Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ: Συνεχίζει την προετοιμασία θέλοντας περαιτέρω ενίσχυση

βολοσ-νπσ-συνεχίζει-την-προετοιμασία-757258

Συνεχίζεται η προετοιμασία για τον Βόλος ΝΠΣ, ο οποίος από την περασμένη Πέμπτη έχει μπει στο γήπεδο και υπό τις οδηγίες των Σάκη Τσιώλη και Κώστα Μπράτσου έχει ξεκινήσει προετοιμασία για το νέο πρωτάθλημα της Super League 1.

Οι κυανέρυθροι μετά από ένα χρόνο παραμονής στη μεγάλη κατηγορία θέλουν να εμφανιστούν ακόμη πιο δυνατοί, ανεβάζοντας τον πήχη των προσδοκιών, και για τον λόγο αυτό άλλωστε θα υπάρχει και συνέχεια στις μεταγραφικές κινήσεις.

Η προετοιμασία του Βόλος ΝΠΣ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ξεκίνησε από την Πέμπτη 30 Ιουλίου, με τους ποδοσφαιριστές να περνούν και από τις απαραίτητες ιατρικές, αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στην Πορταριά και θα διαρκέσει από την Τρίτη 11 Αυγούστου έως και τις 21 του ίδιου μήνα. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ο Βόλος ΝΠΣ θα δώσει σειρά φιλικών, μέσα από τα οποία ο Σάκης Τσιώλης θα έχει την ευκαιρία να… «χτίσει» τη νέα ομάδα ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Το πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Παρασκευή 7 Αυγούστου κόντρα στον Θησέα Αγριάς κάτι που γίνεται κάθε χρόνο, ενώ ακολουθεί η φιλική αναμέτρηση-που θα είναι και η επίσημη πρώτη- με τον ΠΑΟΚ τη Δευτέρα 10 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Στις 13 του ίδιου μήνα ο Βόλος θα αντιμετωπίσει και πάλι στο Πανθεσσαλικό τον Ατρόμητο, που έχει νέο προπονητή τον γνωστό Κάναντι, ενώ την επομένη είναι προγραμματισμένος ο φιλικός αγώνας με τον Αήττητο Σπάτων που θα «κατέβει» από το Καρπενήσι που θα προετοιμάζεται και έχει προπονητή τον Βαγγέλη Τσιώλη.

Στις 26 Αυγούστου ο Βόλος θα αντιμετωπίσει στη Λαμία την τοπική ομάδα, ενώ για τις 30/8 έχει προγραμματιστεί η αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στον Βόλο. Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος είναι πιθανό να προγραμματιστεί άλλο ένα φιλικό.

Συνεχίζονται οι προσθήκες

Πριν από την έναρξη της προετοιμασίας της η ΠΑΕ Βόλος είχε ξεκινήσει ήδη με τις μεταγραφικές της κινήσεις, με τελευταίο απόκτημα τον 29χρονο τερματοφύλακα Μπόρις Κλέιμαν.

Ο Μπόρις Κλέιμαν, που προπονήθηκε τόσο το απόγευμα του Σαββάτου, όσο και χθες το πρωί, τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην κυπριακή Ενωση Παραλιμνίου, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Μπειτάρ Ιερουσαλήμ, Χάποελ Τέλος Αβίβ και Χάποελ Σαμπά. Ο Μπόρις Κλέιμαν έχει μια συμμετοχή με την Εθνική ανδρών του Ισραήλ και 20 συμμετοχές στην U21 της χώρας του. Αυτή ήταν η 5η μεταγραφική κίνηση της ομάδας.

Από τους κυανέρυθρους έχουν αποκτηθεί ήδη ο 25χρονος μεσοεπιθετικός Αναστάσιος Κρητικός, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, όπως και ο 27χρονος Ολλανδός μέσος Ντάαν Ριένστρα, που τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνιζόταν στην ολλανδική Βααλβάικ έχοντας συνολικά 136 συμμετοχές και 6 τέρματα, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα της επίσης Χέρακλες.

Από το εξωτερικό προέρχεται και ο 32χρονος Σουηδός μεσοεπιθετικός Σιμόν Λουντεβάλ, που είναι γεννημένος στις 23 Σεπτεμβρίου 1988, έχει ύψος 1,78 και το τελευταίο εξάμηνο έπαιξε στην Νορθήστ Γιουνάιτεντ της Ινδίας, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Ελφσμποργκ, Γκέφλε, Εσκιλστούνα και Βαστέρας, όντας και διεθνής μία φορά με την Εθνική Σουηδίας.

Ξένος, αλλά όχι άγνωστος στο ελληνικό κοινό είναι ο Ουρουγουανός, Ζαν Πιέρ Ογκουστιν Μπαριέντος, ο οποίος είναι 30 χρόνων και αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος. Στην Ελλάδα έγινε γνωστός μέσα από την Ξάνθη, ενώ πριν γίνει ποδοσφαιριστής της Ακριτικής ομάδας είχε παίξει στη Ρασίνγκ Κλαμπ του Μοντεβιδέο και στην Ευρώπη στην πορτογαλική Βιτόρια Γκιμαράες και στην πολωνική Βίσλα Κρακοβίας.

Ο Μπαριέντος, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο, τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ξάνθη έχοντας συνολικά 37 συμμετοχές και 2 τέρματα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου