Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Πρώτη νίκη στα φιλικά

πρώτη-νίκη-στα-φιλικά-754929

Υπό καταρρακτώδη βροχή κατά διαστήματα, Βόλος ΝΠΣ και Θησέας Αγριάς έδωσαν χθες στο ΕΑΚ Βόλου το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι του καλοκαιριού, με τους κυανέρυθρους να επικρατούν με 3-0.

Για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη η αρχή ήταν ιδανική με τον Γέντρισεκ να ανοίγει μόλις στο 2’ το σκορ με σουτ εκτός περιοχής, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κουτσιρίμπα, που έπεσε αλλά δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το 1-0. Το 2-0 ήρθε από το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των κυανέρυθρων, Τάσο Κρητικό, ο οποίος στο 18’ με σουτ εντός περιοχής πέτυχε το 2-0, με το 3-0 να σημειώνεται επίσης από τον νεοαποκτηθέντα

Λουντεβάλ, με σουτ εκ νέου εντός περιοχής.

Στο 2ο ημίχρονο ο Θησέας, που θα συμμετέχει και φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είχε τις ευκαιρίες να μειώσει το σκορ. Αρχικά ο Κοτζαθανάσης με γρήγορη εκτέλεση φάουλ πίσω από τη σέντρα έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι και ελάχιστα άουτ στο 57’. Στη συνέχεια και στο 75’ από σέντρα του Οικονόμου η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Ζαχαράκη που έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Για τους κυανέρυθρους ο Κανελάκης είχε μακρινό σουτ στο 78’ με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το δεξί «Γ».

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ-ΘΗΣΕΑΣ 3-0

Σκόρερ: 2’ Γέντρισεκ, 18’ Λουντεβάλ, 22’ Κρητικός

Διαιτητής: Χαλβατζάκος

Βοηθοί: Γκατζούνας, Γεωργατζάς

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φεράρι, Μήτογλου, Τσοκάνης, Μουνίθ, Λουντεβάλ,Γκουαροτσένα, Ριένστα, Κρητικός, Γέντρισεκ.

Αγωνίστηκαν και οι: Κλέιμαν, Κραβαρίτης, Πανάγου, Βλιώρας, Ρακής, Λογαράς, Κανελλάκης, Φουρίκης, Πανταζέλος, Μπάλας, Κορελάς.

ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Βουρδάκης, Λίτσιος, Ιακωβίδης, Μπόρας, Γκάγκας, Χατζησταμάτης, Τσιανάκας, Οικονόμου, Σιώμος, Δουλάς

Επαιξαν και οι: Ζαχαράκης, Κωστούλας, Κοτζαθανάσης, Βλάχος, Μεγαγιάννης, Φαγιέ

Δευτέρα με ΠΑΟΚ

Μετά τη χθεσινή αναμέτρηση ακολουθεί το φιλικό -που θα είναι και η επίσημη πρώτη- με τον ΠΑΟΚ τη Δευτέρα 10 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Στις 13 του ίδιου μήνα, ο Βόλος θα αντιμετωπίσει και πάλι στο Πανθεσσαλικό τον Ατρόμητο, που έχει νέο προπονητή τον γνωστό Κάναντι, ενώ την επομένη είναι προγραμματισμένος ο φιλικός αγώνας με τον Αήττητο Σπάτων που θα «κατέβει» από το Καρπενήσι που θα προετοιμάζεται και έχει προπονητή τον Βαγγέλη Τσιώλη.

Στις 26 Αυγούστου ο Βόλος ΝΠΣ θα αντιμετωπίσει στη Λαμία την τοπική ομάδα, ενώ για τις 30/8 έχει προγραμματιστεί η αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στον Βόλο.

Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος είναι πιθανό να προγραμματιστεί άλλο ένα φιλικό.

«Συνεχίζουμε Μαζί…» από σήμερα

Από σήμερα Παρασκευή 7 Αυγούστου ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ της αγωνιστικής περιόδου 2020-21. Τα εισιτήρια διαρκείας θα αφορούν όλους τους εντός έδρας που θα δώσει η ομάδα του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (δερμάτινα) 600 Ευρώ

RED (όλες οι θύρες) 180 Ευρώ

Γυναικεία (όλες οι θύρες) 100 Ευρώ

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχος του, να διαθέτει κάρτα φιλάθλου της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή να ορίζεται στα 10 ευρώ. Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου. Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας φιλάθλου, θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, Παραλία Βόλου.

Ωρες λειτουργίας γραφείων: 9π.μ.-2μ.μ. και 6μ.μ.-9μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 24210-27671, 24210-27861.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου