Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

«Απέδρασε» από το Περιστέρι ο Βόλος NΠΣ

απέδρασε-από-το-περιστέρι-ο-βόλος-nπσ-728037

Ιδανική πρεμιέρα για τον Βόλο, απογοητευτική για τον Ατρόμητο! Ο Βόλος εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Ρισβάνη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, «χτύπησε» δις στο τελευταία τέταρτο του αγώνα και… απέδρασε με το «διπλό» από το Περιστέρι, επικρατώντας με 2-0.

«Πικρή» επιστροφή για τον Νταμίρ Κάναντι στον Ατρόμητο, αφού δεν συνοδεύτηκε από ένα θετικό αποτέλεσμα. Έλλειψε το καθαρό μυαλό στους Περιστεριώτες στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, που ακόμη και με δέκα παίκτες ήλεγχαν το ματς αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν και λύγισαν στο φινάλε του αγώνα.

Ο Τάσος Δουβίκας άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ανχελ Λόπεθ, ενώ κέρδισε το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαριέντος στο 90+2’ για το τελικό 0-2.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 0-1

Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Σκόρερ: 78’ Δουβίκας, 90+2’ πεν. Μπαριέντος

Κίτρινες κάρτες: 36’ Ρισβάνης, 88’ Στρούγγης – 13’ Φεράρι 42’ Γκουαροτσένα, 44’ Μπαριέντος, 83’ Σάντσες,

Κόκκινη κάρτα: 45+2’ (δεύτερη κίτρινη) Ρισβάνης

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος

Βοηθοί: Βασίλης Νικολακάκης, Γιώργος Κόλλιας

4ος: Δημήτρης Μαλούτας

Διαιτητής VAR: Κωνσταντίνος Κοτσάνης

Διαιτητής AVAR: Χρήστος Μπαλτάς

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Ρισβάνης, Τομάσεβιτς (85’ Χαρίσης), Κιβρακίδης, Ούμπιδες (85’ Ενσικουλού), Σάλομον, Ραμπέλο (46’ Μουνίθ), Αγκάγιεφ (46’ Στρούγγης), Μανούσος (65’ Γιακουμάκης).

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Φεράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο, Ριένστρα, Μπαριέντος (90+4’ Κρητικός), Μαρτίνες (67’ Κιάκος), Περέα (81’ Γέντρισεκ), Δουβίκας, Γκουαροτσένα (46’ Μπαρτόλο).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου