Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Βόλος ΝΠΣ: Νέος πρόεδρος ο Μπέος και προπονητής ο Τσιώλης

βόλος-νπσ-νέος-πρόεδρος-ο-μπέος-και-προ-764228

Με τον Αχιλλέα Μπέο να επιστρέφει και επίσημα στο ποδόσφαιρο, αυτή τη φορά από την θέση του προέδρου στον Βόλος ΝΠΣ και τον Σάκη Τσιώλη στη θέση του προπονητή θα πορευτούν οι κυανέρθροι.

Η ανακοίνωση της κυανέρυθρης ΠΑΕ για τον Αχιλλέα Μπέο: «O Αχιλλέας Μπέος είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος. Ο δήμαρχος Βόλου, σε μία κρίσιμη καμπή για την ομάδα του Βόλου, ανέλαβε την ευθύνη να την οδηγήσει την οδηγήσει ακόμα πιο ψηλά. Συμπαραστάτες του σε αυτή την προσπάθεια θα είναι Βολιώτες επιχειρηματίες που ζουν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή, με μοναδικό στόχο όλων τη δημιουργία μίας ομάδας που θα αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Βόλος απαρτίζεται από τους εξής:

Πρόεδρος: Αχιλλέας Μπέος

Μέλη: Γιώργος Τόρης, Νίκος Ιμεράι, Ιωάννης Γκρίνιας, Χρήστος Χρήστου, Νίκος Βαβανέλος, Σταύρος Γιαγιάς, Αντώνης Κουτσουδάκης, Κώστας Νταόπουλος».

Η ανακοίνωση για τον Σάκη Τσιώλη: «Ο Σάκης Τσιώλης στον Βόλο. Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο 61χρονος τεχνικός έχει διατελέσει προπονητής σε πολλές ομάδες έχοντας καταγράψει πολλές και σημαντικές επιτυχίες στην καριέρα του. Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Σάκη Τσιώλη. Βοηθός του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του Βόλου θα είναι ο Κώστας Μπράτσος».

Ο Αχ. Μπέος, που ανέλαβε την προεδρία, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Είναι η τελευταία ευκαιρία και θα καλώ τις άλλες δύο ομάδες τις πόλεις να σταθούν δίπλα μας. Δεν μιλάμε για αυτούς χαβαλάδες, οι οποίοι έχουν στενά μυαλά και έχουν κατάλοιπα τους παρελθόντος. Μιλάω για τους υγιείς.

Το 2011 τότε με τον Ολυμπιακό Βόλου έγινε ένα θαύμα και ήταν θέμα χρόνου να έφτανε η ομάδα στο σημείο να πρωταγωνιστεί . Δυστυχώς τότε βρέθηκαν κάποιοι εγκληματίες που κατέστρεψαν κάτι πολύ όμορφο και δεν δίστασαν να με στείλουν στη φυλακή ενώ σπίλωσαν τις συνειδήσεις των συνεργατών μου.

Τότε ήμασταν κοντά στο να πραγματοποιήσουμε ένα όνειρο. Σήμερα ξεκινάει άλλο ένα εγχείρημα και καλώ όλους τους υγιείς παράγοντες και φιλάθλους να συσπειρωθούν. Για να στεφθεί με επιτυχία η προσπάθεια θέλω να πιστεύω ότι δεν μας χωρίζει τίποτα. Η ισχύς εν τη ενώσει μπορεί να οδηγήσει την ομάδα του Βόλου σε μεγάλες χαρές και συγκινήσεις. Κάποιοι είναι συνδεδεμένη συναισθηματικά με τις δύο ομάδες. Θα πρέπει να τα αφήσουν πίσω διότι δεν γίνεται να έχει 3 ομάδες ο Βόλος.

Το θέμα είναι τι θέλει ο κόσμος; Μια ομάδα που θα είναι πρωταγωνίστρια ή θέλει να μια ομάδα να είναι περίγελος. Η πλειοψηφία του κόσμου θέλει να κοιτάξουμε μπροστά. Από το 2014 και μετά που ανέλαβα δεν διαχωρίζω τον Βόλο από τη Νέα Ιωνία. Θεωρώ ότι στο κομμάτι του ποδοσφαίρου έχουμε πολλά που μας ενώνουν. Η παρουσία μου εδώ, μετά την απόφαση του πρωτοδικείου έχει ημερομηνία λήξης.

Κάνω έκκληση κατ΄ αρχήν στον Ολυμπιακό και στη Νίκη Βόλο. Ελάτε είτε να πάρετε την ομάδα είτε να συμμετέχετε για κάτι καλύτερο. Κάνω έκκληση σε επιχειρηματίες. Όχι σε λαμόγια και στοιχηματζίδες. Αν θα υπάρξει καινούργιο καθεστώς θα έχει υγεία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην απερχόμενη διοίκηση γιατί δεν υπάρχουν εκκρεμότητες. Βέβαια υπάρχουν εκκρεμότητες υπέρ της από το συνδρομητικό κανάλι και ελπίζω να διευθετηθούν. Εγώ είμαι ανοιχτός και δεν είναι πρωταρχικός σκοπός το οικονομικό. Σκοπός είναι αυτός που θα έρθει να είναι καθαρός και να μην φοράει… κουκούλα. Η νομοθεσία είναι διάτρητη και δίνει την ευκαιρία σε σαλταδόρους να έχουν στοιχηματικούς λόγους και άλλες… βλέψεις. Προσωρινά θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα αυτή και κάνω το σταυρό μου να εμφανιστεί κάποιος που θα έρθει να κάνει τον Βόλο μεγάλο. Η είδηση είναι ότι θα είμαι παρών στη ΓΣ της Σούπερ Λιγκ και θα δω παλιούς συνεργάτες, με τους οποίους θα έχω την ευκαιρία να πιώ και καφέ μαζί τους και να πούμε”.

Για κεντρική διαχείριση: “Αυτό είναι κάτι αυτονόητο για υγιώς σκεπτόμενους παράγοντες. Θα θυμίσω ότι από το 2006 μαζί με τον Πανόπουλο, τον Νικολαϊδη και τον Γκαγκάτση ήμασταν από τους πρώτους που μιλούσαμε για κενρική διαχείριση. Είμαστε αντίπαλοι μόνο εντός αγωνιστικού χώρου. Είναι πολλά αυτά που μας ενώνουν για το κοινό μας συμφέρον”.

Για την αναδιάρθρωση της ΕΠΟ: “Όχι στο τσιμπουντί ούτε στον σύλλογο περιπτερούχων δεν σχεδιάζουν έτσι. Έχω πολλά να πω για τη θέση του Βόλου θα την μάθετε την Δευτέρα. Φυσικά την απόφαση θα την πάρει η ΕΠΟ. Εμείς θα πούμε τη γνώμη μας”.

Ο νέος προπονητής του Βόλου είπε: “Ξαναγυρνάω στη δουλειά. Γυρίζω σε μια πιο όμορφη πόλη από ό,τι την άφησα πριν χρόνια. Νιώθω πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ από την καρδιά μου τον Αχιλλέα Μπέο. Νιώθω πιεσμένος για να πετύχω. Θα κάνουμε τα πάντα για να τον κάνουμε ευτυχισμένο. Πρόεδρε σε ευχαριστώ για την εκτίμησή σου”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου