Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

«Βόμβα» στο πρωτάθλημα από Βόλο κι όχι μόνο

βόμβα-στο-πρωτάθλημα-από-βόλο-κι-όχι-755583

Οι ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Ξάνθη και Λαμία συμφώνησαν ότι δεν πρόκειται να υπογράψουν την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος αν δεν εξασφαλιστούν τηλεοπτικά για όλες τις ομάδες της Super League 1.

Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στους εκπροσώπους των επτά ΠΑΕ συμφωνήθηκε ομόφωνα πως δεν πρόκειται να υπογράψουν την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος, αν δεν εξασφαλιστούν τηλεοπτικά συμβόλαια για όλες τις ΠΑΕ που μετέχουν στο πρωτάθλημα της Super League 1, δίνοντας συνέχεια στο σίριαλ της περασμένης Δευτέρας.

Σε αντίθετη περίπτωση οι ΠΑΕ πιστεύουν πως δεν θα έχει εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα των ομάδων και δεν θα μπορεί να τηρηθεί ο υγιής ανταγωνισμός του πρωταθλήματος.

Οι επτά ομάδες δημιουργούν ένα γκρουπ, στο οποίο λογικά θα μπουν και άλλες ομάδες που θα επιδιώξει κεντρική τηλεοπτική διαχείριση από την σεζόν 2021-22.

Η κοινή ανακοίνωση των επτά ομάδων αναφέρει: «Οι ομάδες: ΒΟΛΟΣ – ΛΑΜΙΑ – Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – Ο.Φ.Η. – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Π.Α.Ο.Κ., μετά τη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) συνάντηση αποφάσισαν και δεσμεύθηκαν ότι προκειμένου να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα των ομάδων και η τήρηση του υγιούς ανταγωνισμού στο πρωτάθλημα δεν θα εγκρίνουν την προκήρυξη του επόμενου πρωταθλήματος, σε περίπτωση που δεν εξασφαλιστούν τηλεοπτικά συμβόλαια για το σύνολο των ομάδων της Super League 1.

Απώτερη επιδίωξη των ανωτέρω ομάδων είναι από την αγωνιστική περίοδο 2021 – 22 να επανέλθει η Super League σε καθεστώς Κεντρικής Τηλεοπτικής Διαχείρισης.

Σήμερα με Θησέα

Μια μέρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί το πρώτο φιλικό για την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, η οποία θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Θησέα Αγριάς στο ΕΑΚ Βόλου στις 7μ.μ. και όχι αύριο Παρασκευή. Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση σήμερα, Πέμπτη 6/8 στις 7 μ.μ. στο ΕΑΚ θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό του Βόλου για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι κυανέρυθροι θα αντιμετωπίσουν τον Θησέα Αγριάς, σε έναν αγώνα όπου ο Σάκης Τσιώλης θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές του. Σημειωτέον, στις προπονήσεις συμμετέχουν κανονικά και οι Γέντρισεκ, Γκουαροτσένα, Φερράρι και Μουνίθ.

Η προετοιμασία για τον Βόλος ΝΠΣ, ο οποίος από την περασμένη Πέμπτη έχει μπει στο γήπεδο και υπό τις οδηγίες των Σάκη Τσιώλη και Κώστα Μπράτσου συνεχίζεται για το νέο πρωτάθλημα της Super League 1, πραγματοποιώντας καθημερινά διπλές προπονήσεις.

Οι κυανέρυθροι, μετά από ένα χρόνο παραμονής στη μεγάλη κατηγορία, στην οποία τερμάτισαν στην 11η θέση, θέλουν να εμφανιστούν ακόμη πιο δυνατοί, ανεβάζοντας τον πήχη των προσδοκιών, και για τον λόγο αυτό άλλωστε θα υπάρχει και συνέχεια στις μεταγραφικές κινήσεις.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στην Πορταριά και θα διαρκέσει από την ερχόμενη Τρίτη 11 Αυγούστου έως και τις 21 του ίδιου μήνα. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ο Βόλος ΝΠΣ θα δώσει σειρά φιλικών. Πέραν από το σημερινό με τον Θησέα Αγριάς, ακολουθεί η φιλική αναμέτρηση -που θα είναι και η επίσημη πρώτη- με τον ΠΑΟΚ τη Δευτέρα 10 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Στις 13 του ίδιου μήνα, ο Βόλος θα αντιμετωπίσει και πάλι στο Πανθεσσαλικό τον Ατρόμητο, που έχει νέο προπονητή τον γνωστό Κάναντι, ενώ την επομένη είναι προγραμματισμένος ο φιλικός αγώνας με τον Αήττητο Σπάτων που θα «κατέβει» από το Καρπενήσι που θα προετοιμάζεται και έχει προπονητή τον Βαγγέλη Τσιώλη.

Στις 26 Αυγούστου ο Βόλος ΝΠΣ θα αντιμετωπίσει στη Λαμία την τοπική ομάδα, ενώ για τις 30/8 έχει προγραμματιστεί η αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στον Βόλο.

Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος είναι πιθανό να προγραμματιστεί άλλο ένα φιλικό.

«Συνεχίζουμε Μαζί…»

Αύριο Παρασκευή 7 Αυγούστου ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ της αγωνιστικής περιόδου 2020-21. Τα εισιτήρια διαρκείας θα αφορούν όλους τους εντός έδρας που θα δώσει η ομάδα του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (δερμάτινα) 600 Ευρώ

RED (όλες οι θύρες) 180 Ευρώ

Γυναικεία (όλες οι θύρες) 100 Ευρώ

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχος του, να διαθέτει κάρτα φιλάθλου της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή να ορίζεται στα 10 ευρώ. Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου. Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας φιλάθλου, θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, Παραλία Βόλου.

Ωρες λειτουργίας γραφείων: 9π.μ.-2μ.μ. και 6μ.μ.-9μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 24210-27671, 24210-27861.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου