Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ήττα στην πρεμιέρα των πλέι άουτ για τον ΝΠΣ Βόλος

ήττα-στην-πρεμιέρα-των-πλέι-άουτ-για-το-50846

Την ήττα γνώρισε στην πρεμιέρα των πλέι άουτ ο ΝΠΣ Βόλος που έχασε 1-0 στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο που δείχνει πως θα κυνηγήσει κάθε ελπίδα για παραμονή στην κατηγορία, για κατι που δεν ανησυχούν οι βολιώτες!

Το γκολ του Τσιλούλη στην επανάληψη μετά την ασίστ πάρε-βάλε του Εμμανουηλίδη, έγιρε την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας της Νέας Σμύρνης κόντρα στον Βόλο (1-0) που έφτασε τους 14 βαθμούς και μπορεί να συνεχίσει να ελπίζει!

Ο Πανιώνιος υποδέχθηκε το Βόλο για την πρεμιέρα των δυο ομάδων στα πλέι άουτ της Super League σε ένα ματς που σηματοδότησε την επιστροφή της δράσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά την επιβεβλημένη αναστολή της τον Μάρτιο λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού. Μάλιστα οι παίκτες του Πανιώνιου όταν πέτυχαν το γκολ της νίκης με τον Σωτήρη Τσιλούλη στο 57ο λεπτό όλοι έγιναν ένα κουβάρι για να το πανηγυρίσουν, λησμονώντας πάνω στον ενθουσιασμό τους τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας και την τήρηση αποστάσεων.

Ο Πανιώνιος πέτυχε νίκη ανάσα για την συνέχεια, με την τελευταία του να ήταν στις 26 Ιανουαρίου!

Στο πρώτο ματς των πλει άουτ ο ΝΠΣ Βόλος έπαιξε χωρίς 5 ξένους ποδοσφαιριστές καθώς δεν ήταν στην αποστολή ο τιμωρημένος μεσοεπιθετικός Ικερ Γκουαροντσένα, ο τραυματίας Σλοβάκος επιθετικός Ερικ Γέντρισεκ αλλά και ο Αλγερινός Λιασίν Κανταμουρό, ο Ισπανός Σέρχιο Τσίκα Βιγιάρες, και ο Αργεντίνος Χοακίν Τόρες.

Ο Στέφανος Ξηροφώτος προπονητής του Βόλου ξεκίνησε το ματς με τους Γκαραβέλη, Ντεντάκη, Φεράρι, Δημόπουλο, Οικονόμου, Λύρατζη, Τσοκάνη, Μπαλογιάννη, Ζοάο, Μουνίθ και Μάντζη, ενώ πριν την έναρξη κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του κορωνοϊού.

Στα παράδοξα του πρώτου αγώνα με τον οποίο επέστρεψε το Ελληνικό ποδόσφαιρο φυσικά το γεγονός ότι παίκτες, διαιτητής και επόπτες και προπονητής χωρίς μάσκες, αλλά οι αναπληρωματικοί και όλοι οι άλλοι περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου με μάσκες. Φυσικά αυτά προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ.

Στο ματς ο ΝΠΣ Βόλος είχε την πρώτη ευκαιρία για γκολ στο 9ο λεπτό Καλή στιγμή για τον ΝΠΣ Βόλος, όταν μετά από σέντρα του Ντεντάκη από τα δεξιά, ο Φερνάντο Ζοάο έπιασε την κεφαλιά προς την εστία για να διώξει με το ένα χέρι ο Κότνικ σε κόρνερ…ενώ γενικότερα στο πρώτο 45λεπτο η Βολιώτικη ομάδα ήταν καλύτερη σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι με τον Πανιώνιο να «χάνει» στο 40΄ λόγω τραυματισμού τον βασικό του επιθετικό Γεωργιανό Αραμπούλι. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε ευκαιρία στις καθυστερήσεις όταν ο Τσιλούλης έπιασε σουτ από θέση μέσα δεξιά, αλλά έδιωξε ο Οικονόμου…

Η έκβαση του αγώνα πάντως κρίθηκε στο β΄ημίχρονο όταν σε αδράνεια της Βολιώτικης άμυνας ο Πανιώνιος πέτυχε το χρυσό γκολ …με τον Λαρισαίο Τσιλούλη!

Στο 57΄ο Πανιώνιος πέτυχε το 1-0 όταν μετά από μπαλιά του Λυμπεράκη, ο Εμμανουηλίδης από τα δεξιά έβγαλε τη σέντρα και ο «ακάλυπτος» Σωτήρης Τσιλούλης με κοντινή προβολή μόνος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκαραβέλη κρίνοντας το ματς….

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης)

Κίτρινες : 18΄Μπαλογιάννης, 60΄Λύρατζης, 74΄Δημόπουλος,91 Κότνικ

Πανιώνιος (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ρέντζας, Σαραμαντάς, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Οικονομίδης (72΄Μιλόγεβιτς), Κόρμπος, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης (86’ Παπαγεωργίου), Αραμπούλι (41’ Λυμπεράκης), Τσιλούλης.

Στον πάγκο έμειναν οι Νίκας, Ρέτσος, Γρίβας, Δούμτσιος,Ευαγγέλου, Μαξίμοβιτς.

ΝΠΣ Βόλος (Στέφανος Ξηροφώτος): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φεράρι, Δημόπουλος, Οικονόμου, Λύρατζης (60’Τσαούσης), Τσοκάνης, Μπαλογιάννης (84΄Κάσες), Ζοάο, Μουνίθ, Μάντζης.

Στον πάγκο οι Μελίσσας, Διαμάντης, Μήτογλου, Μαξ, Κορέλας.

Η βαθμολογία μετά το πρώτο ματς στα πλει άουτ: Ατρόμητος 32, ΑΕΛ 30, Αστέρας Τρίπολης 30, Λαμία 27, ΝΠΣ Βόλος 27, Ξάνθη 18, Παναιτωλικός 17, Πανιώνιος 14.

Σε αναβολή, για λόγους προστασίας από τον κορωνοϊό, οδηγήθηκε το παιχνίδι Ξάνθη-Ατρόμητος, που είχε επαναπρογραμματιστεί για Κυριακή στο γήπεδο των Πηγαδιών.

Έτσι την Κυριακή (7/6) για την 1η αγωνιστική play out της Super League θα γίνει μόνο το ματς στο ΑΕΛ FC Arena: 19:15, ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης και την Δευτέρα, 8 Ιουνίου στις 20:00, το Λαμία-Παναιτωλικός.

Στην συνέχεια σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα στην 2η Αγωνιστική (13-15/6) θα παίξουν:

Σάββατο, 13 Ιουνίου

Πανθεσσαλικό Στάδιο (19:15) ΝΠΣ Βόλος-Ξάνθη

Περιστερίου (19:30 ) Ατρόμητος-Λαμία

Δευτέρα, 15 Ιουνίου

Θ. Κολοκοτρώνης (19:30)Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος

Αγρίνιο (20:00 ) Παναιτωλικός-ΑΕΛ

Στην 3η Αγωνιστική την Δευτέρα, 22 Ιουνίου ο ΝΠΣ Βόλος θα αγωνιστεί (19:30) στη Λάρισα, στην 4η αγωνιστική θα υποδεχθεί τη Λαμία, στην 5η αγωνιστική θα παίξει στην Τρίπολη με τον Αστέρα, στην 6η αγωνιστική θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο και στο φινάλε (7η Αγωνιστική) θα παίξει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου