Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Φινάλε σήμερα για τον ΝΠΣ Βόλος

φινάλε-σήμερα-για-τον-νπσ-βόλος-769023

Παίζει στο Αγρίνιο (19:15) με τον Παναιτωλικό στην ολοκλήρωση των play out της Super League

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ολοκληρώνεται σήμερα αγωνιστικά η χρονιά για τον ΝΠΣ Βόλος με τη βολιώτικη ομάδα να αγωνίζεται στο Αγρίνιο (19.15) τελειώνοντας θετικά την παρουσία της στη φετινή Super League 1 καθώς και τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί για δεύτερη σερί χρονιά στη μεγάλη κατηγορία.

Ο ΝΠΣ Βόλος σήμερα (7.15 μ.μ.) θα παίξει το τελευταίο ματς στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και ο προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος που στην μετά κορονοϊό εποχή μέτρησε 7 αποχωρήσεις (Μάντζης, Οικονόμου, Κάσες, Τόρες, Κανταμουρό, Τσίκα και Μελίσσας) έχει ένα ρόστερ με 20 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι 19 έχουν συμμετοχές, ενώ δυο ο Μάριος Τσαούσης (13 συμμετοχές, 1 γκολ) και ο γκολκίπερ Τάσος Καραγκιόζης (3 συμ.) είναι τραυματίες και δεν θα πάνε στο Αγρίνιο, όπως και οι Ντεντάκης (24 συμ.) και Ίκερ Γκουαροτσένα (14, 1 γκολ).

Ο Στέφανος Ξηροφώτος συμπεριέλαβε στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές: Θανάση Γκαραβέλη (22 συμμετοχές), Φράνκο Φεράρι (30), Λευτέρη Λύρατζη(23, 1 γκολ), Γεράσιμο Μήτογλου (3), Στέργιο Δημόπουλο (27, 3 γκολ), Απόστολο Διαμαντή (13), Αουγκούστο Μαξ (23), Τάσο Τσοκάνη (30, 3 γκολ), Χουάν Μουνίθ (27, 5 γκολ), Κώστα Μπαλογιάννη (21), Κώστα Κορέλα (1), Ραφαέλ Ζοάο (25, 1 γκολ), Γιώργο Μπάλλα (2), Έρικ Γέντρισεκ (23, 4 γκολ), Αλέξανδρο Κυζιρίδη(5, 1 γκολ) και τον Βασίλη Κραβαρίτη.

Σήμερα υπάρχει φινάλε θρίλερ στα play out αν και ο ΝΠΣ Βόλος έχει εξασφαλίσει την παραμονή του από καιρό…

Στη σημερινή 7η και τελευταία αγωνιστική ο Πανιώνιος παίζει εκτός με τον Ατρόμητο, ενώ και η Ξάνθη θα δοκιμαστεί στη Λάρισα. Όποια ομάδα πάρει την τελευταία θέση υποβιβάζεται στη Super League 2, ενώ η προτελευταία (σύμφωνα με τα ισχύοντα σήμερα) θα παίξει μπαράζ.

Να σημειωθεί ότι εφόσον νικήσει η Ξάνθη και φτάσει στους 26 βαθμούς και ταυτόχρονα ηττηθεί στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός από τον ΝΠΣ Βόλος, τότε οι δύο ομάδες θα ισοβαθμήσουν στους 26 βαθμούς και σε αυτή την περίπτωση οι Ακρίτες θα παραμείνουν στην κατηγορία και ο Παναιτωλικός θα παίξει στα μπαράζ (στην ισοβαθμία υπερτερεί η Ξάνθη).

Να σημειωθεί ότι η βολιώτικη ομάδα που θα παίξει το Σάββατο στο Αγρίνιο δεν έχασε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στα δυο ματς με τον Παναιτωλικό: Βόλος ΝΠΣ – Παναιτωλικός 3-2 (55’ Μουνίθ. 66’ Μάντζης, 78’ Γέντρισεκ- 39’ Σανιά, 68’ Αριγίμπι) και Παναιτωλικός- Βόλος ΝΠΣ 1-1 (42’Μουνιέ-90’Δημόπουλος)…

Τζοβάρας στο Αγρίνιο

Την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΝΠΣ Βόλος θα διευθύνει ο Γιώργος Τζοβάρας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, με βοηθούς τους Δημήτρη Φίλο (Βοιωτίας) και Άγγελο Ζήρδα (Αθηνών). 4ος διαιτητής θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την Ένωση Άρτας, ενώ στο VAR θα είναι ο Αθανάσιος Τζήλος από την Ένωση Λάρισας.

Πλέι Αουτ – 7η αγωνιστική

Σάββατο (18/7)

19:15 ΑΕΛ – Ξάνθη

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας)

4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

AVAR: Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής)

19:15 Ατρόμητος – Πανιώνιος

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Κουρομπίλια (Δυτικής Αττικής), Δημητριάδης (Καστοριάς)

4ος: Τσαγκαράκης (Χανίων)

VAR: Φωτιάς (Πέλλας)

ΑVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου)

19:15 Αστέρας Τρίπολης – Λαμία

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Σίπκας (Σάμου)

4ος: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

VAR: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

ΑVAR: Χριστακόγλου (Χαλκιδικής)

19:15 Παναιτωλικός – ΝΠΣ Βόλος

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Φίλος (Βοιωτίας), Ζήρδας (Αθηνών)

4ος: Κουτσιαύτης (Άρτας)

VAR: Τζήλος (Λάρισας)

ΑVAR: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

Αύριο Κυριακή έχει και φινάλε στα Πλέι Οφ με την 10η αγωνιστική

20:00 Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

20:00 Αρης – ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Τουρπέν (Γαλλίας)

20:00 Παναθηναϊκός – ΟΦΗ

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου