Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Σήμερα η πρώτη της νέας σεζόν

σήμερα-η-πρώτη-της-νέας-σεζόν-759810

Με ιδιαιτερότητα, λόγω των συνθηκών, η νέα πρεμιέρα του ΝΠΣ Βόλος, που επίσημα θα ξεκινήσει στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ στις 10 Αυγούστου

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η «πρώτη» της νέας σεζόν για τον ΝΠΣ Βόλος θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα αλλά ο αγιασμός και η επίσημη πρώτη της νέας σεζόν θα πραγματοποιηθούν στις 10 Αυγούστου πριν το φιλικό με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ Βόλος η ανεπίσημη αυτή πρώτη της νέας σεζόν θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό αλλά λόγω των συνθηκών και επειδή υπάρχουν παίκτες που έχουν εξασφαλίσει κάποιες μέρες παραπάνω άδεια αυτή θα είναι κλειστή για τον κόσμο και η επίσημη πρώτη αλλά και ο αγιασμός θα γίνουν τη Δευτέρα (10/8) πριν από τη φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Την Πέμπτη, 30/7 στις 7.30 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του Βόλου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί λόγω του κορωνοϊού, της απουσίας κάποιων ποδοσφαιριστών που έχουν εξασφαλίσει επιπλέον ημέρες άδειας, καθώς επίσης και της μη έλευσης όλων των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, η πρώτη προπόνηση της Πέμπτης θα είναι κλειστή στο κοινό.

Η επίσημη «πρώτη» του Βόλου και ο καθιερωμένος αγιασμός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Αυγούστου πριν από την φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο».

Στο μεταξύ όπως αναφέρει δημοσίευμα του metrosport, ο πρόεδρος πλέον της βολιώτικης ΠΑΕ Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε χθες στην Τούμπα και σύμφωνα με πληροφορίες συναντήθηκε με εκπροσώπους του ΠΑΟΚ. Ένα από τα θέματα συζήτησης ήταν οι δανεικοί παίκτες που αγωνίστηκαν στην ομάδα του Βόλου τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και ποιοι από αυτούς αναμένεται να συνεχίσουν. Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ είχε παραχωρήσει με την μορφή δανεισμού τους Λύρατζη, Τσαούση, Διαμαντή, Μπαλογιάννη που έμειναν ώς το τέλος και τον τερματοφύλακα Μελίσσα που γύρισε στη Θεσσαλονίκη με τη λήξη του δανεισμού του στις 30/6.

Αμεσα θα γίνει γνωστό ποιοι από τους παίκτες υπάρχει η πιθανότητα να συνεχίσουν στον ΝΠΣ Βόλος και ποιοι θα κάνουν προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ που θα είναι επίσης στην Πορταριά όπου η βολιώτικη ομάδα θα ανέβει στις 11/8

Για τον ΝΠΣ Βόλος σήμερα ο Σάκης Τσιώλης και ο βοηθός Κώστας Μπράτσος πιάνουν δουλειά και ο Καρδιτσιώτης τεχνικός μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για την επιστροφή του στους πάγκους και τη νέα του συνεργασία αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ήταν παράξενα αυτά τα δύο χρόνια αποχής, αλλά πολύ δημιουργικά. Ασχολήθηκα πολύ με το ποδόσφαιρο και στα ΤΕΦΑΑ κάναμε προπονητική υψηλού επιπέδου. Όλη αυτή η ιστορία ήταν πολύ ωφέλιμη, αλλά μου είχε λείψει η μυρωδιά του πάγκου» ενώ αναφερόμενος στον νέο Βόλο τόνισε «Έχουμε κάνει προεργασία και τις επόμενες μέρες θα κλείσουμε το ρόστερ για να είμαστε έτοιμοι στην προετοιμασία. Σε όσες ομάδες ήμουν τα τελευταία 10-15 χρόνια αυτό που έκανα είναι να συζητώ με τους συνεργάτες μου για τα χαρακτηριστικά των παικτών που ψάχνουμε. Κάπως έτσι είχαμε βρει τον Μπαράλες και έγινε πρώτος σκόρερ».

Το «ευχαριστώ» της Αγίας Παρασκευής στον Κ. Μπράτσο

Τις θερμές της ευχαριστίες προς τον προπονητή Κωνσταντίνο Μπράτσο εξέφρασε μέσω ανακοίνωσής της η Σχολή Αγίας Παρασκευής Βόλου, ενώ παράλληλα του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως άμεσος συνεργάτης του Σάκη Τσιώλη στην ΠΑΕ Βόλος.

Η ανακοίνωση: «Σύσσωμη η οικογένεια της Σχολής Αγίας Παρασκευής Βόλου ευχαριστεί θερμά τον τεχνικό διευθυντή της Σχολής κ. Κωνσταντίνο Μπράτσο και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, αυτά του βοηθού προπονητή στην ομάδα του Ν.Π.Σ. Βόλος, ως άμεσος συνεργάτης του κ. Σάκη Τσιώλη. Ο κ. Μπράτσος από το πόστο του συμβάλει τα μέγιστα στην βελτίωση της καθημερινότητας τόσο των αθλητών όσο και των προπονητών της Σχολής μας. Μέσα στο χρονικό διάστημα της συνεργασίας μας και με την επαγγελματική του εμπειρία, έβαλε το δικό του λιθαράκι ώστε η Σχολή Αγίας Παρασκευής Βόλου να δουλεύει ολοκληρωτικά σε επαγγελματικά πρότυπα.

Η Διοίκηση της Σχολής αισθάνεται περήφανη διότι μετά τον Λευτέρη Καλογήρου ο οποίος διετέλεσε τεχνικός διευθυντής της Σχολής για δύο σεζόν και επιλέχθηκε από την ομάδα Hunan Hangcheng F.C. στην Κίνα, έτσι και ο Κωνσταντίνος Μπράτσος με την σειρά του επιλέχθηκε από ομάδα της Σουπερ Λιγκ Ελλάδας. Αυτό αποδεικνύει με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι δίνουμε μεγάλη βάση στην επιλογή των συνεργατών μας προσεγγίζοντας πάντα επαγγελματίες οι οποίοι μπορούν και συνεισφέρουν στην εξέλιξη των αθλητών και της Σχολής μας συνολικά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου