Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Απέκτησε και Λουντεβάλ

απέκτησε-και-λουντεβάλ-760514

Μετά την απόκτηση του Τάσου Κρητικού η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ προχώρησε χθες στην ανακοίνωση απόκτησης ενός ακόμη ποδοσφαιριστή και αυτός είναι ο Σιμόν Λουντεβάλ, που βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας από την περασμένη Κυριακή.

Χθες Τρίτη οι κυανέρυθροι προχώρησαν στην ανακοίνωση απόκτησης του πρώτου ξένου ποδοσφαιριστή για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού είχε προηγηθεί αυτή του Τάσου Κρητικού από τη Δόξα Δράμας.

Συγκεκριμένα, οι κυανέρυθροι ανακοίνωσαν την απόκτηση του 32χρονου Σουηδού μεσοεπιθετικού Σιμόν Λουντεβάλ, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια είχε γεμάτες χρονιές σε ομάδες της χώρας του, ενώ το τελευταίο εξάμηνο είχε αγωνιστεί στην Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ της Ινδίας. Επίσης ο Λουντεβάλ, είναι και μία φορά διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 32χρονου Σουηδού μεσοεπιθετικού Σιμόν Λουντεβάλ.

Ο Σιμόν Λουντεβάλ είναι γεννημένος στις 23 Σεπτεμβρίου 1988, έχει ύψος 1,78 και το τελευταίο εξάμηνο έπαιξε στην Νορθήστ Γιουνάιτεντ της Ινδίας, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Ελφσμποργκ, Γκέφλε, Εσκιλστούνα και Βαστέρας. Ο Σιμόν Λουντεβάλ έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Σουηδίας, σε διεθνές φιλικό με τη Φινλανδία».

Ξεκινά προετοιμασία,

«πρώτη» στις 10/8

Αύριο Πέμπτη θα ξεκινήσει υπό τις οδηγίες του Σάκη Τσιώλη και του συνεργάτη του Κώστα Μπράτσου η προετοιμασία για τον Βόλος ΝΠΣ, ο οποίος λίγες μέρες μετά το φινάλε των playout καλείται να επιστρέψει στα γήπεδα. Η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί αύριο, ωστόσο η πρώτη επίσημη παρουσίαση της ομάδας και τα αποκαλυπτήρια με τον καθιερωμένο αγιασμό θα γίνουν στις 10 Αυγούστου και λίγη ώρα πριν από το φιλικό με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ: «Την ερχόμενη Πέμπτη, 30/7 στις 7.30 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του Βόλου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί λόγω του κορονοϊού, της απουσίας κάποιων ποδοσφαιριστών που έχουν εξασφαλίσει επιπλέον ημέρες άδειας, καθώς επίσης και της μη έλευσης όλων των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, η πρώτη προπόνηση της Πέμπτης θα είναι κλειστή στο κοινό.

Η επίσημη «πρώτη» του Βόλου και ο καθιερωμένος αγιασμός θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 10 Αυγούστου πριν από τη φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο».

«Καμπάνα» στον Κούγια

Το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League τιμώρησε με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρεις αγωνιστικές τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Αλέξη Κούγια, ο οποίος τιμωρήθηκε επιπλέον με 5.000 ευρώ πρόστιμο, όπως και η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί« τιμωρήθηκε για την φραστική επίθεση προς τον πάγκο της Ξάνθης και κυρίως τους Γιάννη Παπαδημητρίου και Κώστα Τσαλίκη, κάτι που καταγράφηκε στην έκθεση του παρατηρητή. Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. ΠΑΕ ΑΕΛ, Α. Κούγιας (Διερμηνέας): «Βάσει των αναφερομένων στο από 18/07/2020 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 18/07/2020 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ-ΠΑΕ Ξάνθη:

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ε.Λ. τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για την συμπεριφορά του β’ εγκαλούμενου (παράβαση άρθρων 1, 2 περ. ε, 5 επ., 10 παρ. 1 περ. β’, σε συνδυασμό με το 11 παρ. 1, 2 και 3, 14 παρ. 1, 2 και 3 του Π.Κ. της ΕΠΟ). Επιβάλλει στον Α. ΚΟΥΓΙΑ για τη πράξη, για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για τρείς (3) αγωνιστικές (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. β’, σε συνδυασμό με το άρθρο 11 παρ. 1 και 2, 14 παρ. 1, 2 και 3, του Π.Κ. της ΕΠΟ.)».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου