Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Και «νέο αίμα» κόντρα στη Λαμία

και-νέο-αίμα-κόντρα-στη-λαμία-19126

Στο επόμενο παιχνίδι για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον ΝΠΣ Βόλος που τη Δευτέρα στο Πανθεσσαλικό στάδιο η βολιώτικη ομάδα θα αγωνιστεί με τη Λαμία…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Για τον ΝΠΣ Βόλος την Δευτέρα παρ’ ότι υπάρχουν απουσίες στόχος της ομάδας είναι η επιστροφή στις νίκες, απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα έρθει στον Βόλο με νέο προπονητή, ενώ ο Βολιώτης τεχνικός Στέφανος Ξηροφώτος θέλει να δώσει ευκαιρίες και σε άλλους νεαρούς παίκτες.

Στον αγώνα της περασμένης Δευτέρας στη Λάρισα έκανε τη δεύτερή του συμμετοχή στη Super League (έχει παίξει και σε 2 ματς κυπέλλου) ο Αλέξανδρος Κυζιρίδης που ήταν ο πρώτος σκόρερ στην Κ-19 της ΠΑΕ Βόλος, ενώ μόλις προχθές έγινε επαγγελματίας και μπορεί να αγωνιστεί στα επόμενα ματς ο Γιώργος Μπάλλας και τελευταία στις αποστολές είναι και ο Κώστας Κορέλας.

Μάλιστα ο Αλέξανδρος Κυζιρίδης, μετά το παιχνίδι στη αναφέρθηκε και στο γεγονός πως στην ομάδα αγωνίζονται πολλοί νεαροί Έλληνες παίκτες: «Είναι πολύ όμορφο, όταν ένας προπονητής εμπιστεύεται νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές και αυτό το βλέπουμε στο Βόλο» ανέφερε ο νεαρός επιθετικός.

Ο Στέφανος Ξηροφώτος φαίνεται να καταλήγει στην κάλυψη της δεξιάς πλευράς της άμυνας καθώς θα έχει τις απουσίες του τιμωρημένου Λευτέρη Λύρατζη και του τραυματία Αντώνη Ντεντάκη ενώ για τους ίδιους λόγους θα στερηθεί των υπηρεσιών του Βαγγέλη Οικονόμου και του Έρικ Γέντρισεκ.

Πάντως για το ματς στην 4η αγωνιστική play out της Super League δεν εμπνέει ανησυχία ο μικροτραυματισμός του Τάσου Τσοκάνη στη Λάρισα, ενώ παρελθόν από την Βολιώτικη ομάδα είναι ο Ισπανός αμυντικός Σέρχιο Τσίκα Βιγιάρες από τη Λεγανιές που είχε αγωνιστεί σε 16 ματς στη Σουπερ Λίγκα και 2 στο κύπελλο.

Συνολικά απομένουν αλλά 4 ματς των play out της Super League και στην 4η αγωνιστική την Δευτέρα (29/6) στις 19:30 στο Πανθεσσαλικό θα υποδεχθεί τη Λαμία με την οποία στην κανονική διάρκεια είχε νίκη και ήττα: (Λαμία – Βόλος ΝΠΣ 1-0 (80’Τουράμ ) και Βόλος ΝΠΣ -Λαμία 1-0 (49’Μάντζης).

Στην 5η αγωνιστική Σάββατο (4/7) θα παίξει στην Τρίπολη με τον Αστέρα (Αστέρας Τρίπολης – Βόλος ΝΠΣ 0-0 και Βόλος-ΝΠΣ Αστέρας Τρίπολης 0-1 (85’ Ντέλετιτς) στο πρωτάθλημα, στην 6η αγωνιστική (11/7) θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο που δεν κέρδισε: (Βόλος ΝΠΣ – Ατρόμητος 2-3 (7’, 36’ Τόρες, 39’Ανδρούτσος, 43’ πεν. Μανούσος, 62’Γιακουμάκης) και Ατρόμητος- Βόλος ΝΠΣ 0-0 ) και στο φινάλε (7η Αγωνιστική (18/7) θα παίξει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό από τον οποίο δεν έχασε στην κανονική διάρκεια): Βόλος ΝΠΣ – Παναιτωλικός 3-2 (55’ Μουνίθ. 66’ Μάντζης, 78’ Γέντρισεκ- 39’ Σανιά, 68’ Αριγίμπι) και Παναιτωλικός- Βόλος ΝΠΣ 1-1 (42’Μουνιέ-90’Δημόπουλος).

Αλλαγή προπονητή στη Λαμία

Με νέο προπονητή θα έρθει στον Βόλο η Λαμία που απέλυσε τον 51 ετών τεχνικό της Απόστολο Μάντζιο, μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, και προσέλαβε τον Γιώργο Πετράκη. Ο 32χρονος προπονητής αντικατέστησε τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο των Λαμιωτών, για να συνεχίσουν την προσπάθεια στα play out της Super League.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 32χρονο προπονητή, Γιώργο Πετράκη ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία του Καραϊσκάκη Άρτας στο πρωτάθλημα της Super League 2».

Μαζί με τον Μάντζιο αποχώρησαν και οι συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ, δηλαδή οι Γιώργος Χωριανόπουλος, Γιάννη Πλαβούκος και Λουκάς Λούλος και η Λαμία ανακοινώσε ότι άμεσοι συνεργάτες του Γιώργου Πετράκη στον πάγκο της ομάδας θα είναι: Βοηθός Προπονητής, ο Απόστολος Παπανικολάου και Προπονητής Τερματοφυλάκων, ο Γιάννης Ζαλαώρας που εχει εργαστεί και σε Ολυμπιακό και Νίκη.

Κατσικογιάννης στο Πανθεσσαλικό

Στην αναμέτρηση ΝΠΣ Βόλος – Λαμία που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 29 Ιουνίου, 7:30μμ. στο Πανθεσσαλικό διαιτητής ορίσθηκε ο Αλέξανδρος Κατσικογιάνης από της ΕΠΣ Ηπείρου.

Βοηθοί του θα είναι οι: Νικόλαος Πάγκαλος (Λασιθίου), Κωνσταντίνος Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας), 4ος ο Γιώργος Βρέσκας (Πιερίας) και στο VAR ο Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς).

Στο κρίσιμο ματς για τη μάχη της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα 1, το ντέρμπι των ουραγών Πανιώνιος – Ξάνθη το Σάββατο, ορίστηκε ο Γεώργιος Κομίνης του συνδέσμου Θεσπρωτίας.

Αναλυτικά όλοι οι ορισμοί στα play out της Super League:

Σάββατο (27/6)

19:15 Πανιώνιος – Ξάνθη

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Κόλλιας (Ηπείρου)

4ος: Κουμπαράκης (Θράκης)

VAR: Φωτιάς (Πέλλας)

AVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Κυριακή (28/6)

19:30 Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Βοηθοί: Νικολακάκης (Ηρακλείου), Αϊναλής (Μακεδονίας)

4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

AVAR: Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής)

Δευτέρα (29/6)

19:30 ΝΠΣ Βόλος – Λαμία

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Πάγκαλος (Λασιθίου), Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας)

4ος: Βρέσκας (Πιερίας)

VAR: Σέζος (Κιλκίς)

AVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών)

20:00 Ατρόμητος – ΑΕΛ

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

Βοηθοί: Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής), Φίλος (Βοιωτίας)

4ος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

VAR: Κοτσάνης (Δράμας)

AVAR: Μεϊντάνας (Αχαΐας)

Τουρπέν στο ΟΑΚΑ

Μετά τους ορισμούς διαιτητών από το εξωτερικό στους αγώνες Κυπέλλου, τώρα ξανάρχονται και στο πρωτάθλημα αφού η ΚΕΔ/ΕΠΟ προχώρησε στους ορισμούς των αγώνων της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας 1.

Εκεί που ξεχωρίζουν τα δύο ντέρμπι αυτό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, αλλά και η μάχη της Θεσσαλονίκης με τον Άρη να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

Την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής (28/6) ορίστηκε να διευθύνει ο Γάλλος Κλεμάν Τουρπέν ο οποίος είχε διευθύνει και το ματς των «ερυθρολεύκων» με τη Γουλβς για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο ντέρμπι της συμπρωτεύουσας το βράδυ του Σαββάτου (27/6) άρχοντας του αγώνα ορίστηκε ο Φέλιξ Τσβάιερ από τη Γερμανία, ενώ μοναδική ελληνική «σφυρίχτρα» για αυτή την αγωνιστική σε αγώνες πλέι οφ είναι ο ορισμός του Δημήτρη Καραντώνη της ΕΠΣ Ημαθίας στο ΟΦΗ – Παναθηναϊκός.

Σάββατο (27/6)

21:30 ΟΦΗ – Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Κουρομπίλια (Δυτικής Αττικής), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

4ος: Τσαμούρης (Πειραιά)

VAR: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

AVAR: Πάτρας (Μακεδονίας)

Κυριακή (28/6)

19:15 Άρης – ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Τσβάιερ (Γερμανίας)

Βοηθοί: Σίφνερ, Αχμίλερ (Γερμανίας)

4ος: Τζήλος (Λάρισας)

VAR: Στέγκεμαν (Γερμανίας)

AVAR: Μπούξμπαουμ (Ανατολικής Αττικής)

Κυριακή (28/6)

21:30 ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Διαιτητής: Τουρπέν (Γαλλίας)

Βοηθοί: Ντανός, Γκριγκόρε (Γαλλίας)

4ος: Μανούχος (Αργολίδας)

VAR: Μπρισάρ (Γαλλίας)

AVAR: Ντελαζό (Γαλλίας)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου