Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Παίκτης του ΝΠΣ Βόλος ο Σωτήρης Νίνης

παίκτης-του-νπσ-βόλος-ο-σωτήρης-νίνης-746727

Σε μια σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο ΝΠΣ Βόλος καθώς από χθες παίκτης της ομάδας του Σάκη Τσιώλη είναι ο 30χρονος διεθνής μέσος Σωτήρης Νίνης ο οποίος με τη φανέλα της βολιώτικης ομάδας θα επιστρέψει στην Ελλάδα και στη Super League μετά από 5 χρόνια.

Ο Σωτήρης Νίνης έχοντας 139 συμμετοχές και 11 γκολ στην Super League, 35 ευρωπαϊκούς αγώνες (28 με τον Παναθηναϊκό και 7 με τον ΠΑΟΚ) 28 ματς στο πρωτάθλημα Βελγίου, 14 στην Ιταλία και 27 στο Ισραήλ άρχισε μάλιστα τις προπονήσεις στην Πορταριά όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ο ΝΠΣ Βόλος …που πάντως τη νέα χρονιά δεν θα έχει τους Μουνίθ και Κυζιρίδη που θα αγωνίζονται στο εξωτερικό…

Η παρουσία του Σωτήρη Νίνη στο ρόστερ της βολιώτικης ΠΑΕ σημαίνει σημαντική ενίσχυση στον χώρο της μεσαίας γραμμής καθώς η ποιότητα και η εμπειρία του δεν αμφισβητούνται.

Ο Νίνης στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στη Super League αλλά και σε Πάρμα στην Ιταλία, Σαρλερουά, Μέχελεν στο Βέλγιο αλλά και σε Μακάμπι Πέταχ Τικβα και Χάποελ Άσκελον του Ισραήλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία του συμμετοχή σε ελληνικό γήπεδο καταγράφηκε τον Δεκέμβρη του 2015, όταν αγωνίστηκε για 73 λεπτά στο ισόπαλο 1-1 του Παναθηναϊκού στο κύπελλο με την Κέρκυρα.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Απόλλωνα Σμύρνης και συνέχισε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Τον Δεκέμβριο του 2006, μετά από υπόδειξη του προπονητή του Παναθηναϊκού Βίκτορ Μουνιόθ στη διοίκηση της ομάδας, ο Νίνης υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Ήταν από τους νεότερους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό σε επίσημο αγώνα και αυτό έγινε στις 7 Ιανουαρίου 2007, στη νίκη εναντίον του Αιγάλεω με σκορ 1-0, σε ηλικία 16 ετών και 9 μηνών, αφήνοντας από την πρώτη του εμφάνιση πολύ καλές εντυπώσεις. Σκόραρε το πρώτο του τέρμα στον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο στις 27 Ιανουαρίου 2007 και έγινε τότε ο δεύτερος νεότερος παίκτης που σκοράρει στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, σε ηλικία 16 ετών, 9 μηνών και 24 ημερών, μετά τον Θωμά Μαύρο του Πανιωνίου. Ταυτόχρονα ήταν ο νεότερος παίκτης που είχε σκοράρει με την ομάδα του Παναθηναϊκού. Στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου ψηφίστηκε καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής, από τους συναδέλφους του στον ΠΣΑΠ.

Τον Μάρτιο του 2007 κλήθηκε στην ομάδα των Ελπίδων (Κ-21). Το ντεμπούτο του το πραγματοποίησε στις 27 Μαρτίου στον αγώνα εναντίον της Δανίας (Κ-21). Το καλοκαίρι του ίδιου έτους κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με την ομάδα των Ελπίδων, γεγονός που έκανε τον τότε προπονητή της ανδρικής εθνικής ομάδας Ότο Ρεχάγκελ να τον καλέσει στην Ανδρών, έναν χρόνο αργότερα. Συγκεκριμένα, τον Μάιο του 2008 κλήθηκε να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην εθνική Ανδρών. Η πρώτη του συμμετοχή ήταν σε φιλικό αγώνα με την Κύπρο στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στις 19 Μαΐου 2008. Σκόραρε για πρώτη φορά φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο στον ίδιο αγώνα εναντίον της Κύπρου και έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Ελλάδας, σε ηλικία 18 χρονών και 40 ημερών.

Τώρα ο Σωτήρης Νίνης να έχει να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα αρκετό καιρό, παρ’ όλα αυτά σε ηλικία μόλις 30 ετών μπορεί να κάνει το restart στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Η ανακοίνωση της βολιώτικης ΠΑΕ για την απόκτηση του Νίνη: «H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου μέσου Σωτήρη Νίνη, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Πορταριά και ακολουθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Ο Σωτήρης Νίνης έκανε σπουδαία καριέρα στον Παναθηναϊκό, ενώ το 2012 μεταγράφηκε στην Πάρμα. Ακολούθησαν ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και πάλι, οι βελγικές Σαρλερουά και Μαλίν και οι Ισραηλινές Μακάμπι Πετάχ Τίκβα και Χάποελ Ασκελόν.

Επίσης, ο Σωτήρης Νίνης έχει φορέσει 33 φορές τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας μας».

Παρελθόν ο Μουνίθ

Ενα προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Χουάν Μουνίθ οδήγησε τον Ισπανό ποδοσφαιριστή στην κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του με την ΠΑΕ Βόλος. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην βολιώτικη ομάδα και είχε μία καλή χρονιά στη Super League (28 συμμετοχές, με πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ), όμως ζήτησε ο ίδιος να μείνει ελεύθερος, παρότι είχε συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.

Σε ανάρτησή του στα social media, ο Μουνίθ αναφέρει: «Σήμερα θα πρέπει να πω αντίο στην ομάδα που με έκανε πολύ χαρούμενο που έπαιξα ποδόσφαιρο ξανά. Είναι μία θλιβερή μέρα, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι δρόμοι μας θα βρεθούν ξανά. Ευχαριστώ τον πρόεδρο που με πίστεψε και κατάλαβε την προσωπική μου κατάσταση. Θα βρεθούμε σύντομα και καλή επιτυχία Volos FC».

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνοντας την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον Χουάν Μουνίθ, τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρα του, ενώ επισυνάπτει και το δικό του μήνυμα στο twitter

Στη Σλοβενία ο Κυζιρίδης

Στη Σλοβακία και συγκεκριμένα στη Ζλάτε Μοράβτσε θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός Αλέξανδρος Κυζιρίδης που ήταν πρώτος σκόρερ στην Κ-19 του ΝΠΣ Βόλος και είχε και γκολ στην Super League! Ο πρώην πλέον επιθετικός του ΝΠΣ Βόλος στα πλέι άουτ, στον αγώνα με τον Ατρόμητο πέτυχε το πρώτο του γκολ στη μεγάλη κατηγορία! (με την Κ-19 σε 18 αγώνες είχε πετύχει 10 γκολ) και έτσι ο Κυζιρίδης έτσι έγινε ο νεότερος (19χρ. 9μ. 25ημ.) σκόρερ του ΝΠΣ Βόλος στη Super League ενώ ηταν και δεύτερος νεότερος σκόρερ στη φετινή Σουπερλίγκα καθώς πρώτος ήταν ο Απόστολος Κωνσταντόπουλος (17χρ. 11μ. 4ημ.) που σκόραρε με τον Παναιτωλικό κατά του Ατρομήτου. Πλέον μόλις στα 20 του χρόνια, ο νεαρός ποδοσφαιριστής από την Πέλλα μετακομίζει στη Σλοβακία, εκεί όπου η ομάδα του βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας έχοντας πέντε βαθμούς στα τρία πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος.

ΠΑΟ για Ντεντάκη!

Μέσα που πρόσκεινται στον Παναθηναϊκό κάνουν λόγο πως ο δεξιός οπισθοφύλακας του ΝΠΣ Βόλος Αντώνης Ντεντάκης έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Τσάβι Ρόκα και είναι μια από τις περιπτώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών που εξετάζει ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής για τη δεξιά πτέρυγα της άμυνας του Τριφυλλιού.

«Ο 25χρονος μπακ έκανε εξαιρετική σεζόν στον Βόλο και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας της Μαγνησίας στην παρθενική σεζόν του συλλόγου στη Superleague, ενώ αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια και μοίρασε δύο ασίστ. O Ντεντάκης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 με το Βόλο και ο Ρόκα έχει στα υπόψη του τον Χανιώτη μπακ, ως μια καλή και ποιοτική εναλλακτική λύση από την εγχώρια ποδοσφαιρική αγορά» ανέφεραν τα «πράσινα» μέσα.

Επίσης άλλες φήμες έκαναν λόγο για «ερχομό» του Αμρ Ουάρντα στον Βόλο. Μάλιστα δημοσιεύματα από τη Θεσσαλονίκη παρουσιάζουν πολύ… ζεστό το ενδιαφέρον των κυανέρυθρων για τον Αιγύπτιο, βάζοντας στο παιχνίδι εκτός του Βόλου και κάποια ομάδα από την Κύπρο.

Εως 21/8 Πορταριά

Η βολιώτικη ομάδα με αρκετά νέα πρόσωπα θα παραμείνει στην Πορταριά όπου μπαίνουν οι βάσεις για μια καλύτερη δεύτερη χρονιά στην Super League έως την Παρασκευή 21/8, την Τετάρτη 26 του μήνα θα αγωνιστεί στη Λαμία και στις 30 Αυγούστου θα παίξει με την Παναχαϊκή στο Πανθεσσαλικό.

Μοναδικό πρόβλημα στην προετοιμασία είναι ο Στέργιος Δημόπουλος με τον Καρδιτσιώτη κεντρικό αμυντικό που είχε τραυματιστεί στο τελευταίο ματς των πλέι οφ στο Αγρίνιο να βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του να συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα και να δείχνει πως θα είναι έτοιμος τις αρχές του Σεπτέμβρη.

Τα εισιτήρια διαρκείας του ΝΠΣ Βόλος

Από τις 7 Αυγούστου άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του ΝΠΣ Βόλος της αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν σε όλους τους εντός έδρας που θα δώσει η ομάδα του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Κατηγορίες εισιτηρίων και τιμές

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (δερμάτινα)…………………………600 Ευρώ

RED (όλες οι θύρες)…………………..180 Ευρώ

Γυναικεία (όλες οι θύρες)…………..100 Ευρώ

Σημειωτέων, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχος του, να διαθέτει κάρτα φιλάθλου της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή να ορίζεται στα 10 ευρώ.

*Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου.

Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας φιλάθλου, θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, Παραλία Βόλου.

Ωρες λειτουργίας γραφείων: 9.00– 14.00 και 18.00 – 21.00.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 24210-27671, 24210-27861.

Με πέντε αλλαγές το νέο πρωτάθλημα

Δικαίωμα πέντε αλλαγών θα έχουν οι ομάδες της Super League σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2020-21, όπως αποφάσισε ομόφωνα το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής στη χθεσινή τηλεδιάσκεψή του. Οι εκπρόσωποι των ομάδων κλήθηκαν να απαντήσουν σε σχετικό ερώτημα του νέου προέδρου της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, και αποφάσισαν να κάνουν χρήση το σχετικού δικαιώματος που παρέχει η FIFA για τη νέα σεζόν, λόγω του επιβαρυμένου αγωνιστικού προγράμματος.

Το διοικητικό συμβούλιο της Super League αποφάσισε επίσης ομόφωνα την εγγραφή ως μέλους της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, που κέρδισε την άνοδο από τη δεύτερη κατηγορία, καθώς και τη συνέχιση της διενέργειας ελέγχων των χλοοταπήτων όλων των γηπέδων από εξειδικευμένους συνεργάτες του οίκου STRI, σε τακτά χρονικά διαστήματα. Τέλος, καθορίστηκε η 31η Αυγούστου ως ημερομηνία της έκτακτης γενικής συνέλευσης του συνεταιρισμού, στην οποία θα τεθούν προς έγκριση οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων (ανδρών και νέων) της περιόδου 2020-21.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου