Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Θέλει να πάρει κάτι θετικό

θέλει-να-πάρει-κάτι-θετικό-848445

Συνέχεια καλών εμφανίσεων και να κερδίσει ό,τι πιο θετικό μπορεί θέλει ο Βόλος ΝΠΣ από το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό για την 3η αγωνιστική της Super League 1.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η βολιώτικη ομάδα γνωρίζοντας τη δυναμική του αντιπάλου της θέλει αύριο Σάββατο (26/9) στις 18.30 να είναι ανταγωνιστική και να κερδίσει ό,τι μπορεί από ένα παιχνίδι κόντρα σε θεωρητικά ανώτερο αντίπαλο που πάντως έχει «τρωτά» σημεία και αυτά θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί καθώς ο ΠΑΟΚ προέρχεται από γκέλα στο πρωτάθλημα, στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στην Τούμπα (1-1), ενώ την περασμένη Τρίτη ηττήθηκε με 2-1 -στην Ευρωπαϊκή του υποχρέωση- από την Κράσνονταρ στη Ρωσία.

Θετικό για τον ΝΠΣ Βόλος εκτός του ότι θα βρει «κουρασμένο» τον ΠΑΟΚ είναι ότι προπονητής των «κυανέρυθρων», Άνχελ Λόπεθ, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και περιμένει να δει την ετοιμότητα που θα έχει και ο Σωτήρης Νίνης, αφού ο έμπειρος μέσος έμεινε αρκετό καιρό εκτός λόγω προβλήματος στη μέση

Ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας Ισπανός Λόπεθ μίλησε στο «Metropolis 95.9FM» για τη σαββατιάτικη (26/9) δύσκολη αναμέτρηση της ομάδας του και για τον Βόλο γενικότερα λέγοντας τα εξής: «Έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ αξιόλογο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Εμείς είχαμε πολύ καλή παρουσία κόντρα σε Ατρόμητο και Άρη. Είναι εκπληκτικό ότι θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ, ανυπομονούμε. Είδα το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κράσνονταρ. Εύχομαι τα καλύτερα για πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Θεωρούμε ότι έχουμε ανταγωνιστική ομάδα, πιστεύω θα είναι σκληρό παιχνίδι».

Για το αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη του Δικεφάλου που θεωρεί ότι αξίζει να προσέξει: «Ο ΠΑΟΚ έχει απίστευτο σύνολο. Διαθέτει δύο παίκτες για κάθε θέση και ο καθένας έχει ίδιες πιθανότητες να ξεκινήσει στην 11άδα. Από κει και πέρα, εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, από τη μία να δείξουμε το παιχνίδι μας και από την άλλη να προσέξουμε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ».

Για το αν θεωρεί ότι θα έχει πρόβλημα σε περίπτωση που κάνει δεύτερη συνεχόμενη ήττα, μετά και την ήττα από τον Άρη την προηγούμενη αγωνιστική: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποιος είναι ο Βόλος αλλά και τι πρόγραμμα είχαμε στην έναρξη του πρωταθλήματος. Έχουμε τρεις πολύ καλές ομάδες, παίξαμε με Ατρόμητο, Άρη και τώρα ΠΑΟΚ. Ακόμα κι αν δεν ήταν θετικό το αποτέλεσμα με τον Άρη, θεωρώ ότι ήταν πολύ καλή η απόδοση μας. Εμείς εστιάζουμε στο να συνεχιστεί η πολύ καλή προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Είμαστε μια νέα ομάδα, με 15 καινούριους ποδοσφαιριστές και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Επίσης ρωτήθηκε και για το «δυνατό χαρτί» του Βόλου που βρίσκεται εκτός γηπέδου, τον πρόεδρο, κ. Αχιλλέα Μπέο: «Είμαι πολύ ευγνώμων και χαρούμενος για την ευκαιρία που μου έδωσε ο πρόεδρος να έρθω και να προπονήσω στην ελληνική Super League. Θα του χρωστώ ευγνωμοσύνη σε όλη μου τη ζωή για την ευκαιρία αυτή. Θεωρώ ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και πολύ γνωστό στην υπόλοιπη Ευρώπη. Θα δίνω κάθε μέρα τον καλύτερο μου εαυτό και πιστεύω φέτος θα είναι μια καλή χρονιά για τον Βόλο».

Τέλος για το αν δοκίμασε τσίπουρο στον Βόλο ανέφερε: «Όχι, δεν δοκίμασα ακόμα. Δεν γνώριζα τίποτα για τον Βόλο, απολύτως τίποτα. Διαπίστωσα, όμως, ότι είναι μια όμορφη πόλη, με πολύ ζεστούς ανθρώπους, με έχουν αγκαλιάσει όλοι. Επειδή είμαι από τη Μαδρίτη, όπου δεν έχουμε θάλασσα, το γεγονός ότι έχει θάλασσα στον Βόλο είναι εξαιρετικό για εμένα, απολαμβάνω τη διαμονή μου εδώ».

Κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά

Στον ΝΠΣ Βόλος μπορεί αύριο να έχουν παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ άλλα δεν ξέχασαν την αδικία της περασμένης Κυριακής… Η ΠΑΕ Βόλος κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά εναντίον των διαιτητών του αγώνα της με τον Άρη στις 20 Σεπτεμβρίου, Βάτσιου και Ευαγγέλου, o οποίος διεξήχθη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League. Η θεσσαλική ΠΑΕ έκανε πράξη την πρόθεσή της να προσφύγει στη δικαιοσύνη καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά κατά του διαιτητή Αριστείδη Βάτσιου και του διαιτητή VAR Άγγελου Ευαγγέλου κατηγορώντας τους για αλλοίωση αποτελέσματος και πιθανή συμμετοχή σε στοιχηματική απάτη.

Ο Φωτιάς στο Βόλος ΝΠΣ – ΠΑΟΚ

Ο Βασίλης Φωτιάς του συνδέσμου Πέλλας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Βόλου με τον ΠΑΟΚ αύριο Σάββατο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Ο Φωτιάς θα έχει για βοηθούς, τους Χριστακόπουλο (Χαλκιδικής) και Ζήρδα (Αθηνών), τέταρτος ορίστηκε ο Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Μανούχος από την Αργολίδα. Ο Βασίλης Φωτιάς είχε διευθύνει την περσινή αναμέτρηση του Βόλου με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό

Σιδηρόπουλος στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ολους τους διαιτητές και τους βοηθούς που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1 γνωστοποίησε τη ΚΕΔ/ΕΠΟ, με τον Σιδηρόπουλο να σφυρίζει στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ακόμη ο Τζήλος θα στο ΑΕΚ – Λαμία και ο Παπαπέτρου στο ΑΕΛ – Παναθηναϊκός, ενώ στο VAR θα είναι ο Μάνος Σκουλάς ( ΕΠΣ Θεσσαλίας).

Αναλυτικά η 3η αγωνιστική και οι διαιτησίες

Σάββατο (26/9)

18.30 ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Χριστακόγλου (Χαλκιδικής), Ζήρδας (Αθηνών)

4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

VAR: Μανούχος (Αργολίδας)

ΑVAR: Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής)

20.30 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Μπούξμπαουμ (Ανατολικής Αττικής)

4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)

VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

ΑVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών)

Κυριακή (27/9)

16.00 Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Μαυρουδής (Ηρακλείου), Παπαδάκης (Ηρακλείου)

4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων)

VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

ΑVAR: Καρσιώτης (Κορινθίας)

18.00 ΟΦΗ – Ατρόμητος

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Γεωργακόπουλος (Πειραιά)

4ος: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

ΑVAR: Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας)

20.30 ΑΕΚ – Λαμία

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Μωυσιάδης (Ηπείρου), Βασιλόπουλος (Έβρου)

4ος: Γκάμαρης (Αθηνών)

VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

ΑVAR: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας)

Δευτέρα (28/9)

19.30 ΑΕΛ – Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Απτόσογλου (Αθηνών)

4ος: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

VAR: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

ΑVAR: Φωτόπουλος (Αθηνών).

**Αστέρας – Απόλλων Σμύρνης (Θα οριστεί τις επόμενες μέρες)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου