Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Να έχει συνέχεια θέλει ο ΝΠΣ Βόλος

να-έχει-συνέχεια-θέλει-ο-νπσ-βόλος-843414

Η συνέχεια είναι το ζητούμενο πλέον για τον ΝΠΣ Βόλος που στην 4η αγωνιστική της Super League 1 έκανε διπλό στη Λαμία (1-2) που είναι το δεύτερο φετινό μετά κι από αυτό στο Περιστέρι …και το θετικό είναι πως η ομάδα του Ανχελ Λόπεθ δείχνει στο γήπεδο πως μπορεί.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η δεύτερη νίκη άλλωστε έφερε την ομάδα ψηλότερα και για το ακόμη ψηλότερα θα αρχίσει να σκέπτεται από σήμερα παρά το γεγονός πως υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα και επόμενος αντίπαλος (17 ή 18 /10 είναι ο ΠΑΣ Γιάννενα στον Βόλο, ενώ μέσα στον Οκτώβρη έχει και ματς στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό…

Λόπεθ: «Να μείνουμε στο ίδιο μονοπάτι»

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την απόδοση των παικτών του στο παιχνίδι με τη Λαμία, εμφανίστηκε ο προπονητής του Βόλος ΝΠΣ, Ανχελ Λόπεθ, μιλώντας στην κάμερα της NOVA. «Σίγουρα είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι που στο δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι μας πήραμε τη νίκη. Να μείνουμε στο ίδιο μονοπάτι» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στο μυαλό μου βλέπω το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν όπως ο Ουάρντα και ο Νίνης. Χρειαζόμαστε χρόνο γιατί ήρθα στην ομάδα μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος».

Δουβίκας: «Σε καλό δρόμο»

Ευχαριστημένος με τα δύο γκολ που πέτυχε καθώς και με τη νίκη του Βόλος ΝΠΣ με 2-1 μέσα στη Λαμία παρουσιάστηκε ο Τάσος Δουβίκας, μιλώντας μετά τη λήξη του αγώνα στην κάμερα του συνδρομητικού… «Πήραμε μία δίκαιη νίκη. Είχαμε καλή ψυχολογία και με τη δύναμη που βάλαμε καταφέραμε να πάρουμε το ματς. Όσο για μένα, με έχει αγκαλιάσει όλη η ομάδα, είμαι ευχαριστημένος απ’ όλα τα παιδιά. Με έχουν βοηθήσει να προσαρμοστώ», είπε αρχικά… Και πρόσθεσε: «Με βοήθησε φυσικά και ο Νίκο Μαρτίνες με τις δύο ασίστ. Χωρίς αυτόν δεν θα γινόταν τίποτα. Δεν γνωρίζω που θα φτάσει ο Βόλος, αλλά βελτιωνόμαστε από αγώνα σε αγώνα και είμαστε σε καλό δρόμο» ανέφερε ο πρώτος σκόρερ πλέον με 3 γκολ .

100 αγώνες ο Μαρτίνες

100 αγώνες με ελληνικές ομάδες συμπλήρωσε ο Αργεντινός Νίκολας Μαρτίνες, συνδυάζοντας το γεγονός προχθές με δύο ασίστ στον Τάσο Δουβίκα. Έχει 90 συμμετοχές στη Super League, ( 42 με Παναιτωλικό , 44 με τον Άρη , 4 με ΝΠΣ Βόλος) επτά στο Κύπελλο Ελλάδας ( 2 με Παναιτωλικό, 5 με Άρη) και τρεις στην Ευρώπη ( με Αρη 1 ματς με Μόλντε και 2 κόντρα σε ΑΕ Λεμεσού).

Ο εκ των κορυφαίων της νίκης του ΝΠΣ Βόλος στη Λαμία (1-2), Νίκο Μαρτίνες, παρουσιάστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την ομάδα του στις του δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός στην κάμερα της NOVA: «Προσπαθήσαμε, τρέξαμε, αυτή είναι η ταυτότητά μας. Βλέπουμε το μέλλον με θετική σκέψη. Είμαστε μία καλή ομάδα και το δείχνουμε. Θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια, έχουμε καλό υλικό, καλό προπονητή και ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια» .

Φιλικό το Σάββατο

Μετά το διπλό στη Λαμία και τη συγκομιδή 7 βαθμών σε 4 ματς ο ΝΠΣ Βόλος θα αγωνιστεί ξανά στο πρωταθλήματα μετά από 15 μέρες αλλά η βολιώτικη ομάδα θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 5 μ.μ φιλικό ματς στο ΕΑΚ Βόλου με τη Νίκη. Σήμερα ξαναρχίζοντας προετοιμασία θα διαπιστωθεί ο βαθμός του τραυματισμού του Σάντσες στη Λαμία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου