Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Θέλει το καλύτερο ξεκίνημα

θέλει-το-καλύτερο-ξεκίνημα-728766

Με την αισιοδοξία για ένα καλό ξεκίνημα στη δεύτερη χρονιά της ομάδας στη Super League 1 ο ΝΠΣ Βόλος ετοιμάζεται για την κυριακάτικη πρεμιέρα στο Περιστέρι όπου θα τεθεί αντίπαλος στις 18.30 με τον Ατρόμητο.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μια προπόνηση σήμερα και μια αύριο το πρωί απομένουν πλέον και ο ΝΠΣ Βόλος θα μεταβεί στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με τον Ισπανό προπονητή της βολιώτικης ομάδας να έχει ετοιμάσει τα πλάνα του για το καλύτερο ξεκίνημα.

Ο Βόλος ΝΠΣ θέλει θετική πρεμιέρα όπως και πέρσι (είχε νίκη στη Νέα Σμύρνη), ενώ στα θετικά του παρ’ ότι δεν έχει κερδίσει τον Ατρόμητο στον Βόλο από την άλλη έχει υπέρ του ότι δεν έχει χάσει στο Περιστέρι…

Στις 5 περσινές συναντήσεις με την ομάδα του Περιστερίου ο ΝΠΣ Βόλος αρχικά έχασε στο Πανθεσσαλικό: 6/10/19: Βόλος ΝΠΣ-Ατρόμητος (2-2 ημίχρονο) 2-3 (7’, 36΄Τόρες-39’Ανδρούτσος, 43’ πεν. Μανούσος, 62’Γιακουμάκης), ενώ στη συνέχεια σε σύντομο χρονικό διάστημα έπαιξε τρία ματς εκ των οποίων τα δυο ήταν για το κύπελλο:

7/1/20(ΚΥΠ): Βόλος ΝΠΣ-Ατρόμητος 0-3 (2’ Γούτας, 63’, 76΄Βέλλιος)

14/1/20 (ΚΥΠ):Ατρόμητος-Βόλος ΝΠΣ 0-2 (13΄, 22’ πεν. Γκουαροντσένα)

Και 19/1/20: Ατρόμητος-Βόλος ΝΠΣ 0-0, ενώ η τελευταία συνάντηση ήταν στα πλέι άουτ :11/7/20, Βόλος ΝΠΣ – Ατρόμητος 2-3 (49’Κυζιρίδης, 68’ Τσοκάνης- 8’, 38΄, 44΄Μανούσος).

Ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Άνχελ Λόπεθ, δούλευε με τους ποδοσφαιριστές πάνω στην αγωνιστική φιλοσοφία που θέλει να περάσει στην ομάδα και δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών, αλλά και από την ποιότητα που έχει η ομάδα του.

Αυτό επιβεβαίωσε χθες μιλώντας στο spor fm ο συνεργάτης του Κωνσταντίνος Μπράτσος που τόνισε ότι η ομάδα διαθέτει ποιότητα και ταχύτητα έχοντας και ισάξιες εναλλακτικές λύσεις για κάθε θέση.

Την αισιοδοξία του στον Spor fm για την πρεμιέρα εξέφρασε και ο ποδοσφαιριστής Τάσος Κρητικός που δήλωσε σίγουρος για την ομάδα του: «Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα, επιθετική, που θα παίζουμε για τη νίκη κόντρα σε κάθε αντίπαλο και σε κάθε γήπεδο… Δεν θα είμαστε το αουτσάιντερ, θα παίζουμε μόνο για τη νίκη…» ανέφερε.

Για το κυριακάτικο ματς σίγουρα απών θα είναι ο Σωτήρης Νίνης ο οποίος είχε «χάσει» και τα δυο τελευταία φιλικά ενώ σήμερα θα φανεί αν θα μπορέσει να αγωνιστεί ο Τάσος Τσοκάνης που προφυλάχτηκε σε κάποιες προπονήσεις έχοντας ένα «σφίξιμο» στη γάμπα…

Ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι πως ο Ίκερ Γκουαροτσένα που πέρσι σκόραρε δυο φορές στο Περιστέρι είναι στη διάθεση του συμπατριώτη του προπονητή Ανχελ Λόπεθ και ο Στέργιος Δημόπουλος που πήρε μάλιστα χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Άρη ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του που τον ανάγκασε να χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας αφού ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είχε τραυματιστεί στο τελευταίο ματς των περσινών πλέι άουτ.

Στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού του Βόλος ΝΠΣ είναι και ο Αργεντινός Νίκολας Μαρτίνες που δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει παρά το γεγονός ότι είναι μια εβδομάδα στο Βόλο και το αν θα χρησιμοποιηθεί θα εξαρτηθεί από την ετοιμότητά του. Ο Ανχελ Λόπεθ πάντως έχει τις λύσεις σε κάθε θέση και μέρα με την ημέρα γνωρίζει ολοένα και καλύτερα τους ποδοσφαιριστές έχοντας πλέον εικόνα για τον καθένα ξεχωριστά.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του ΝΠΣ Βόλος της αγωνιστικής περιόδου 2020-21: «Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι μέχρι σήμερα Παρασκευή 11/9 οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν το δικαίωμα ανανέωσης της θέσης τους, ενώ από την ερχόμενη Δευτέρα 14/9 όλες οι θέσεις θα είναι διαθέσιμες.

Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν σε όλους τους εντός έδρας που θα δώσει η ομάδα του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Κατηγορίες εισιτηρίων και τιμές

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (δερμάτινα)…………………………600 ευρώ

RED (όλες οι θύρες)…………………..180 ευρώ

Γυναικεία (όλες οι θύρες)…………..100 ευρώ

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχος του, να διαθέτει κάρτα φιλάθλου της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή να ορίζεται στα 10 ευρώ.

*Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου.

Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας φιλάθλου γίνονται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου.

Ωρες λειτουργίας γραφείων: Καθημερινά: 9.00– 14.00 και 18.00 – 21.00 και Σάββατο: 9.00 – 14.00.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 24210-27671, 24210-27861».

Ο Τζήλος στο Ατρόμητος – Βόλος

Ο Λαρισαίος Θανάσης Τζήλος ορίστηκε να διευθύνει την πρώτη φετινή αναμέτρηση του ΝΠΣ Βόλος για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας στο Περιστέρι την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στις 18:30 με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Ο Τζήλος πέρσι ήταν διαιτητής σε δυο εκτός έδρας ματς του Βόλος ΝΠΣ στην Ξάνθη και στο Χαριλάου. Την Κυριακή ο Τζήλος θα έχει για βοηθούς τους Βασίλειο Νικολακάκη (Ηρακλείου) και Αθανάσιο Κόλλια (Ηπείρου), τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας) ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Κοτσάνης (Δράμας).

Πρώτη σέντρα στη Super League 1

Σήμερα είναι προγραμματισμένη η πρώτη σέντρα στην έναρξη της Super League, με τα δύο πρώτα παιχνίδια, Άρης-Λαμία και ΠΑΟΚ-Λάρισα.

Το νέο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με το ίδιο σύστημα της περσινής περιόδου, δηλαδή με play off στις θέσεις 1-6 για την ανάδειξη του πρωταθλητή και play out στις θέσεις 7-14 για την παραμονή στην κατηγορία.

Γνωστοί έγιναν και όλοι οι διαιτητές της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας 1. Το ματς του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα σφυρίξει ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ενώ ο Γιώργος Τσαγκαράκης θα διευθύνει αυτό του ΠΑΟΚ με τη Λαμία στην Τούμπα, στα σημαντικότερα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής, ενώ ο Μάνος Σκουλάς από την ΕΠΣ Θεσσαλίας θα διευθύνει το Σάββατο 12/9 την αναμέτρηση ΟΦΗ – Παναιτωλικός.

Αναλυτικά οι αγώνες και οι διαιτητές της πρεμιέρας:

Σήμερα Παρασκευή 11/9 18:15 Άρης-Λαμία: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), 4ος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), VAR: Μανούχος (Αργολίδας) , Σαμοΐλης (Αθηνών) και 20:30 ΠΑΟΚ-Λάρισα: Τσαγκαράκης (Χανιών), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), Σινιοράκης (Χανίων), 4ος Ζαμπάλας (Ηπείρου), VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Μεϊντάνας (Αχαΐας)

Σάββατο 12/9 18:00 ΟΦΗ-Παναιτωλικός: Σκουλάς (Θεσσαλίας), Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Κούλα Χασάν (Ξάνθης), 4ος Γκάμαρης (Αθηνών), VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Πάτρας (Μακεδονίας)

Κυριακή 13/9 18:30 Ατρόμητος-Βόλος ΝΠΣ: Τζήλος (Λάρισας), Νικολακάκης (Ηρακλείου), Κόλλιας (Ηπείρου), 4ος Μαλούτας (Ημαθίας), VAR: Κοτσάνης (Δράμας), Μπαλτάς (Αχαΐας) Κυριακή 13/9 20:30 Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Κωσταράς (Αιτ/νίας), Λ. Δημητριάδης (Μακεδονίας), 4ος Γρατσάνης (Τρικάλων), VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών), Απτόσογλου (Αθηνών).

Οσον αφορά στους αγώνες που αναβλήθηκαν, το Απόλλων-Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα ορίστηκε στις 21 Οκτωβρίου (18:15) στη Ριζούπολη και το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός θα γίνει στις 16 Δεκεμβρίου (19:30).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου