Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Τσαούσης

επιστρέφει-στον-παοκ-ο-τσαούσης-32170

Ο 20χρονος επιθετικός του Βόλος ΝΠΣ έτοιμος να φορέσει τα ασπρόμαυρα

Το πρώτο του γκολ στη SuperLeague πέτυχε ο Μάριος Τσαούσης το περασμένο Σάββατο, στη νίκη του Βόλος ΝΠΣ επί της Ξάνθης για τη 2η αγωνιστική των playout της Σούπερ Λίγκας.

Ο νεαρός επιθετικός αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στους Βολιώτες και από τη στιγμή που η διοίκηση μαζεύει τα οικονομικά, αναμένεται να επιστρέψει στην Τούμπα.

Αυτό προκύπτει, άλλωστε, και από την ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος προανήγγειλε στο Instagram την επιστροφή του 20χρονου φορ στην «ασπρόμαυρη» οικογένεια.

Και τώρα… Λάρισα

Μετά την πρώτη του νίκη μετά από τέσσερις μήνες, ο Βόλος ΝΠΣ προετοιμάζεται πλέον για το παιχνίδι με την ΑΕΛ στη Λάρισα την ερχόμενη Δευτέρα στις 7.30μ.μ. Οι παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου πέτυχαν νίκη – παραμονής απέναντι στην Ξάνθη, μιας παραμονής που θεωρούνταν δεδομένη βάση της παρουσίας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και της βαθμολογικής συγκομιδής, αφού πλέον οι ομάδες που θα δώσουν μάχη για υποβιβασμό είναι τρεις, Παναιτωλικός, Ξάνθη και Πανιώνιος.

Η 2η αγωνιστική των playout

Αήττητη ύστερα από δύο αγώνες στα playout της έμεινε η Λαμία. Μετά το 2-0 στην πρεμιέρα κόντρα στον Παναιτωλικό, η ομάδα της Φθιώτιδας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Για τους γηπεδούχους ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά τη διακοπή, αφού ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής με την Ξάνθη είχε αναβληθεί.

Στο άλλο παιχνίδι του Σαββάτου, ο Βόλος επικράτησε 1-0 της Ξάνθης και έφτασε τους 30 βαθμούς. Οι Θρακιώτες, από την πλευρά τους, παραμένουν σε μπελάδες.

Στα παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα, ο Παναιτωλικός νίκησε 3-0 την ΑΕΛ για τη δεύτερη αγωνιστική των playoff της Super League 1 και προσπέρασε την Ξάνθη, ανεβαίνοντας στη 12η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Αγρινίου έριξε στην προτελευταία θέση την Ξάνθη, η οποία έχει ματς λιγότερο καθώς η πρεμιέρα της στα playout εντός έδρας με τον Ατρόμητο αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Θράκης.

Ο Παναιτωλικός αύξησε, παράλληλα, στους πέντε βαθμούς τη διαφορά από τον τελευταίο Πανιώνιο, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Αποτελέσματα (2η)

Σάββατο 13 Ιουνίου

Βόλος – Ξάνθη 1-0

(45’+2’ Τσαούσης)

Ατρόμητος – Λαμία 1-1

(45’+4’ Γκάλο – 44’ Αντέτζο)

Δευτέρα 15 Ιουνίου

Αστέρας – Πανιώνιος 0-0

Παναιτωλικός – ΑΕΛ 3-0

(53’, 77’ Μουνιέ, 61’ Ντάουντα)

Βαθμολογία

7. Αστέρας 34

8. Ατρόμητος 33

9. Λαμία 31

10. ΑΕΛ 30

11. Βόλος 30

12. Παναιτωλικός 20

…………………………….

13. Ξάνθη 18

…………………………….

14. Πανιώνιος 15

* Ο τελευταίος υποβιβάζεται στη Super League 2

** Ο προτελευταίος δίνει μπαράζ με τον δεύτερο της Super League 2.

Επόμενη (3η)

Κυριακή 21 Ιουνίου

19:15 Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

19:30 Ξάνθη – Παναιτωλικός

Δευτέρα 22 Ιουνίου

19:30 ΑΕΛ – Βόλος

20:00 Λαμία – Πανιώνιος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου