Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Εως αύριο ο ΝΠΣ Βόλος στην Πορταριά

εως-αύριο-ο-νπσ-βόλος-στην-πορταριά-745968

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται ώς και αύριο στην Πορταριά η προετοιμασία του ΝΠΣ Βόλος και το κτίσιμο της νέας αμάδας από τον Σάκη Τσιώλη που θα περιμένει να δει αποτελέσματα της δουλειάς και τα θετικά δείγματα στο γήπεδο στα δυο επόμενα φιλικά με Λαμία και Παναχαϊκή.

Η βολιώτικη ομάδα με αρκετά νέα πρόσωπα και από προχθές και τον νεοαποκτηθέντα Σωτήρη Νίνη θα παραμείνει στην Πορταριά όπου μπαίνουν οι βάσεις για μια καλύτερη δεύτερη χρονιά στη Super League έως αύριο Παρασκευή 21/8, και την επόμενη Τετάρτη 26 του μήνα θα αγωνιστεί στη Λαμία και στις 30 Αυγούστου θα παίξει με την Παναχαϊκή στο Πανθεσσαλικό.

Μοναδικό πρόβλημα στην προετοιμασία είναι ο Στέργιος Δημόπουλος που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας ενώ ο Σάκης Τσιώλης στην Πορταριά έχει μαζί του συνολικά τους: Γκαραβέλη, Κλέιμαν, Παπαδόπουλο, Κραβαρίτη, Ντεντάκη, Μήτογλου, Δημόπουλο, Κολόμπο, Κιάκο, Φερράρι, Τσοκάνη, Μπαριέντος, Ριένστρα, Νίνη, Μπάλλα, Κρητικό, Λουντεβάλ, Γκουαροτσένα, Μπαρτόλο, Δουβίκα, Γέντρισεκ, Ρακή, Φουρίκη, Λογαρά και Κανελλάκη.

Τα εισιτήρια διαρκείας του ΝΠΣ Βόλος

Αρχισε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του ΝΠΣ Βόλος της αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν σε όλους τους εντός έδρας που θα δώσει η ομάδα του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Κατηγορίες εισιτηρίων και τιμές

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (δερμάτινα)…………………………600 Ευρώ

RED (όλες οι θύρες)…………………..180 Ευρώ

Γυναικεία (όλες οι θύρες)…………..100 Ευρώ

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχος να διαθέτει κάρτα φιλάθλου της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή να ορίζεται στα 10 ευρώ.

*Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου.

Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας φιλάθλου, θα γίνονται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου.

Ωρες λειτουργίας γραφείων: 9.00– 14.00 και 18.00 – 21.00.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 24210-27671, 24210-27861.

Στις 31 Αυγούστου η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος

Στο τέλος του μήνα (31/8) θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της Super League για την έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος Super League 1 ανδρών και νέων, αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου