Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Μετρά αντίστροφα ο ΝΠΣ Βόλος

μετρά-αντίστροφα-ο-νπσ-βόλος-739462

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στην τελική ευθεία για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Super League 1… μπαίνει από την ερχόμενη Δευτέρα ο ΝΠΣ Βόλος που χθες παρουσίασε τα νέα αποκτήματα και τη νέα του εμφάνιση, αύριο έχει φιλικό τεστ στο Πανθεσσαλικό και μετρά πλέον αντίστροφα …με ζητούμενο την ετοιμότητα.

Στην ΠΑΕ Βόλος βλέπουν να κλείνει θετικά και το θέμα, που αφορά στα τηλεοπτικά δικαιώματα και μια νέα συμφωνία με τη Nova που θα αποφέρει κέρδη πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ, τη Δευτέρα θα μάθουν για την κλήρωση και θα περιμένουν το τελευταίο φιλικό τεστ (4/9) και την 12η Σεπτεμβρίου ημερομηνία που ορίστηκε το ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος της Super League 1 για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Η βολιώτικη ομάδα έχοντας αρκετά νέα πρόσωπα φαίνεται να έχει βάλει τις βάσεις για μια καλύτερη δεύτερη χρονιά στη Super League και στα θετικά είναι ότι αγωνιστικά υπάρχουν οι λύσεις σε όλες τις θέσεις…

Για τον ΝΠΣ Βόλος και το νέο προπονητή Σάκη Τσιώλη η φετινή προετοιμασία είχε και τις ιδιαιτερότητές της λόγω του ότι στην ομάδα υπάρχουν παίκτες που 42 μέρες πριν έπαιζαν πρωτάθλημα, ενώ κάποιοι άλλοι είχαν μεγαλύτερο διάστημα αποχής και φυσικά υπάρχουν κι άλλοι που ήρθαν πιο πρόσφατα στην ομάδα και δεν είναι ούτε σε ίδιο επίπεδο ετοιμότητας με άλλους… ενώ μαζί με την ετοιμότητα ζητούμενο είναι και η ομοιογένεια.

Αύριο πάντως υπάρχει φιλικό τεστ και η ομάδα θα αγωνιστεί με την Παναχαϊκή στο Πανθεσσαλικό, ενώ η πρόβα τζενεράλε θα γίνει απέναντι στον Αρη.

Ο προπονητής Σάκης Τσιώλης, μετά το τελευταίο φιλικό στη Λαμία έκανε λόγο για χρήσιμα συμπεράσματα, βλέποντας την ομάδα σε καλό δρόμο περιμένοντας και τους νέους παίκτες να έρθουν στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητα, άμεσα την επιστροφή Τσοκάνη, ενώ ο Στέργιος Δημόπουλος που ειχε τραυματιστεί στο τελευταίο ματς των πλέι άουτ από την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι κανονικά στη διάθεσή του.

Επαγγελματίας ο Λογαράς

Ο ΝΠΣ Βόλος ανακοίνωσε χθες ότι ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός Παύλος Λογαράς υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, παίρνοντας… προαγωγή από την Κ19.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ Βόλος υπέγραψε ο 18χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Παύλος Λογαράς.

Ο Παύλος Λογαράς ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, αποτελούσε βασικό στέλεχος της Κ-19 της ΠΑΕ Βόλος».

Δοκιμαστικά για τις ομάδες Κ17 και Κ16

Την Κυριακή 30 Αυγούστου, στις 9 το πρωί, θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά για αθλητές που θα επανδρώσουν τα τμήματα της ΠΑΕ Βόλος Κ-17 και Κ-16.

Η σχετική ανακοίνωση: «Οι αθλητές που είναι γεννηθέντες το 2005 και το 2006 και ενδιαφέρονται, μπορούν να απευθύνονται στους υπεύθυνους των ομάδων Νέων Καπουρνιώτη Μιχάλη (6936578196), Βαβανέλο Νικόλαο (6945944936) και Νατσικόπουλο Θανάση (6937182765)».

31/8 έναρξη ακαδημιών

Δευτέρα 31/8, στις 18.00, στο βοηθητικό του ΕΑΚ, η ΠΡΩΤΗ συγκέντρωση για όλα τα τμήματα της ακαδημίας της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ για γνωριμία με τους προπονητές & για πρόγραμμα προπονήσεων της νέας αθλητικής σεζόν.

«Ο ΒΟΛΟΣ παίζει ΜΠΑΛΑ… Έλα τώρα κι εσύ στην ακαδημία της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ να μάθεις τα μυστικά του ποδοσφαίρου από το έμπειρο προπονητικό τιμ. Κάνε την εγγραφή σου και έλα να παίξεις, να μάθεις, να διασκεδάσεις, να κάνεις φίλους και να ζήσεις κι εσύ τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας μας στη SUPER LEAGUE!!

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ και…. έλα στους καλύτερους… έλα στους πρώτους!!!

Τηλ. επικοινωνίας: Καπουρνιώτης Μιχάλης υπεύθυνος ακαδημιών (6936578196), Νατσικόπουλος Θανάσης υπεύθυνος προπονητών (6937182765)».

Τα εισιτήρια διαρκείας

Αρχισε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του ΝΠΣ Βόλος της αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν σε όλους τους εντός έδρας που θα δώσει η ομάδα του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Κατηγορίες εισιτηρίων και τιμές

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (δερμάτινα)…………………………600 ευρώ

RED (όλες οι θύρες)…………………..180 ευρώ

Γυναικεία (όλες οι θύρες)…………..100 ευρώ

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχος του, να διαθέτει κάρτα φιλάθλου της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή να ορίζεται στα 10 ευρώ.

*Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου