Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Απάντησε σε Κούγια ο Λούτσος

απάντησε-σε-κούγια-ο-λούτσος-48240

Τη δική του απάντηση έδωσε ο γνωστός Βολιώτης γιατρός και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος Παναγιώτης Λούτσος προς τον πρόεδρο της ΑΕΛ Αλ. Κούγια, όταν σε δήλωσή του αναρωτήθηκε αν είναι από τον Βόλο και αν τον ξέρει κανείς.

Στην προσωπική του δήλωση ο Παναγιώτης Λούτσος κάνει γνωστή απλά την επαγγελματική του δραστηριότητα. Αναλυτικά: «Δήλωση του Παναγιώτη Λούτσου μαιευτήρα χειρουργού γυναικολόγου αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. Θα ήθελα να απαντήσω δημοσίως στα ειρωνικά σχόλια του κ. Κούγια όσον αφορά στην επαγγελματική μου δραστηριότητα. Προέρχομαι από αγροτική οικογένεια. Είμαι μαιευτήρας γυναικολόγος, πατέρας ενός υιού φοιτητή Ιατρικής.

Εξασκώ ιδιωτικό επάγγελμα επί 20ετίας στην πόλη του Βόλου. Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Υπερήχων και κολποσκόπησης συμμετέχοντας σε συνέδρια εντός και εκτός Ελλάδος. Επιστημονικός συνεργάτης Πανεπιστημιακής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής ΔΠΘ. Επιστημονικός συνεργάτης Ιασώ Θεσσαλίας και Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής Κωνσταντινοπούλου διατελέσας στο παρελθόν και επιστημονικός διευθυντής της κλινικής επί 3ετίας.

Λόγω του ιατρικού απορρήτου δεν μπορώ να αναφερθώ σε περιστατικά, τα οποία είναι άπειρα με επιτυχή εξέλιξη, είτε μαιευτικά, είτε γυναικολογικά. Συνεργάτης της Euromedica όσον αφορά στον νομό Μαγνησίας. Αυτά προς απάντηση στον κ. Κούγια, που δηλώνει περίεργος, τον ευχαριστώ δε για τα συγχαρητήρια που μου απένειμε.

Μετά τιμής

Παναγιώτης Λούτσος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου