Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ατομικό πρόγραμμα από το σπίτι και αναμονή για τον Βόλος ΝΠΣ

ατομικό-πρόγραμμα-από-το-σπίτι-και-ανα-155450

Χωρίς κάτι νεότερο, πιστοί στο δόγμα «Μένουμε Σπίτι» και περιμένοντας τις εξελίξεις λειτουργούν στον ΝΠΣ Βόλος κι ενώ η επικοινωνία ΠΑΕ και του προπονητικού τιμ με τους ποδοσφαιριστές που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα από το σπίτι είναι καθημερινή.

«Οι μέρες που διανύουμε, αλλά και αυτές που θα ακολουθήσουν αναμφίβολα είναι δύσκολες για όλους μας» ανέφερε ο Βολιώτης τεχνικός διευθυντής του ΝΠΣ Βόλος Άκης Πέτρου τονίζοντας πως «όλοι στην ομάδα ακολουθούν από τη μια αθλητικά προγράμματα και εντολές, περιμένοντας, αλλά κυρίως ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας απέναντι σε αυτόν τον… αόρατο εχθρό, ώστε να καταφέρουμε να τον νικήσουμε και να επιστρέψουμε σύντομα υγιείς στην καθημερινή μας ζωή και στο γήπεδο, που τόσο πολύ μας λείπει…».

Στη βολιώτικη ομάδα όλοι οι παίκτες, Έλληνες και ξένοι, έχουν μείνει στον Βόλο και μετά την κυβερνητική απόφαση για αναστολή των προπονήσεων μέχρι τις 27 Μαρτίου, παραμένουν στο σπίτι τους, ακολουθώντας το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που παρέλαβαν από το τεχνικό επιτελείο, αλλά και τις οδηγίες-συμβουλές από το ιατρικό επιτελείο, ενώ οι άνθρωποι της ΠΑΕ Βόλος βρίσκονται σε καθημερινή επικοινωνία μαζί τους.

Σκέψεις για το πότε θα γίνει η επιστροφή στη δράση κάνουν βέβαια όλοι, αλλά το πρώτο που εύχονται είναι η υγεία για όλους.

H απόφαση για αναβολή του Euro και των τελικών των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, έχει φέρει αλλαγές, αφού αφήνει το πεδίο ελεύθερο για διεξαγωγή και ολοκλήρωση των εθνικών πρωταθλημάτων το διάστημα μετά την ύφεση της πανδημίας και στη Σούπερ Λίγκα, αν όλα πάνε καλά με ύφεση του κορονοϊού, βλέπουν ότι μπορεί να υπάρχει και ολοκλήρωση της περιόδου ώς το τέλος Ιουνίου, έστω και με παιχνίδια χωρίς θεατές, αλλά και με παιχνίδια μεσοβδόμαδα(μένουν 10 αγωνιστικές πλέι οφ και 7 πλέι άουτ).

Στον ΝΠΣ Βόλος που ώς τώρα υπάρχει τήρηση της πληρωμής μισθών και συμβολαίων ακόμη παρακολουθούν και τις δικαστικές εξελίξεις που αφορούν στην Ξάνθη, ενώ η εκκρεμότητα της βολιώτικης ομάδας ως γνωστόν είναι άλλοι 7 αγώνες των πλέι άουτ και όλοι εύχονται να τελειώσουν όλα ομαλά και με υγεία για όλους…

Στη βολιώτικη ΠΑΕ περιμένοντας… είναι έτοιμοι σε αλλά θέματα και στο τέλος του μήνα αναμένεται να πληρωθούν δόσεις συμβολαίων που τρέχουν, ενώ περιμένουν την επιβεβαίωση ότι οι ασφαλιστικές εισφορές όπως και οι φορολογικές υποχρεώσεις θα ανασταλούν για ένα διάστημα με βάση τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για ελαφρύνσεις των επιχειρήσεων που έχουν κατεβάσει ρολά, λόγω των αποφάσεων που πάρθηκαν για τον κορονοϊό.

Όσον αφορά στην αδειοδότηση η ΕΠΟ έδωσε παράταση μέχρι τις 30/4 αντί για τα τέλη Μαρτίου για τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ, για να καταθέσουν τους φακέλους τους, όσον αφορά στις εγχώριες διοργανώσεις, την άδεια δηλαδή που δίνουν τα ανεξάρτητα όργανα αδειοδότησης της ΕΠΟ για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ την επόμενη περίοδο, με τη βολιώτικη ΠΑΕ στο θέμα αυτό να μην έχει προβλήματα.

«Αποφάσεις έκτακτης ανάγκης»

Στο μεταξύ ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, σε ραδιοφωνική συνέντευξη αναφέρθηκε στα δεδομένα που υπάρχουν για το υπόλοιπο της χρονιάς και σχολίασε πως «εάν δεν μπορέσει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, θα ληφθούν αποφάσεις έκτακτης ανάγκης».

«Είναι δύσκολο να συνεχιστούν οι διοργανώσεις, έχει μεγάλη σημασία η εξέλιξη του προβλήματος με τον κορονοιό, που αυτός είναι το κυρίαρχο. Δεν μπορούμε να κάνουμε εκτιμήσεις αυτή την στιγμή. Αυτό που προέχει είναι η υγεία του κόσμου, ο αθλητισμός είναι για την ψυχαγωγία. Το κάθε τι θα κριθεί στην ώρα του. Για να το πω λαϊκά, αυτή την στιγμή είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση. Εάν δεν μπορέσει να ολοκληρωθεί όμως το πρωτάθλημα, θα ληφθούν αποφάσεις “έκτακτης ανάγκης”, έξω από τους κανονισμούς καθώς θα το υπαγορεύουν οι συνθήκες» ανέφερε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου