Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Πρώτος σε ψήφους ο Ντεντάκης για το πρωτάθλημα της Super League

πρώτος-σε-ψήφους-ο-ντεντάκης-για-το-πρω-57145

Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του Βόλος ΝΠΣ στην κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος της Super League αναδείχθηκε ο Αντώνης Ντεντάκης, μετά από ψηφοφορία που διεξάγει η διοργανώτρια αρχή για κάθε ομάδα της πρώτης κατηγορίας.

Συγκεκριμένα ο Χανιώτης ποδοσφαιριστής, που βρίσκεται στον σύλλογο από την πρώτη μέρα ίδρυσης του, συγκέντρωσε το 30,27% των ψήφων στη σχετική ψηφοφορία της διοργανώτριας αρχής σε σύνολο δέκα υποψηφίων. Τον ακολούθησαν ο τερματοφύλακας Θανάσης Γκαραβέλης (με 18,18%) και ο Αργεντινός επιθετικός Χοακίν Τόρες (με 11,23%).

Στη σχετική λίστα προς ψήφιση βρίσκονταν επίσης οι Μουνίθ, Γέντρισεκ, Ζοάο, Φεράρι
Δημόπουλος, Τσοκάνης και Μάντζης.

Ο 25χρονος δεξιός οπισθοφύλακας και εκ των αρχηγών της Θεσσαλικής ομάδας είχε μία «γεμάτη» σεζόν, αφού αγωνίσθηκε σε 24 (από τα 26) παιχνίδια πρωταθλήματος καταγράφοντας, δύο ασίστ (στα ματς με ΟΦΗ και Πανιώνιο), 43 κλεψίματα, έξι τελικές προσπάθειες (χωρίς να σκοράρει), 50 γεμίσματα (εκ των οποίων τα οκτώ εύστοχα), 28 επεμβάσεις, μία απόκρουση, ενώ υπέπεσε σε 44 φάουλ και κέρδισε 22 σε συνολικά 2056 λεπτά συμμετοχής.

Επιστρέφει… Νέα Σμύρνη

Εκεί όπου πανηγύρισε την πρώτη του φετινή νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 1 θα βρεθεί και πάλι ο Βόλος ΝΠΣ το ερχόμενο Σάββατο 6 Ιουνίου φιλοξενούμενος από τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα των playout της Super League. Με ώρα έναρξης στις 19:15 οι κυανέρυθροι θα αγωνιστούν στη Νέα Σμύρνη, χωρίς παρουσία φιλάθλων, όπως επιτάσσει η νέα κανονικότητα.

Οι παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου επιστρέφουν και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους και από σήμερα μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τους αγώνες κατάταξης.

Σημειώνεται πως οι ομάδες μεταφέρουν τους βαθμούς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, κι έτσι ο Βόλος ΝΠΣ βρίσκεται στην 11η θέση με 27 βαθμούς, όσους έχει και η 10η Λαμία με την οποία ισοβαθμεί. Πιο κάτω βρίσκεται η Ξάνθη με 18, ο Παναιτωλικός με 17 και ο Πανιώνιος με 11.

Με διαφορά ασφαλείας δέκα βαθμών από την προτελευταία θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής με τον δεύτερο της κατάταξης της Super League 2, οι κυανέρυθροι θέλουν να τελειώσουν όσο νωρίτερα γίνεται με την υπόθεση παραμονή, προετοιμάζοντας πλέον το έδαφος και για τη νέα χρονιά.

Στο ειδικό πρωτάθλημα οι ομάδες που βρίσκονται από την 7η έως τη 10η θέση δίνουν τέσσερα ματς εντός έδρας και τρία εκτός έδρας, ενώ οι ομάδες από την 11η έως τη 14η θέση, παίζουν τα τρία παιχνίδια στο γήπεδό τους και τα τέσσερα εκτός έδρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των playout της Super League έχει ως εξής:

1η αγωνιστική (6-8/6)

Σάββατο, 6 Ιουνίου

Νέας Σμύρνης: 19:15,

Πανιώνιος – ΝΠΣ Βόλος

Ξάνθη Arena: 20:00,

Ξάνθη – Ατρόμητος

Κυριακή, 7 Ιουνίου

ΑΕΛ FC Arena: 19:15,

ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης

Δευτέρα, 8 Ιουνίου

ΔΑΚ Λαμίας: 20:00,

Λαμία – Παναιτωλικός

2η αγωνιστική

Αστέρας – Πανιώνιος

Ατρόμητος – Λαμία

ΝΠΣ Βόλος – Ξάνθη

Παναιτωλικός – ΑΕΛ

3η αγωνιστική

Ξάνθη – Παναιτωλικός

ΑΕΛ – ΝΠΣ Βόλος

Αστέρας – Ατρόμητος

Λαμία – Πανιώνιος

4η αγωνιστική

Ατρόμητος – ΑΕΛ

ΝΠΣ Βόλος – Λαμία

Παναιτωλικός – Αστέρας

Πανιώνιος – Ξάνθη

5η αγωνιστική

ΑΕΛ – Πανιώνιος

Αστέρας – ΝΠΣ Βόλος

Ατρόμητος – Παναιτωλικός

Λαμία – Ξάνθη

6η αγωνιστική

Ξάνθη – Αστέρας

ΝΠΣ Βόλος – Ατρόμητος

Πανιώνιος – Παναιτωλικός

Λαμία- ΑΕΛ

7η αγωνιστική

ΑΕΛ – Ξάνθη

Αστέρας – Λαμία

Ατρόμητος – Πανιώνιος

Παναιτωλικός – ΝΠΣ Βόλος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου