Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Στην αναμονή …οι μεταγραφές

στην-αναμονή-οι-μεταγραφές-772305

Για τον ΝΠΣ Βόλος που έχει ακόμη ένα ματς το Σάββατο για την ολοκλήρωση των play out της Super League 1

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΝΠΣ Βόλος ενόψει της νέας περιόδου άρχισε εδώ και καιρό με πυρετώδεις ρυθμούς και ο κόσμος είναι σε αναμονή μεταγραφών που δεν θα αργήσουν, αλλά προς το παρόν η βολιώτικη ομάδα θέλει να τελειώσει με τα αγωνιστικά της αφού έχει ακόμη ένα ματς το Σάββατο για την ολοκλήρωση των play out της Super League 1.

Ο ΝΠΣ Βόλος που κινείται για να φτιάξει νέο ρόστερ, το ερχόμενο Σάββατο (7.15 μ.μ.) θα παίξει το τελευταίο ματς στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και στη βολιώτικη ΠΑΕ έχοντας ήδη κάνει μια μεταγραφική προσθήκη με τον Τάσο Κρητικό, είναι έτοιμοι να προβούν σε νέες προσθήκες.

Οι άνθρωποι της βολιώτικης ΠΑΕ έχουν εντοπίσει τους στόχους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχουν κάνει κάποιες προφορικές συμφωνίες αλλά υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που θα έρθουν στον Βόλο που όμως ακόμη αγωνίζονται με τις ομάδες τους!

Πριν από καιρό είχε γραφεί ότι στο στόχαστρο ήταν ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής 31 ετών μεσοεπιθετικός Εμάνουελ Ντένινγκ, που αγωνιζόταν στην Τίγκρε, καλύπτει με την ίδια επιτυχία και τις δύο πτέρυγες, ενώ έχει τη δυνατότητα να παίξει στην κορυφή της επίθεσης καθώς διαθέτει καλό σουτ και έχει συχνή επαφή με τα δίχτυα και έχει εμπειρία από την Ευρώπη, καθώς αγωνίστηκε στην Τουρκία για λογαριασμό της Μαλάτιασπορ την περίοδο 2017-2018.

Πάντως οι προτάσεις για ποδοσφαιριστές είναι δεκάδες και οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ Βόλος μελετούν με κάθε λεπτομέρεια ό,τι έχει ενδιαφέρον, ενώ περιμένουν κάτι καλό και μόλις τελειώσει η Ελληνική Σουπερλίγκα.

Εχοντας μόνο ένα ματς να απομένει -αυτό του Σαββάτου στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό- για την ολοκλήρωση των play out της Super League 1, και για πρώτη επιτυχημένη παρουσία στη μεγάλη κατηγορία ο ΝΠΣ Βόλος δείχνει πως έχει αρχίσει να ετοιμάζει πλέον και τη νέα του χρονιά.

Ο προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος έχει τώρα ένα ρόστερ με 20 ποδοσφαιριστές με τους Θανάση Γκαραβέλη (22 συμμετοχές), Τάσο Καραγκιόζη (3), Φράνκο Φεράρι (30), Λευτέρη Λύρατζη(23, 1 γκολ), Γεράσιμο Μήτογλου (3), Στέργιο Δημόπουλο (27, 3 γκολ), Απόστολο Διαμαντή (13), Αουγκούστο Μαξ (23), Τάσο Τσοκάνη (30, 3 γκολ), Χουάν Μουνίθ (27, 5 γκολ), Κώστα Μπαλογιάννη (21), Κώστα Κορέλα (1), Ίκερ Γκουαροτσένα (14, 1 γκολ), Ραφαέλ Ζοάο (25, 1 γκολ), Γιώργο Μπάλλα(2), Έρικ Γέντρισεκ(23, 4 γκολ), Αλέξανδρο Κυζιρίδη(5, 1 γκολ), Αντώνη Ντεντάκη(24), Μάριο Τσαούση (13, 1 γκολ) και τον Βασίλη Κραβαρίτη.

Μετά τη λήξη των πλέι άουτ θα ξεκαθαρίσει και η κατάσταση με τους δανεικούς ποδοσφαιριστές από τον ΠΑΟΚ που είναι οι Κώστας Μπαλογιάννης ,Μάριος Τσαούσης, Απόστολος Διαμαντής και Λευτέρης Λύρατζης, που είναι πιθανό κάποιοι να επιστρέψουν στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Φινάλε θρίλερ στα play out

Φινάλε απαγορευμένο για καρδιακούς προμηνύεται στα play off της Super League, αν και ο ΝΠΣ Βόλος έχει εξασφαλίσει την παραμονή του από καιρό…

Μεγάλος κερδισμένος της προτελευταίας αγωνιστικής ήταν ο σαββατιάτικος αντίπαλος των Βολιωτών, ο Παναιτωλικός με το σπουδαίο «διπλό» που πέτυχε στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου (2-0), αποτέλεσμα με το οποίο οι Αγρινιώτες διασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα μπαράζ για την παραμονή, ενώ έχουν την μεγάλη ευκαιρία να μείνουν απευθείας στη Super League εφόσον την τελευταία αγωνιστική δεν ηττηθούν στην έδρα τους από τον «αδιάφορο» ΝΠΣ Βόλος.

Ξάνθη και Πανιώνιος θα παίξουν την παραμονή στο φινάλε, μετά τις εντός έδρας ήττες-σοκ που γνώρισαν από τους Αστέρα Τρίπολης (1-2) και Παναιτωλικό, όπως προαναφέρθηκε (0-2).

Σε πιο δυσχερή θέση βρίσκεται η ομάδα της Νέας Σμύρνης, που έμεινε στην τελευταία θέση με 22 βαθμούς, έναν λιγότερο από τους Ακρίτες, που έχουν 23 και (θεωρητικά) βρίσκονται σε.. καλύτερη μοίρα.

Στο φινάλε (7η αγωνιστική) ο Πανιώνιος παίζει εκτός με τον Ατρόμητο, ενώ και η Ξάνθη θα δοκιμαστεί στη Λάρισα. Όποια ομάδα πάρει την τελευταία θέση υποβιβάζεται στη Super League 2, ενώ η προτελευταία (σύμφωνα με τα ισχύοντα σήμερα) θα παίξει μπαράζ.

Να σημειωθεί ότι εφόσον νικήσει η Ξάνθη και φτάσει στους 26 βαθμούς και ταυτόχρονα ηττηθεί στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός από τον ΝΠΣ Βόλος, τότε οι δύο ομάδες θα ισοβαθμήσουν στους 26 βαθμούς και σε αυτή την περίπτωση οι Ακρίτες θα παραμείνουν στην κατηγορία και ο Παναιτωλικός θα παίξει στα μπαράζ (στην ισοβαθμία υπερτερεί η Ξάνθη).

Να σημειωθεί ότι η βολιώτικη ομάδα που θα παίξει το Σάββατο στο Αγρίνιο δεν έχασε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στα δυο ματς με τον Παναιτωλικό: Βόλος ΝΠΣ – Παναιτωλικός 3-2 (55’ Μουνίθ. 66’ Μάντζης, 78’ Γέντρισεκ- 39’ Σανιά, 68’ Αριγίμπι) και Παναιτωλικός- Βόλος ΝΠΣ 1-1 (42’Μουνιέ-90’Δημόπουλος).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου