Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ο Βόλος ΝΠΣ θέλει τον… σουηδό Λαρς Σιμόν Λούντεβαλ

ο-βόλος-νπσ-θέλει-τον-σουηδό-λαρς-σιμ-762165

Δυναμικά κινείται στο μεταγραφικό παζάρι ο ΝΠΣ Βόλος, θέλοντας έτσι να κλείσει γρήγορα τις «τρύπες» του ρόστερ και να είναι έτοιμο από νωρίς. Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα της Μαγνησίας φέρνει στη χώρα μας τον Σουηδό εξτρέμ Λαρς Σιμόν Λούντεβαλ, ανέφερε σχετικά δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας.

Ο 32χρονος Λαρς Σιμόν Λούντεβαλ, όπως αναφέρει δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας, το 2015 έκανε τη μία και μοναδική του συμμετοχή με την εθνική Σουηδίας, σε διεθνές φιλικό με τη Φινλανδία.

Σημειώνεται πως όπως αποκάλυψε ο ΤΑΧΔΡΟΜΟΣ, οι κυανέρυθροι έχουν έρθει σε συμφωνία με δύο ακόμη λάτιν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι σύντομα αναμένεται να πατήσουν Ελλάδα.

Ο λόγος για τον Τζούλιαν Μπαρτόλο και τον Ροντρίγκο Χέσους Κολόμπο. Ο πρώτος είναι 24 ετών, έχει γεννηθεί στις 15 Απριλίου του 1996 και αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός μέσος και ενίοτε ως επιτελικός χαφ. Αργεντινός, αλλά με κοινοτικό διαβατήριο (ιταλικό) ο Μπαρτόλο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Ακασούσο, ομάδα της Primera B της Αργεντινής. Μαζί του θα μεταβεί στον Βόλο και ο Κολόμπο, ο οποίος είναι γεννημένος στις 19 Νοεμβρίου 1992 και είναι 27 ετών. Αγωνίζεται στη θέση του στόπερ και προηγούμενη του ομάδα ήταν η Ιντεπεντιέτε Ρινταβάβια ομάδα της Primera Nacional, της οποίας το πρωτάθλημα ακυρώθηκε λόγω κορονοϊού. Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο οι κυανέρυθροι έλυσαν τη συνεργασία τους με τους Ζοάο και Μαξ, αφήνοντας χώρο στο μπάτζετ της νέας περιόδου, η οποία θα ξεκινήσει υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Σάκη Τσιώλη και του Βολιώτη βοηθού του Κώστα Μπράτσου.

Η ΠΑΕ Βόλος από την περασμένη Παρασκευή ανακοίνωσε και το νέο της Δ.Σ. το οποίο απαρτίζουν οι: Πρόεδρος Αχιλλέας Μπέος, μέλη Γιώργος Τόρης, Νίκος Ιμεράι, Ιωάννης Γκρίνιας, Χρήστος Χρήστου, Νίκος Βαβανέλος, Σταύρος Γιαγιάς, Αντώνης Κουτσουδάκης, Κώστας Νταόπουλος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου