Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ξηροφώτος: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

ξηροφώτος-μας-αδικεί-το-αποτέλεσμα-21372

Ο Βολιώτης προπονητής σχολίασε την ήττα του Βόλος ΝΠΣ από την ΑΕΛ

Ο προπονητής του Βόλος ΝΠΣ Στέφανος Ξηροφώτος μίλησε για την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΛ με 3-1 και τόνισε πως ήταν ένα άδικο αποτέλεσμα. Επιπλέον υποστήριξε πως ο διαιτητής Κουτσιαύτης έγινε ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού την περασμένη Δευτέρα στο AELFCArenaγια την 3η αγωνιστική των playoutτης SuperLeague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova: «Όσο ήταν το παιχνίδι έντεκα με έντεκα υπήρχαμε μόνο εμείς στο γήπεδο. Με μια φάση που έγινε στο 46’ δεχθήκαμε δύο κίτρινες και πέναλτι. Επιπλέον στο 65’ μείναμε με 9 ποδοσφαιριστές και παρόλο αυτά είχαμε κλασικές εύκαιρες αλλά στο τέλος δεχθήκαμε και το 3-1.

Από εκεί και πέρα έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και μας αδικεί κατάφορα το αποτέλεσμα. Δεν θα πω αν ο διαιτητής έκανε λάθη ή όχι απλά θα πω ότι ο διαιτητής δεν πρέπει να είναι ο πρωταγωνιστής και σήμερα (σ.σ. την Δευτέρα) ήταν».

Για τα νέα παιδιά που έχει ο Βόλος: «Έχουμε αρκετά νέα παιδιά οι άνθρωποι που έχτισαν την ομάδα γνωρίζουν πολύ ποδόσφαιρο. Έχουμε φέρει και ποιοτικούς ξένους ποδοσφαιριστές και νέα παιδιά. Επαιξαν πέντε παιδιά 20 ετών και αυτό δεν έγινε εις βάρος του ποδοσφαίρου. Η ομάδα έχει έμπειρους παίκτες που θα βοηθήσουν τα παιδιά στα δύσκολα ματς και θα μπορέσουν να τα καθοδηγήσουν».

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Βόλο ο τεχνικός της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου, ανέφερε από τη μεριά του: «Οι δύο ομάδες προέρχονταν από αντίστροφες ψυχολογίες, εμείς είχαμε ηττηθεί από τον Παναιτωλικό και ο Βόλος είχε κερδίσει την Ξάνθη. Θέλαμε να επανέλθουμε στις νίκες και όλη η εβδομάδα ήταν αγχωτική. Θέλαμε τη νίκη για να τελειώσουμε την σωτηρία στο 99% και μετά να δούμε κάποια παιδιά και να γίνουμε μια καλύτερη ομάδα.

Το πρώτο 25λεπτο ήμασταν αγχωμένοι και ο Βόλος προηγήθηκε και έκανε και κάποιες ευκαιρίες. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, είχαμε δεχτεί γκολ από τον Αστέρα και τώρα καταφέραμε να το πετύχουμε εμείς. Μας βοήθησε να μπούμε με καλύτερη ψυχολογία και πήραμε τη νίκη με ανατροπή κάτι που συμβαίνει για δεύτερη φορά κόντρα στο Βόλο».

Για την παρουσία του Τόρζε και του Μπούστος: «Ο Τόρζε είναι ένα παιδί με τεράστιες παραστάσεις δουλεύει και έχει κίνητρο καθημερινά, όπως και ο Μπούστος. Η εμφάνιση του Γκάμπριελ είναι αντιπροσωπευτική της αξίας του και για αυτό τον πήραμε για να μας βοηθήσει στο μέλλον».

Μπέος: «Διαιτητικό σκουπίδι ο Κουτσιαύτης»

Βέλη εναντίον του ρέφερι που διηύθυνε τον αγώνα της ΑΕΛ με τον Βόλο εκτόξευσε ο Αχιλλέας Μπέος. Με ανάρτησή του στο facebook, ο δήμαρχος Βόλου χαρακτήρισε τον Αριστομένη Κουτσιαύτη «διαιτητικό σκουπίδι» και χαρακτήρισε ντροπή να του επιτρέπεται να σφυρίζει. Έγραψε συγκεκριμένα ο κ. Μπέος:

«Χθες (σ.σ. προχθες) βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο να πάω να παρακολουθήσω έναν βαθμολογικά αδιάφορο αγώνα μεταξύ της Λάρισας και του Βόλου, που δυστυχώς αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ένα διαιτητικό σκουπίδι από την Άρτα, ονόματι Κουτσιαύτης.

Ανατρέχοντας σε μνήμες του παρελθόντος, θυμήθηκα ότι το συγκεκριμένο διαιτητικό σκουπίδι είχε διαιτητεύσει το 2013 τον αγώνα πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής μεταξύ Παναχαϊκής-Ολυμπιακού Βόλου, όπου και σε εκείνο το ματς άφησε την ομάδα του Βόλου με εννιά παίκτες και στην ουσία της στέρησε τη νίκη και την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Ντροπή στην ηγεσία της Ελληνικής διαιτησίας που επιτρέπει να σφυρίζουν τέτοιοι άνθρωποι. Κατά τ’ άλλα ήταν ένας ωραίος ποδοσφαιρικός αγώνας που πραγματικά τον απόλαυσα».

Ο Πανιώνιος έβαλε… φωτιά στη μάχη της σωτηρίας!

Ο Πανιώνιος με το «χρυσό» γκολ του Τσιλούλη πέρασε νικηφόρα (0-1) από την έδρα της Λαμίας και έβαλε… φωτιά στη μάχη για την παραμονή! Οι Νεοσμυρνιώτες μείωσαν στον ένα βαθμό τη διαφορά από την Ξάνθη και στους τρεις από τον Παναιτωλικό και παραμένουν ολοζώντανοι στην προσπάθεια που κάνουν να κρατηθούν στη Super League.

Βαθμολογία play out

7. Αστέρας Τρίπολης 35

8. Ατρόμητος 34

9. ΑΕΛ 33

10. Λαμία 31

11. Βόλος 30

12. Παναιτωλικός 21

13. Ξάνθη 19

14. Πανιώνιος 18

Σήμερα/Τετάρτη 24/6

Ξάνθη – Ατρόμητος (20:00)

Επόμενη αγωνιστική

Σάββατο 27/6

Πανιώνιος – Ξάνθη (19:15)

Κυριακή 28/6

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης (19:30)

Δευτέρα 29/6

Βόλος – Λαμία (19:30)

Ατρόμητος – ΑΕΛ (20:00)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου