Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Χωρίς απρόοπτα ο ΝΠΣ Βόλος

χωρίς-απρόοπτα-ο-νπσ-βόλος-87598

Χωρίς απρόοπτα συνεχίζεται η επιστροφή στη νέα κανονικότητα του ποδόσφαιρου και των προπονήσεων ανά γκρουπ για τον ΝΠΣ Βόλος.

Η βολιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα πως όλα τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν ποδοσφαιριστές, μέλη του τεχνικού επιτελείου και υπάλληλοι ήταν αρνητικά. Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας ανέφερε: «Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και το προσωπικό της ΠΑΕ Βόλος. Ξεκινάμε»…

Ηδη από προχθές τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα οι ποδοσφαιριστές του ΝΠΣ Βόλος επέστρεψαν για προπόνηση στο γήπεδο σε τέσσερα γκρουπ δείχνοντας και την ανάλογη διάθεση, αφού στη διάρκεια της καραντίνας ως επαγγελματίες εφάρμοσαν κατά γράμμα όλα τα ατομικά προγράμματα που τους είχαν δοθεί…

Η σταδιακή επιστροφή στη νέα κανονικότητα για τον ΝΠΣ Βόλος γίνεται σε γκρουπ τουλάχιστον ώς τις 18 Μαΐου και οι ποδοσφαιριστές από τη Δευτέρα θα έχουν περισσότερες επιλογές στα γήπεδα.

Οσο για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση θα υπάρχει αναμονή οπότε αυτό αποφασιστεί και οριστεί με σέντρα για τα play-out της Super League 1 για τα οποία θυμίζουμε εκκρεμεί ακόμη και η κλήρωση…

Νέες φήμες

Νέες φήμες για εξαγορά του ΑΦΜ του Βόλου προκύπτουν από δηλώσεις του Χρόνη Παπαβραμίδη που ενδιαφέρεται για τον Ηρακλή. Οπως αποκάλυψε στο Metropolis 95,5 ο υποψήφιος επενδυτής του Ηρακλή ήρθε σε επαφή με τον ΝΠΣ Βόλος και συζήτησε με παράγοντα του συλλόγου το ενδεχόμενο εξαγοράς του ΑΦΜ του.

Δεν επήλθε συμφωνία και μάλιστα οι δύο πλευρές φαίνεται ότι είναι πολύ μακριά. Κάποιες πληροφορίες που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται αναφέρουν πως το ποσό που προσφέρθηκε είναι 1.200.000 ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο κ. Παπαβραμίδης δείχνει εμπράκτως ότι θέλει να ασχοληθεί με τον Ηρακλή, ψάχνοντας ΑΦΜ είτε στη Super League 1, είτε στη Super League 2.

Κρατά… αποστάσεις από τον κορονοϊό η Super League

Παίρνει… απόσταση από τον κορονοϊό η Super League. Ανάρτηση στα social media για το COVID-19 και με το βλέμμα στο μέλλον, στο οποίο πιθανόν να υπάρξει επανεκκίνηση του πρωταθλήματα έκανε η διοργανώτρια αρχή, αναφέροντας: «Κρατάμε αποστάσεις, μένουμε ασφαλείς».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου