Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

«Μπλόκο» στην προκήρυξη

μπλόκο-στην-προκήρυξη-737257

Ο ΝΠΣ Βόλος και οι ομάδες που δεν έχουν επίσημα τηλεοπτικό συμβόλαιο στη Σούπερ Λίγκα 1 το είπαν και το έκαναν… Έτσι μέσω τεχνητής έλλειψης απαρτίας μπλοκαρίστηκε από τις άστεγες τηλεοπτικά ΠΑΕ χθες η υπογραφή της προκήρυξης, που ήταν προγραμματισμένη με βάση την ημερήσια διάταξη της έκτακτης γενικής συνέλευσης με τηλεδιάσκεψη.

Μοιραία η όλη διαδικασία προβλέπεται να πάει για την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου και αν μέχρι τότε οι «άστεγες» δεν καταλήξουν σε συμφωνία με τη NOVA υπογεγραμμένη (πέρα από τα θεωρητικά των προτάσεων) η γ.σ. θα μεταφερθεί για την Παρασκευή 4/9…

Ο ΝΠΣ Βόλος παρ ότι έχει γίνει πρόταση και Λαμία, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, είναι χωρίς συμβόλαιο, όπως και ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος λόγω της μη απαρτίας δεν μπόρεσε να εγγραφεί τυπικά στον συνεταιρισμό, όπως ήταν προγραμματισμένο στο Δ.Σ. της διοργανώτριας.

Τις «άστεγες» ΠΑΕ στηρίζουν οι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, που έχουν αποφασίσει να έχουν δικά τους κανάλια για να δείχνουν μέσω συνδρομών τα εντός έδρας ματς τους, αλλά και η ΑΕΚ, που έχει συμβόλαιο με τη NOVA.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αναφέρει τα εξής: «Για τυπικούς λόγους, η εγγραφή της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης στο Συνεταιρισμό θα συζητηθεί την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, σε νέα συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League.

Λόγω μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:30 π.μ., με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

H Super League εμμένει στην ειλημμένη ομόφωνη απόφασή της, περί έναρξης του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21 στις 12 Σεπτεμβρίου. Ομόφωνα εγκρίθηκε ο Κανονισμός Παρατηρητών».

Πάντως ενώ είναι στον αέρα είναι η έναρξη της Super League για τη σεζόν 2020-21 αφού αν δεν βρεθεί λύση στα τηλεοπτικά μέχρι την Τετάρτη δεν αποκλείεται να έχουμε αναβολή και το πρωτάθλημα να πάει όλο και πιο πίσω, ο ΝΠΣ είναι και σε αναζήτηση προπονητή μετα τη λύση της συνεργασίας με τον Σάκη Τσιώλη 37 μέρες μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του. Ο Σάκης Τσιώλης, ως γνωστόν έκανε και δηλώσεις μετά το νικηφόρο φιλικό κόντρα στην Παναχαϊκή και δήλωνε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του και αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας των Βολιωτών άλλα λίγο αργότερα ανακοινώθηκε η απομάκρυνση του από τον πάγκο της ομάδας

Στο τελευταίο φιλικό για τον ΝΠΣ Βόλος (4-1 την Παναχαϊκή) έπαιξαν οι Γκαραβέλης (46’ Κλέιμαν), Ντεντάκης (57’ Τέκιο), Φεράρι (77’ Κιάκος), Κολόμπο (70’ Σάντσες), Μήτογλου, Ριένστρα (57’ Τσοκάνης), Μπαριέντος (80’ Λογαράς), Λουντεβάλ (57’ Γέντρισεκ), Μπαρτόλο, Γκουαροτσένα (84’ Κανελλάκης), Δουβίκας (70’ Κρητικός).

Τα επόμενα φιλικά είναι στις 5/9 με τον Αρη στο Χαριλάου και στις 6/9 με το Αιγάλεω στο Βόλο ενώ στην περίπτωση που η έναρξη του πρωταθλήματος πάει πίσω κάτι που συμφέρει αυτή την χρονική στιγμή τον ΝΠΣ Βόλος η Βολιώτικη ομάδα θα κλείσει κι άλλο φιλικό για πρόβα τζενεράλε.

Σήμερα ή αύριο η ΠΑΕ Βόλος αναμένεται να καταλήξει στο πρόσωπο του νέου προπονητή που θα ταιριάζει με το πλάνο της ομάδας, ενώ από σήμερα θα γίνει επίσημα η απόκτηση του Χουάν Χοσέ Περέα από τον Παναθηναϊκό. Ο 20χρονος επιθετικός πέρυσι αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια με την φανέλα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, σημειώνοντας τρία γκολ. Ο Κολομβιανός επιθετικός γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2000 στη Μπογκοτά της Κολομβίας. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Εσκοφουτούπερ της Κολομβίας, δοκιμάστηκε για μια περίοδο στην αυστριακή Ζάλτσμπουργκ και τελικά η Πόρτο τον ενέταξε στην ακαδημία της. Με την K19 της Πόρτο κατέκτησε το Youth League τη σεζόν 2018-19.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου