέμπτη κόντρα στη Λιθουανία, ενώ η Ελλάδα έχει τώρα να παίξει με Κροατία εντός στις 13/10.

Πάντως ο Ισπανός τεχνικός της βολιώτικης ομάδας θα δώσει χρόνο συμμετοχής στους παίκτες εκείνους που δεν αγωνίζονται, ως βασικοί, θέλοντας να διαπιστώσει την αγωνιστική τους ετοιμότητα και θα δει και την γενικότερη ετοιμότητα της ομάδας για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ζωντανά από το Volos TV

Το Volos TV συνεχίζει την ανοδική του πορεία και προσφέρει στους Βολιώτες φιλάθλους μία ακόμα ζωντανή μετάδοση της ομάδας του Βόλου.

Σήμερα Σάββατο στις 4.00 μ.μ. από το ΕΑΚ Βόλου, το Volos TV θα μεταδώσει ζωντανά και δωρεάν τη φιλική αναμέτρηση της ομάδας του Βόλου με αντίπαλο τη Νίκη σε εικόνα High Definition.

Οι Βολιώτες φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν το φιλικό Νίκη – Βόλος διαδικτυακά μέσωτης επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Βόλος (www.volosfc.com) από το διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ Βόλος (tv.volosfc.com).

Η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 15.50 με το pregame, ενώ μετά το τέλος του φιλικού αγώνα θα ακολουθήσουν συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.

Στο φιλικό της ΠΑΕ Βόλος ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Βόλο αναφέρθηκε σε δήλωσή του και ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΠΑΕ Αχιλλέας Μπέος.

Η δήλωση: Το Σάββατο οι ομάδες της ΠΑΕ Βόλος και της ΠΑΕ Νίκη Βόλου δίνουν ένα φιλικό αγώνα, προπονητικού χαρακτήρα, προκειμένου οι δύο προπονητές να συνάγουν χρήσιμα συμπεράσματα. Ο αγώνας διεξάγεται στο ΕΑΚ με γηπεδούχο τη Νίκη Βόλου.

Δυστυχώς με αφορμή αυτό το καθαρά αθλητικό γεγονός κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να δηλητηριάσουν και πάλι και να διχάσουν της κοινωνία μας και να υποδαυλίσουν έριδες, μίση και αντιπαλότητες που ανάγονται στο παρελθόν και που μόνο ως μαθήματα για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό, και όχι μόνο, μέλλον θα έπρεπε να χρησιμοποιούνται.

Για το λόγο αυτό και για να μην επιτρέψουμε ενδεχόμενες σκέψεις κάποιων, που μόνο υγεία και θετική αύρα δεν αποπνέουν, τον αγώνα θα παρακολουθήσουν αυστηρά από 10 άτομα κάθε ομάδας.

Ως δήμαρχος του Βόλου, αλλά και ως πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος δεν μπορώ να επιτρέψω ούτε να ανεχθώ τέτοια διαλυτικά φαινόμενα που μόνο τα συμφέροντα της κοινωνίας και του αθλητισμού δεν υπηρετούν. Τους καλώ όλους να συνειδητοποιήσουν ότι αυτά που μας ενώνουν είναι απείρως περισσότερα από όσα ενδεχομένως μας χωρίζουν και που διαμόρφωναν ένα μίζερο παρελθόν που έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί».

Δ.Σ. στη Σούπερ Λίγκα

Διοικητικό συμβούλιο, μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέμα και τις βολιώτικες προτάσεις θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα (12/10, 17:00), ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν το Δ.Σ. είναι ο ορισμός αγώνων πρωταθλήματος και το τηλεοπτικό πρόγραμμα, θέματα υγειονομικού πρωτοκόλλου και ειδικής υγειονομικής επιτροπής της Λίγκας, ζητήματα του πρωταθλήματος K15, η από 30.09.20 επιστολή της ΠΑΕ Βόλος και διάφορα άλλα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου