Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Δεύτερο χειρουργείο στον ΝΠΣ Βόλος

δεύτερο-χειρουργείο-στον-νπσ-βόλος-770382

Μετά τον Τσαούση άτυχος και ο νεαρός τερματοφύλακας Τάσος Καραγκιόζης

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Δεύτερη ατυχία και δεύτερο χειρουργείο για τον ΝΠΣ Βόλος μέσα σε 15 μέρες και ενώ αύριο θα ολοκληρώσει την αγωνιστική χρονιά με το τελευταίο παιχνίδι για τα πλέι άουτ στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Ατυχος ήταν ένας ακόμη νεαρός, ο γκολκίπερ Τάσος Καραγκιόζης που στο τρίτο του φετινό ματς το περασμένο Σάββατο τραυματίσθηκε και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για επέμβαση στην κλείδα, ενώ είχε προηγηθεί η ατυχία με τον Μάριο Τσαούση όταν ο νεαρός ποδοσφαιριστής πάνω που είχε αρχίσει να κερδίζει πόντους με την απόδοσή του, κατά τη διάρκεια εκγύμνασης με βάρη υπέστη συντριπτικό κάταγμα στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού και έκανε την επέμβαση ευρισκόμενος τώρα στο στάδιο της αποθεραπείας.

Πάντως αύριο Σάββατο (19.15) ολοκληρώνεται αγωνιστικά η χρονιά για τον ΝΠΣ Βόλος που θα παίξει το τελευταίο ματς στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και ο προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος θα έχει τώρα στη διάθεσή του 18 ποδοσφαιριστές τους Θανάση Γκαραβέλη (22 συμμετοχές), Φράνκο Φεράρι (30), Λευτέρη Λύρατζη(23, 1 γκολ), Γεράσιμο Μήτογλου (3), Στέργιο Δημόπουλο (27, 3 γκολ), Απόστολο Διαμαντή (13), Αουγκούστο Μαξ (23), Τάσο Τσοκάνη (30, 3 γκολ), Χουάν Μουνίθ (27, 5 γκολ), Κώστα Μπαλογιάννη (21), Κώστα Κορέλα (1), Ίκερ Γκουαροτσένα (14, 1 γκολ), Ραφαέλ Ζοάο (25, 1 γκολ), Γιώργο Μπάλλα (2), Έρικ Γέντρισεκ (23, 4 γκολ), Αλέξανδρο Κυζιρίδη (5, 1 γκολ), Αντώνη Ντεντάκη (24) και τον νεαρό τερματοφύλακα από την Κ 19 Βασίλη Κραβαρίτη που δεν έχει παίξει φέτος αλλά είχε καθίσει κάτω από τα δοκάρια πριν κλείσει τα 16 στις 24/03/2018 στο ματς Βελούχι – Βόλος ΝΠΣ.

Να σημειωθεί ότι η βολιώτικη ομάδα που θα παίξει αύριο Σάββατο στο Αγρίνιο δεν έχασε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στα δυο ματς με τον Παναιτωλικό: Βόλος ΝΠΣ – Παναιτωλικός 3-2 (55’ Μουνίθ, 66’ Μάντζης, 78’ Γέντρισεκ- 39’ Σανιά, 68’ Αριγίμπι) και Παναιτωλικός- Βόλος ΝΠΣ 1-1 (42’ Μουνιέ-90’ Δημόπουλος)…

Πάντως μετά τη λήξη των πλέι άουτ θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά στους παίκτες που θα αποχωρήσουν, για να γίνουν στη συνέχεια οι κινήσεις στελέχωσης του ρόστερ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ έχει γίνει ήδη μία μεταγραφή και παίκτης του ΝΠΣ Βόλος είναι ο Τάσος Κρητικός από τη Δόξα Δράμας και ο Στέργιος Δημόπουλος ανανέωσε και υπέγραψε για δύο ακόμη χρόνια.

Τζοβάρας στο Αγρίνιο

Τους διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής τόσο των play off (10η) όσο και των play out (7η) της Super League1 ανακοίνωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ. Όλες της αναμετρήσεις των play out θα γίνουν το Σάββατο18/7 στις 19:15 ενώ των play off την Κυριακή 19/7 στις 20:00.

Την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Βόλο θα διευθύνει ο Γιώργος Τζοβάρας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, με βοηθούς τους Δημήτρη Φίλο (Βοιωτίας) και Άγγελο Ζήρδα (Αθηνών). 4ος διαιτητής θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την Ένωση Άρτας, ενώ στο VAR θα είναι ο Αθανάσιος Τζήλος από την Ένωση Λάρισας.

Πλέι Αουτ – 7η αγωνιστική

Σάββατο (18/7)

19:15 ΑΕΛ – Ξάνθη

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας)

4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

AVAR: Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής)

19:15 Ατρόμητος – Πανιώνιος

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Κουρομπίλια (Δυτικής Αττικής), Δημητριάδης (Καστοριάς)

4ος: Τσαγκαράκης (Χανίων)

VAR: Φωτιάς (Πέλλας)

ΑVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου)

19:15 Αστέρας Τρίπολης – Λαμία

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Σίπκας (Σάμου)

4ος: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

VAR: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

ΑVAR: Χριστακόγλου (Χαλκιδικής)

19:15 Παναιτωλικός – ΝΠΣ Βόλος

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Φίλος (Βοιωτίας), Ζήρδας (Αθηνών)

4ος: Κουτσιαύτης (Άρτας)

VAR: Τζήλος (Λάρισας)

ΑVAR: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

Πλέι Οφ – 10η αγωνιστική

Κυριακή (19/7)

20:00 Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Απτόσογλου (Αθηνών), Σαμοΐλης (Αθηνών)

4ος: Βρέσκας (Πιερίας)

VAR: Κοτσάνης (Δράμας)

ΑVAR: Μεϊντάνας (Αχαΐας)

20:00 Αρης – ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Τουρπέν (Γαλλίας)

Βοηθοί: Ντανός (Γαλλίας), Γκρινγκόρε (Γαλλίας)

4ος: Μανούχος (Αργολίδας)

VAR: Λετεξιέρ (Γαλλίας)

ΑVAR: Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής)

20:00 Παναθηναϊκός – ΟΦΗ

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Σάββας (Σερρών), Διπλάρης (Καρδίτσας)

4ος: Τσαμούρης (Πειραιά)

VAR: Σέζος (Κιλκίς)

ΑVAR: Πάτρας (Μακεδονίας)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου