Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Πρεμιέρα για Volos TV

πρεμιέρα-για-volos-tv-750393

Το διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ Βόλος, Volos TV, θα κάνει πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη με τη μετάδοση σε live streaming του φιλικού των κυανέρυθρων με τον Ατρόμητο. Στο 1,99 το κόστος χρήσης γι’ αυτό το ματς.

Ο Βόλος ΝΠΣ αντιμετωπίζει σήμερα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Ατρόμητο σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας, στην οποία θα κάνει πρεμιέρα και το Volos TV. Μετά τα φιλικά παιχνίδια με τον Θησέα στο ΕΑΚ Βόλου και τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό την περασμένη Δευτέρα, οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη θα επιστρέψουν στο γήπεδό τους, μιας και από την Τρίτη έχουν ανέβει στην Πορταριά, πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Το διαδικτυακό κανάλι της ομάδας της Μαγνησίας θα μεταδώσει σε live streaming το ματς με τους Περιστεριώτες αντί 1,99 ευρώ. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση η «διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος μέσω της κίνησης αυτής, αποδεικνύει ότι είναι ικανή να ακολουθήσει την εποχή και όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο τηλεοπτικό τοπίο».

Η ανακοίνωση: «Ο Βόλος συνεχίζει να κάνει άλματα μπροστά και το Volos TV είναι πλέον γεγονός. Η πρεμιέρα στο διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ Βόλος, θα γίνει σήμερα, Πέμπτη στις 7.00 μ.μ., που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Πανθεσσαλικό στάδιο ο φιλικός αγώνα Βόλος – Ατρόμητος. Ο φιλικός αγώνας Βόλος – Ατρόμητος θα μεταδοθεί σε Live streaming μέσω του διαδικτυακού καναλιού της ΠΑΕ Βόλος (tv.volosfc.com), έναντι του συμβολικού αντιτίμου του 1,99 ευρώ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος μέσω της κίνησης αυτής, αποδεικνύει ότι είναι ικανή να ακολουθήσει την εποχή και όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο τηλεοπτικό τοπίο.

Οι φίλοι του Βόλου και του ποδοσφαίρου που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν ζωντανά τη φιλική αναμέτρηση Βόλος – Ατρόμητος, θα πρέπει να ακολουθήσουν τα απλά βήματα που απαιτούνται ώστε να αποκτήσουν το μοναδικό κωδικό που θα αποσταλεί μέσω mail και στη συνέχεια να συνδεθούν ζωντανά με το Πανθεσσαλικό στάδιο.

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να αγοράσετε τον αγώνα Βόλος – Ατρόμητος μέσω Paypal ή μέσω πιστωτικής – χρεωστικής κάρτας».

Προς Ανόρθωση ο Μανιάς

Μπορεί ο Βόλος να βρέθηκε κοντά στον Μιχάλη Μανιά, αλλά ο 30χρονος φορ όπως όλα δείχνουν καταλήγει στην Κύπρο για να φορέσει τη φανέλα της Ανόρθωσης.

Η κυπριακή ομάδα βρίσκεται σε επαφές με τον 30χρονο Έλληνα επιθετικό, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Πολωνία με τη φανέλα της Πόγκον Σέτσιν.

Στο παρελθόν ο Ροδίτης φορ φόρεσε τις φανέλες των Απόλλωνα Σμύρνης, Άρη, ΠΑΣ Γιάννινα, Βέστερλο και Αστέρα. Ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, άναψε πράσινο φως για την απόκτησή του.

Αύριο με Αήττητο Σπάτων

Μετά και το σημερινό τρίτο κατά σειρά φιλικό των κυανέρυθρων με τον Ατρόμητο, ο Βόλος ΝΠΣ θα ανηφορίσει και πάλι για την Πορταριά, όπου και θα παραμείνει έως και τις 21 του μήνα. Για αύριο είναι προγραμματισμένος ο φιλικός αγώνας με τον Αήττητο Σπάτων, που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Πορταριάς. Εν συνεχεία και στις 26 Αυγούστου ο Βόλος ΝΠΣ θα αντιμετωπίσει στη Λαμία την τοπική ομάδα, ενώ για τις 30/8 έχει προγραμματιστεί η αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στον Βόλο.

Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας

Αρχισε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Βόλος ΝΠΣ της αγωνιστικής περιόδου 2020-21. Τα εισιτήρια διαρκείας θα αφορούν σε όλους τους εντός έδρας που θα δώσει η ομάδα του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος είναι σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (δερμάτινα) 600 ευρώ

RED (όλες οι θύρες) 180 ευρώ

Γυναικεία (όλες οι θύρες) 100 ευρώ

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχος να διαθέτει κάρτα φιλάθλου της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή να ορίζεται στα 10 ευρώ. Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου. Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας φιλάθλου, θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου.

Ωρες λειτουργίας γραφείων: 9π.μ.-2μ.μ. και 6μ.μ.-9μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 24210-27671, 24210-27861.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου