Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Στο Πανθεσσαλικό για 1η νίκη

στο-πανθεσσαλικό-για-1η-νίκη-38867

Για την πρώτη του νίκη στην 2η αγωνιστική των play out της Super League 1 θα αγωνιστεί σήμερα (19:15 Novasports 1HD) ο ΝΠΣ Βόλος στο πρώτο από τα τρία ματς που θα δώσει ως γηπεδούχος και υποδεχόμενος την ομάδα της Ξάνθης.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Για τη βολιώτικη ομάδα είναι το πρώτο παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό όπου τελευταία φορά έπαιξε στις 23 του περασμένου Φεβρουαρίου (0-0 με Λάρισα), ενώ ως γηπεδούχος θα παίξει πάλι στην 4η αγωνιστική με τη Λαμία και στην 6η αγωνιστική όταν θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο. Εκτός έδρας ενώ στην πρεμιέρα έχασε 1-0 στη Ν. Σμύρνη, στην 3η αγωνιστική η ομάδα του Στέφανου Ξηροφώτου θα παίξει Δευτέρα (22/6 -19.30) στη Λάρισα με την ΑΕΛ, στην 5η αγωνιστική θα παίξει στην Τρίπολη με τον Αστέρα και στο φινάλε (7η Αγωνιστική) θα παίξει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Η σημερινή επιστροφή στην έδρα γίνεται με νέα δεδομένα πέρα από τα αγωνιστικά και οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν φροντίσει ώστε όλα να είναι στην εντέλεια αφού δεν είναι και λίγα αυτά που απαιτούνται από το υγειονομικό πρωτόκολλο…

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν να φροντίσουν από τις αφίξεις κάθε ομάδας με δύο διαφορετικά πούλμαν, ώς τις μπάλες που θα πρέπει να απολυμαίνονται με ειδικό αντισηπτικό προτού επιστραφούν στον αγωνιστικό χώρο για χρήση, ενώ πριν την έναρξη των αγώνων, όλοι οι ποδοσφαιριστές, οι αξιωματούχοι αγώνα, το προπονητικό προσωπικό και το προσωπικό της ομάδας, θα πρέπει να εξεταστούν εκ νέου για τον COVID-19.

Είναι δε χαρακτηριστικό πως σήμερα στο Πανθεσσαλικό θα πραγματοποιηθεί θερμομέτρηση πριν την είσοδο στην εγκατάσταση σε ειδικά προκαθορισμένο χώρο, ενώ ο ΝΠΣ Βόλος ως γηπεδούχος είναι υπεύθυνος για την τήρηση καταλόγου για όσους εισέρχονται στην αθλητική εγκατάσταση για πιθανή ιχνηλάτηση από τον ΕΟΔΥ.

Αγωνιστικές απουσίες

Και στο σημερινό ματς των πλέι άουτ ο ΝΠΣ Βόλος θα έχει απουσίες ενώ υπάρχει και μια επιστροφή αυτή του Ισπανού μεσοεπιθετικού Ικερ Γκουαροντσένα ο οποίος έχει αγωνιστεί σε 9 ματς πρωταθλήματος και δεν έπαιξε το περασμένο Σάββατο στη Νέα Σμύρνη καθώς ήταν τιμωρημένος από το τελευταίο της κανονικής διάρκειας, ενώ λόγω τραυματισμού απουσίασε ο Σλοβάκος επιθετικός Ερικ Γέντρισεκ ο οποίος σε 20 ματς έχει σκοράρει 4 φορές και δεν είναι έτοιμος να επανέλθει και σήμερα. Πάντως υπάρχει και νέο πρόβλημα με τον Χουάν Μουνίθ, που έχει παίξει 27 παιχνίδια (23 στο πρωτάθλημα με 5 γκολ και 4 ματς στο κύπελλο) και ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού μετά το ματς με τον Πανιώνιο ευτυχώς όχι σοβαρό όπως έδειξε η μαγνητική, αλλά προφυλάσσεται και δεν είναι σήμερα στη διάθεση του Στέφανου Ξηροφώτου, ενώ στην αποστολή επιστρέφει ο Αργεντίνος Χοακίν Τόρες…

Στις απουσίες Γιεντρισεκ, Μουνίθ για σήμερα προστίθενται και οι Γκαραβέλης, Δημόπουλος, Τσίκα που δεν είναι στην αποστολή ενώ ο Κανταμουρό αποτελεί παρελθόν…

Δέκα εννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον σημερινό (7.15 μ.μ.) αγώνα με την Ξάνθη για την 2η αγωνιστική των πλέι άουτ. Αυτοί είναι οι εξής: Μελίσσας, Ντεντάκης, Φεράρι, Οικονόμου, Διαμαντής, Τσοκάνης, Μαξ, Μπαλογιάννης, Ζοάο, Μάντζης, Γκουαροτσένα, Μήτογλου, Κυζιρίδης, Τσαούσης, Τόρες, Κορέλας, Λύρατζης, Κάσες και Καραγκιόζης.

Για 1η νίκη

Ο ΝΠΣ Βόλος στη σημερινή 2η αγωνιστική των πλέι άουτ που θα φιλοξενήσει στο Πανθεσσαλικό (19.15) την Ξάνθη θέλει και την πρώτη νίκη αφού στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος από την ακριτική ομάδα είχε δύο ήττες: (Ξάνθη – Βόλος ΝΠΣ 3-1 (40’ Εντουάρντο, 56’ Γουϊλιαν, 89’ Φοσέ, 90’ Ατιγιάτ Αλάχ) και Βόλος ΝΠΣ -Ξάνθη 1-3 (56’Γέντρισεκ-41’ Μπαξεβανίδης, 73’ Εντουάρντο, 80’ αυτογκόλ Φεράρι). Η Ξάνθη δεν έπαιξε στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο(πιθανόν 24/6) και η βαθμολογία στα πλέι άουτ έχει ως εξής: Αστέρας Τρίπολης 33, Ατρόμητος 32, ΑΕΛ 30, Λαμία 30, ΝΠΣ Βόλος 27, Ξάνθη 18, Παναιτωλικός 17, Πανιώνιος 14.

Τέλος ο Κανταμουρό

Παρελθόν αποτελεί από τον ΝΠΣ Βόλος ο Αλγερινός στην καταγωγή Λιασίν Κανταμουρό που γεννήθηκε στην Τουλούζη της Γαλλίας και από τον Γενάρη που ήρθε στον Βόλο έχει παίξει σε 5 παιχνίδια . «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον Λιασίν Κανταμούρο, στον οποίο εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του» ανέφερε η ανακοίνωση λύσης της συνεργασίας.

Ευαγγέλου διαιτητής

Ο Αγγελος Ευαγγέλου από την ΕΠΣ Αθηνών ορίσθηκε διαιτητής της αναμέτρησης του ΝΠΣ Βόλος με την Ξάνθη στο Πανθεσσαλικό (7:15μμ.)

Το ματς της 2ης αγωνιστικής των play out της Super League 1 είναι το 40ο του Ευαγγέλου στη μεγάλη κατηγορία (έχει 122 διαιτησίες συνολικά) ενώ είναι η 3η φορά που θα σφυρίζει τη βολιώτικη ομάδα. Τα προηγούμενα ματς ήταν τον Οκτώβριο του 2019: Βόλος ΝΠΣ-ΠΑΟΚ 0-2 και τον περασμένο Γενάρη: Ατρόμητος-Βόλος ΝΠΣ 0-0.

Ο Ευαγγέλου θα έχει βοηθούς τους Αντώνιο Καρατζίκα και Αγγελο Ζήρδα επίσης από την Ε.Π.Σ. Αθηνών. 4ος διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Μαλούτας από την Ένωση Ημαθίας και στο VAR o Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου).

Όλα τα ματς της 2ης αγωνιστικής των play out της Super League 1 είναι:

Σήμερα, ΣΑΒΒΑΤΟ 13/6, 19:15

ΝΠΣ Βόλος-Ξάνθη: Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

19:30, Ατρόμητος-Λαμία, Διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου)

ΔΕΥΤΕΡΑ 15/6,

19:30, Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος, Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

20:00, Παναιτωλικός-ΑΕΛ, Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Μανούχος στο «Καραϊσκάκης»

Ο Ευάγγελος Μανούχος από την Αργολίδα θα διευθύνει την κυριακάτικη (14/6) αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη, για τη 2η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League, ενώ ο Βασίλης Φωτιάς από την Πέλλα ορίστηκε στο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί σήμερα (13/6) στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής των πλέι-οφ:

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/6, 21:30

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/6, 19:15

ΟΦΗ-ΑΕΚ

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/6, 21:30

Ολυμπιακός-Αρης

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Και σχολή τερματοφυλάκων στην ΠΑΕ Βόλος

Από την περασμένη βδομάδα ξεκίνησαν και πάλι τις προπονήσεις για όλα τα τμήματα της ακαδημίας του ΝΠΣ Βόλος. Την αρχή έκαναν οι αθλητές των ομάδων Νέων(Κ19, Κ17, Κ16, Κ14). Στη συνέχεια και μετά τη νέα υπουργική απόφαση ξεκίνησαν προπονήσεις και τα μικρότερα σε ηλικία τμήματα (Κ12, Κ10, Κ9, Κ8). Επίσης, λειτουργεί πλέον και σχολή τερματοφυλάκων με υπεύθυνο προπονητή τον Αποστόλη Τσιντζιλώνη που θα προπονεί τους τερματοφύλακες όλων των τμημάτων της ακαδημίας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο της ακαδημίας Μιχάλη Καπουρνώτη (6936578196) ή με τους προπονητές Νατσικόπουλο Θανάση (6937182765), Μιλήγκα Γιώργο (6946266589), Ακτσιαλή Γιάννη, Δανόπουλο Γιώργο, Τσιντζιλώνη Απόστολο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου