Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Στον Βόλο ο Τέκιο

στον-βόλο-ο-τέκιο-742299

Ο 30χρονος Ισπανός δεξιός μπακ, Τέκιο, αναμένεται σήμερα στην Ελλάδα και κατ’ επέκταση στον Βόλο προκειμένου να περάσει από ιατρικά τεστ και εν συνεχεία να υπογράψει με τους κυανέρυθρους.

Η κυανέρυθρη ΠΑΕ επιμένει ισπανικά για μία ακόμη χρονιά και μία από τις περιπτώσεις που εξέταζαν τον τελευταίο καιρό ήταν αυτή του 30χρονου Ισπανού δεξιού μπακ, Τέκιο.

Ο Ιβηρας πανηγύρισε το βράδυ της περασμένης Κυριακής (23/8) με την Έλτσε την άνοδο στην Primera – δεν αγωνίστηκε – ωστόσο και δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν κι αποχωρεί. Σήμερα αναμένεται στον Βόλο προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο.

Ο Τέκιο δεν αγωνίστηκε πολύ την τρέχουσα σεζόν, όντας μόλις επτά φορές βασικός, και το κασέ του είναι προσιτό. Γεννήθηκε στη Μολίνα ντε Σεγούρα και ξεκίνησε την καριέρα του από την Κόστα Κάλιδα. Το 2011 πήγε στη Μούρθια κι ακολούθησε ένα πέρασμα από τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ Β’ πριν επιστρέψει στην UCAM. Από το 2017 ήταν παίκτης της Έλτσε.

Τηλεοπτικά με Λαμία

Ενα ακόμα δυνατό τεστ θα δώσει ο Βόλος αύριο Τετάρτη στις 6.30 μ.μ., αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Λαμία στο ΔΑΚ Λαμίας. Μπορεί η ομάδα της Λαμίας να βρίσκεται σε αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης, ωστόσο το φιλικό της Τετάρτης με τον Βόλο θα μεταδοθεί ζωντανά από το Star Κεντρικής Ελλάδας. Θυμίζουμε ότι το Star Κεντρικής Ελλάδας φιλοξενείται στην πλατφόρμα του OTE TV, ενώ το πρόγραμμά του και κατ’ επέκταση το φιλικό μεταδίδεται και μέσω live streaming.

Σε σχετική της ανακοίνωση η ΠΑΕ Λαμία αναφέρει: «Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει ότι το φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης 26/8 με τον Βόλο, θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας στις 18:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, σε απευθείας σύνδεση, από το STAR Κεντρικής Ελλάδας.

Δεδομένης της κρισιμότητας της κατάστασης και της αύξησης των κρουσμάτων κατά το τελευταίο διάστημα και σύμφωνα με τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής ΓΓΑ, θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας έναντι στη νόσο COVID-19 όπως προβλέπονται στο Υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων και ως εκ τούτου δεν επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων στον αγώνα.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που ενδιαφέρονται να καλύψουν τον αγώνα, είναι απαραίτητο να στείλουν το αίτημά τους με τα αναλυτικά στοιχεία του υπό διαπίστευση δημοσιογράφου ή φωτογράφου στο [email protected] έως σήμερα Τρίτη 25 Αυγούστου στις 14.00 με την αναφορά στο ΘΕΜΑ: Διαπίστευση (δημοσιογράφου / φωτογράφου) για τον φιλικό αγώνα ΛΑΜΙΑ – ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ».

Στις 30/8 το επόμενο

Τα φιλικά ωστόσο δεν σταματούν εδώ στη… Λαμία, με τον τεχνικό Σάκη Τσιώλη να βλέπει τους παίκτες του σε νέα τεστ. Ακολούθως και στις 30 Αυγούστου θα παίξει με την Παναχαϊκή στο Πανθεσσαλικό, ενώ η πρόβα τζενεράλε θα γίνει απέναντι στον Αρη στις 4 Σεπτεμβρίου, είτε στη Θεσσαλονίκη και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είτε στον Βόλο και το Πανθεσσαλικό Στάδιο.Σημειώνεται πως στις 12 Σεπτεμβρίου ορίστηκε το ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος της Super League 1 για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Τα εισιτήρια διαρκείας

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ της αγωνιστικής περιόδου 2020-21. Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν σε όλους τους εντός έδρας αγώνες που θα δώσει η ομάδα του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Κατηγορίες εισιτηρίων και τιμές

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (δερμάτινα) 600 ευρώ

RED (όλες οι θύρες) 180 ευρώ

Γυναικεία (όλες οι θύρες) 100 ευρώ

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχος του, να διαθέτει κάρτα φιλάθλου της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή να ορίζεται στα 10 ευρώ.

Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου.

Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας φιλάθλου, θα γίνονται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου.

Ώρες λειτουργίας γραφείων: 9.00-14.00 και 18.00-21.00.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 24210-27671, 24210-27861.

Στις 31/8 η πρώτη της ακαδημίας

Τη Δευτέρα 31/8, στις 6 μ.μ, στο βοηθητικό του ΕΑΚ, θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση για όλα τα τμήματα της ακαδημίας της ΠΑΕ Βόλος για γνωριμία με τους προπονητές και για την ανακοίνωση του προγράμματος προπονήσεων της νέας αθλητικής σεζόν.

«Ο Βόλος παίζει μπάλα… Ελα τώρα κι εσύ στην Ακαδημία της ΠΑΕ Βόλος να μάθεις τα μυστικά του ποδοσφαίρου από το έμπειρο προπονητικό τιμ. Κάνε την εγγραφή σου και έλα να παίξεις, να μάθεις, να διασκεδάσεις, να κάνεις φίλους και να ζήσεις κι εσύ τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας μας στην Super League. Κάνε την εγγραφή σου τώρα και… έλα στους καλύτερους… έλα στους πρώτους».

Τηλ. επικοινωνίας:
Καπουρνιώτης Μιχάλης

υπεύθυνος ακαδημιών (6936578196)

Νατσικόπουλος Θανάσης

υπεύθυνος προπονητών (6937182765).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου