Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Με σύνθημα «Συνεχίζουμε Μαζί…»

με-σύνθημα-συνεχίζουμε-μαζί-756053

Την ερχόμενη Παρασκευή 7 Αυγούστου ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ της αγωνιστικής περιόδου 2020-21. Τα εισιτήρια διαρκείας θα αφορούν όλους τους εντός έδρας που θα δώσει η ομάδα του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (δερμάτινα) 600 Ευρώ

RED (όλες οι θύρες) 180 Ευρώ

Γυναικεία (όλες οι θύρες) 100 Ευρώ

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχος του, να διαθέτει κάρτα φιλάθλου της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή να ορίζεται στα 10 ευρώ. Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου. Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας φιλάθλου, θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, Παραλία Βόλου.

Ωρες λειτουργίας γραφείων: 9π.μ.-2μ.μ. και 6μ.μ.-9μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 24210-27671, 24210-27861.

Συνέχεια στις διπλές προπονήσεις

φιλικό με Θησέα αύριο Πέμπτη

Συνεχίζεται η προετοιμασία για τον Βόλος ΝΠΣ, ο οποίος από την περασμένη Πέμπτη έχει μπει στο γήπεδο και υπό τις οδηγίες των Σάκη Τσιώλη και Κώστα Μπράτσου έχει εκκινήσει για το νέο πρωτάθλημα της Super League 1, πραγματοποιώντας καθημερινά διπλές προπονήσεις.

Οι κυανέρυθροι, μετά από ένα χρόνο παραμονής στη μεγάλη κατηγορία, στην οποία τερμάτισαν στην 11η θέση, θέλουν να εμφανιστούν ακόμη πιο δυνατοί, ανεβάζοντας τον πήχη των προσδοκιών, και για τον λόγο αυτό άλλωστε θα υπάρχει και συνέχεια στις μεταγραφικές κινήσεις.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στην Πορταριά και θα διαρκέσει από την ερχόμενη Τρίτη 11 Αυγούστου έως και τις 21 του ίδιου μήνα. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ο Βόλος ΝΠΣ θα δώσει σειρά φιλικών, μέσα από τα οποία ο Σάκης Τσιώλης θα έχει την ευκαιρία να… «χτίσει» τη νέα ομάδα, ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Το πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο για αύριο Πέμπτη κόντρα στον Θησέα Αγριάς στο ΕΑΚ Βόλου στις 7μ.μ., ενώ ακολουθεί η φιλική αναμέτρηση -που θα είναι και η επίσημη πρώτη- με τον ΠΑΟΚ τη Δευτέρα 10 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Στις 13 του ίδιου μήνα, ο Βόλος θα αντιμετωπίσει και πάλι στο Πανθεσσαλικό τον Ατρόμητο, που έχει νέο προπονητή τον γνωστό Κάναντι, ενώ την επομένη είναι προγραμματισμένος ο φιλικός αγώνας με τον Αήττητο Σπάτων που θα «κατέβει» από το Καρπενήσι που θα προετοιμάζεται και έχει προπονητή τον Βαγγέλη Τσιώλη.

Στις 26 Αυγούστου ο Βόλος ΝΠΣ θα αντιμετωπίσει στη Λαμία την τοπική ομάδα, ενώ για τις 30/8 έχει προγραμματιστεί η αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στον Βόλο. Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος είναι πιθανό να προγραμματιστεί άλλο ένα φιλικό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου