Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Θέλει συνέχεια επιτυχιών στη Λάρισα

θέλει-συνέχεια-επιτυχιών-στη-λάρισα-28679

Συνέχεια επιτυχιών θέλει την ερχόμενη Δευτέρα στις 7.30 ο ΝΠΣ Βόλος που θα αγωνιστεί χωρίς άγχος, αλλά με σοβαρότητα και έχοντας στόχο μια νίκη γοήτρου στη Λάρισα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play out της Super League.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η βολιώτικη ομάδα που σφράγισε και την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία αφήνει στην άκρη τα σενάρια για πιθανή πώλησή της και θέλει όπως έγινε με την Ξάνθη και πρώτη νίκη με την Λάρισα καθώς είχε ήττα και ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος: (Λάρισα – Βόλος ΝΠΣ 2-1 (57’ πεν. Φατιόν, 84’ Νταουντά-38’ Τόρες) και Βόλος ΝΠΣ – Λάρισα 0-0).

Για το ματς της Δευτέρας της 3ης αγωνιστικής των πλέι άουτ ο προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος σήμερα θα έχει πιο σαφή εικόνα για το ποιους παίκτης θα έχει στη διάθεσή του καθώς στο προηγούμενο απουσίαζαν οι Ερικ Γέντρισεκ, Χουάν Μουνίθ, Στέργιος Δημόπουλος, Σάκης Γκαραβέλης, ενώ ο Χοακίν Τόρες έμεινε στον πάγκο προκαλώντας νέα σενάρια για πρόωρη αποχώρησή του…

Τσαούσης και Μάντζης στην καλύτερη 11άδα

Δυο ποδοσφαιριστές του ΝΠΣ Βόλος οι Τσαούσης και Μάντζης στην καλύτερη 11άδα, είναι στην καλύτερη ενδεκάδα της 2ης αγωνιστικής των Play Off/Play Out από το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League!

Μετά την ολοκλήρωση της κάθε αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League, το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Διοργανώτριας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού, η οποία προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα. Σε αυτήν της 2ης αγωνιστικής των Play Off/Play Out υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού, Μουνιέ, Ρόσα, Ντάουντα, δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Μασούρας και Καμαρά, δύο ποδοσφαιριστές του ΝΠΣ Βόλος, Τσαούσης και Μάντζης, ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Κουέστα (Άρης), Αντέτζο (Λαμία), Γκάλο (Ατρόμητος Αθ.) και Λόπες (ΑΕΚ).

Κουτσιαύτης στη Λάρισα

Την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Βόλο στο AEL FC Arena, που είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 22/6 στις 19:30 θα διευθύνει ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την ΕΠΣ Άρτας.27/1/20: ΠΑΟΚ – Βόλος ΝΠΣ 1-0.

Ο Κουτσιαύτης έχει σφυρίξει 44 Α’ εθνικής, τη Δευτέρα θα είναι το 7ο φέτος, ενώ τον ΝΠΣ Βόλος τον σφύριξε στην Τούμπα.

Βοηθοί του τη Δευτέρα στη Λάρισα θα είναι οι Θεόδωρος Τζουβάρας (Κοζάνης) και Δημήτρης Μαυρούδης (Ηρακλείου). 4ος διαιτητής ορίσθηκε ο Δημήτρης Καραντώνης από την Ένωση Ημαθίας και διαιτητής VAR ο Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης).

Για τον «τελικό» παραμονής στα Πηγάδια ανάμεσα σε Ξάνθη και Παναιτωλικό ορίστηκε ο διεθνής Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, στο Λαμία-Πανιώνιος ο Παπαδόπουλος και στο Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος ο Τσαμούρης.

Αναλυτικά η 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League:

Κυριακή 21/6, 19:15: Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος, Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)

Κυριακή 21/6, 19:30: Ξάνθη-Παναιτωλικός, Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Δευτέρα, 22/6, 19:30: Λάρισα- ΝΠΣ Βόλος, Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Δευτέρα, 22/6, 20:00: Λαμία-Πανιώνιος, Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Τα σενάρια πώλησης

Σενάρια για την πώληση και μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος προέκυψαν τις τελευταίες μέρες, ενώ αναφέρθηκε ακόμη και πως οι μετοχές, έχουν ήδη μεταβιβαστεί σε έναν Έλληνα που ζει μόνιμα στο Βέλγιο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportime, o άνθρωπος που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την αγορά της βολιώτικης ΠΑΕ είναι ο Δημήτρης Χειρίδης. Πρόκειται για τον 43χρονο επιχειρηματία που έχει γεννηθεί στις Βρυξέλλες, αλλά η καταγωγή του είναι από τη Δράμα. Στο Βέλγιο διατηρεί εταιρεία πώλησης πολυτελέστατων αυτοκινήτων.

Ο Δημήτρης Χειρίδης, πριν δύο χρόνια είχε αγοράσει την ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ενώ παλαιότερα είχε εμπλακεί διοικητικά τόσο με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όσο και με τη Γλυφάδα.

Μέχρι στιγμής πάντως, δεν υπάρχει κάτι που να έχει διαρρεύσει από την ΠΑΕ του Βόλου ενώ άλλο δημοσίευμα από το sdna υποστηρίζει ότι ο Δημήτρης Χειρίδης είναι πολύ πιθανό να΄ χει στο πλευρό του ως άμεσο συνεργάτη τον Θοδωρή Ζάκκα, άλλοτε παίκτη του Πανιωνίου και της Καλαμάτας που τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ανιχνευτής ταλέντων (σκάουτερ) στο Βέλγιο.

O Σιδηρόπουλος «σφυρίζει» στο ΟΣΦΠ-ΠΑΟ

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα διευθύνει την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League (Κυριακή, 20/6, 21:30), στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Έλληνας διαιτητής θα έχει βοηθούς τους Κωσταρά και Δημητριάδη, με τον Κομίνη στο VAR. Ο Τάσος Παπαπέτρου ορίστηκε να «σφυρίξει» το Σάββατο 20/6, 21:30 , στο ΑΕΚ-Άρης έχοντας στο VAR τον Βασίλη Φωτιά, ενώ ο Φώτης Φωτιάδης θα βρεθεί στην Τούμπα (Σάββατο 20/6, 20:30), για το ΠΑΟΚ-ΟΦΗ, με διαιτητή VAR τον Κοτσάνη.

Πολυτιμότερος της Σούπερ Λίγκα ο Λιβάγια!

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λίγκας πήρε ο Μάρκο Λιβάγια της ΑΕΚ.

Ο Κροάτης επιθετικός της Ένωσης, συγκέντρωση ποσοστό 27,54% των ψήφων στην σχετική διαδικασία της διοργανώτριας αρχής, αφήνοντας πίσω του τους Φετφατζίδη και Μάνταλο. Ο Λιβάγια, σε 22 συμμετοχές του φέτος στο πρωτάθλημα, έχει 6 γκολ και 5 ασίστ.

Στην διαδικασία αυτή υποψήφιος ήταν και ο Αντώνης Ντεντάκης του ΝΠΣ Βόλος που σε προηγούμενη ψηφοφορία είχε αναδεχθεί ο πολυτιμότερος της ομάδας του… ενώ τα αποτελέσματα με τους 5 πρώτους της ψηφοφορίας:

1. Μάρκο Λιβάια (ΑΕΚ) 27,54%

2. Γιάννης Φετφατζίδης (Άρης) 17,44%

3. Πέτρος Μάνταλος (ΑΕΚ) 10,23%

4. Γιουσεφ Ελ-Αραμπί (Ολυμπιακός) 9,95%

5. Ντάνι Μπεχαράνο (Λαμία) 8,91%

Νικητής του διαγωνισμού NIVEA MEN Best Goal the Regular Season της Super League μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων αναδείχθηκε ο Απόστολος Βέλλιος για το γκολ που επέτυχε στην 2η αγωνιστική.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου