Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

«Αποκαλυπτήρια» για ΝΠΣ Βόλος!

αποκαλυπτήρια-για-νπσ-βόλος-740081

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μετά από έναν μήνα προετοιμασίας… 15 μέρες πριν τη σέντρα του νέου πρωταθλήματος, με 4 φιλικά παιχνίδια και με την αισιοδοξία ότι η βολιώτικη ομάδα θα είναι έτοιμη στο νέο της ξεκίνημα γίνονται σήμερα τα επίσημα αποκαλυπτήρια του ΝΠΣ Βόλος ενόψει της Super League 1 της περιόδου 2020-2021.

Ετσι σήμερα Παρασκευή στις 9 μ.μ. στον εξωτερικό χώρο του Ξενία, θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια των νέων εμφανίσεων της βολιώτικης ομάδας, ενώ θα παρουσιαστούν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και στην ανακοίνωση της ΠΑΕ γίνεται γνωστό ότι: «Εξαιτίας των αυστηρών μέτρων λόγω κορονοϊού, στην εκδήλωση θα επιτραπεί η είσοδος μόνο στους προσκεκλημένους της ΠΑΕ και οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκδήλωση από το Volos TV».

Η βολιώτικη ομάδα με νέο προπονητή τον Σάκη Τσιώλη έχει φέτος αρκετά νέα πρόσωπα αφού σε σχέση με την περσινή χρονιά δεν βρίσκονται πλέον στην ομάδα οι Ισπανοί Χουάν Μουνίθ, Σέρχιο Τσίκα Βιγιάρες, Νάτσο Κάσες Ινάσιο Μόρα, ο Αλγερινός Λιασίν Κανταμουρό και τρεις Αργεντινοί οι Χοακίν Τόρες, Φερνάντο Ζοάο και Αουγκούστο Μαξ, ενώ συνεχίζει ο Φράνκο Φεράρι, όπως συνεχίζει ο Ισπανός Ικερ Γκουαροντσένα που ήρθε στον Βόλο τον Γενάρη από την Πολωνία (Πόγκον) αλλά και ένας ακόμη Ευρωπαίος ο Σλοβάκος Ερικ Γέντρισεκ ο οποίος θα είναι για 4η χρονιά στην Ελλάδα (ήταν 2 χρονιές και στην Ξάνθη).

Ο Φεράρι μάλιστα πέρσι έπαιξε με την φανέλα του ΝΠΣ Βόλος 2.741 αγωνιστικά λεπτά και μαζί με τον Τσοκάνη (2.658) ήταν οι πρώτοι σε συμμετοχές (31) ….ενώ τα νέα πρόσωπα από το εξωτερικό είναι αρκετά…

Από την Αργεντινή ήρθαν ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός Σαντσες (Salvador Sánchez) που αγωνιζόταν στην Τσακαρίτα, ο μέσος Ζουλιάν Μπαρτόλο από την Ακασούσο και ο αμυντικός Ροντρίγκο Ζέσους Κολόμπο από την Ιντεπεντιέτε Ριβαντάβια.

Ακόμη από πλευράς ξένων η ΠΑΕ Βόλος φέτος έχει 1η φορά Ισραηλινό αφού απέκτησε τον τερματοφύλακα Μπόρις Κλέιμαν που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην κυπριακή Ένωση Παραλιμνίου, στη βολιώτικη ομάδα ήρθαν ο Ολλανδός Ντάαν Ριένστρα από την Βααλβάικ, ο Σουηδός Σιμόν Λουντεβάλ που το τελευταίο εξάμηνο έπαιξε στην Νορθίστ Γιουνάιτεντ της Ινδίας, και ο Ουρουγουανός Ζαν Πιερ Αγκουστίν Μπαριέντος που τις περασμένες δύο σεζόν αγωνίστηκε στην Ξάνθη.

Επίσης προχθές ανακοινώθηκε και ο Ισπανός δεξιός μπακ Σέρτζιο Τέκιο (Sergio Blázquez Sánchez) που αγωνιζόταν στην Έλτσε, ενώ δεν αποκλείεται στο Βόλο να είναι και Κολομβιανός επιθετικός Χουάν Χοσέ Περέα που ήταν στον Παναθηναϊκό και πιο πριν με την K19 της Πόρτο κατέκτησε το Youth League τη σεζόν 2018-19».

Από τους Ελληνες που ήρθαν στον Βόλο σίγουρα ο διεθνής Σωτήρης Νίνης που έκανε σπουδαία καριέρα στον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ κι έπαιξε και στο εξωτερικό σε Πάρμα Σαρλερουά, Μαλίν, Μακάμπι Πετάχ Τίκβα και Χάποελ Ασκελόν είναι το μεγάλο όνομα, ενώ η πρώτη χρονικά μεταγραφή ήταν αυτή του 25χρονου μεσοεπιθετικού Αναστάσιου Κρητικού, που αγωνιζόταν στη Δόξα Δράμας, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Λάρισας, του ΠΑΣ Γιάννινα, της Αναγέννησης Καρδίτσας και του Πανσερραϊκό.

Η ΠΑΕ Βόλος στη συνέχεια προχώρησε και στην απόκτηση του 22χρονου Γιάννη Κιάκου που την περσινή περίοδο φορούσε τη φανέλα του Πανιωνίου ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στα Μετέωρα, καθώς και σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών της Γερμανίας, σημαντική θεωρείται και η προσθήκη του 21χρονου μεσοεπιθετικού Τάσου Δουβίκα, ο οποίος τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ από τον ΠΑΟΚ αποκτήθηκε ο 20χρονος τερματοφύλακας Συμεών Παπαδόπουλος, ενώ στο προχθεσινό φιλικό στη Λαμία έπαιξε και ο 20χρονος αμυντικός Σεραφείμ Μανιώτης που ανήκε στον ΠΑΟΚ και πέρσι έπαιξε στη Βέροια.

Προχθές στη Λαμία όπου ο ΝΠΣ Βόλος αν και είχε δοκάρι και χαμένο πέναλτι έχασε 2-0 αγωνιστήκαν οι: Κλέιμαν, Ντεντάκης, Φεράρι, Μήτογλου, Κολόμπο, Κιάκος, Ριένστρα, Λούντεβαλ, Γκουαροτσένα, Κρητικός, Δουβίκας και στο δεύτερο ημίχρονο και οι Γκαραβέλης, Νίνης, Μπαρτόλο, Μπαριέντος, Γέντρισεκ, Μανιώτης, Λογαράς και πρώτη φορά και ο Σάντσες.

Στα προηγούμενα φιλικά με είχαν παίξει και οι Τσοκάνης, Μπάλλας, και οι παίκτες της Κ-19 Ρακής, Κανελλάκης Κραβαρίτης, Φουρίκης, Πανταζέλος αλλά και ο Μουνίθ που έφυγε και πλέον ανήκει στον Ατρόμητο… ενώ ο Στέργιος Δημόπουλος που ειχε τραυματιστεί στο τελευταίο ματς των πλέι άουτ από την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι κανονικά στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη. Το επόμενο φιλικό είναι την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό με την Παναχαϊκή ενώ η πρόβα τζενεράλε να είναι με τον Αρη…

31/8 έναρξη ακαδημιών

Δευτέρα 31/8, στις 18.00 στο βοηθητικό του ΕΑΚ, η πρώτη συγκέντρωση για όλα τα τμήματα της ακαδημίας της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ για γνωριμία με τους προπονητές & για πρόγραμμα προπονήσεων της νέας αθλητικής σεζόν.

«Ο ΒΟΛΟΣ παίζει ΜΠΑΛΑ… Έλα τώρα κι εσύ στην ακαδημία της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ να μάθεις τα μυστικά του ποδοσφαίρου από το έμπειρο προπονητικό τιμ. Κάνε την εγγραφή σου και έλα να παίξεις, να μάθεις, να διασκεδάσεις, να κάνεις φίλους και να ζήσεις κι εσύ τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας μας στην SUPER LEAGUE!!

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ και… έλα στους καλύτερους… έλα στους πρώτους!!!

Τηλ. επικοινωνίας: Καπουρνιώτης Μιχάλης υπεύθυνος ακαδημιών (6936578196), Νατσικόπουλος Θανάσης υπεύθυνος προπονητών (6937182765)».

Τα εισιτήρια διαρκείας

Αρχισε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του ΝΠΣ Βόλος της αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν σε όλους τους εντός έδρας που θα δώσει η ομάδα του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Κατηγορίες εισιτηρίων και τιμές

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (δερμάτινα)…………………………600 Ευρώ

RED (όλες οι θύρες)…………………..180 Ευρώ

Γυναικεία (όλες οι θύρες)…………..100 Ευρώ

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχος του, να διαθέτει κάρτα φιλάθλου της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή να ορίζεται στα 10 ευρώ.

*Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου.

Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας φιλάθλου, θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, Παραλία Βόλου.

Ωρες λειτουργίας γραφείων: 9.00– 14.00 και 18.00 – 21.00.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 24210-27671, 24210-27861.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου