Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Φιλική ήττα πριν από τα playout για τον Βόλος ΝΠΣ από τη Λαμία

φιλική-ήττα-πριν-από-τα-playout-για-τον-βόλος-171402

Την ευκαιρία να διεξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλαν οι δύο προπονητές στο φιλικό του Βόλος ΝΠΣ με τη Λαμία το περασμένο Σάββατο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Τη φιλική νίκη με 2-1 πανηγύρισε η Λαμία επί του ΝΠΣ Βόλος εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι συμπερασμάτων ενόψει των πλέι άουτ. Τόσο ο Στέφανος Ξηροφώτος όσο και ο Ακης Μάντζιος έκαναν αλλαγές και έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Το αποτέλεσμα δεν έχει μεγάλη σημασία, ωστόσο η Λαμία προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον Τιρόνε. Ο ΝΠΣ Βόλος ισοφάρισε στο 73’ με τον Γέντρισεκ με δυνατό σουτ, ωστόσο ο Βιγιάλμπα στο 76’ διαμόρφωσε με διπλή προσπάθεια το τελικό 1-2.

Πλέον οι κυανέρυθροι περιμένουν την κλήρωση για το μίνι πρωτάθλημα των playout της Super League 1, που θα περιλαμβάνει άλλους 7 αγώνες.

Σημειώνεται πως μετά την αδυναμία του Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής που επικύρωσε τη βαθμολογία για τις θέσεις 1-6 της Super League και έκανε και κλήρωση για τα playoffs, που αρχίζουν στις 14/3, δεν έκανε το ίδιο και δεν προχώρησε καν στην διαδικασία για την επικύρωση της βαθμολογίας που αφορά στις θέσεις 7-14.

Ως γνωστόν οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 7, 8, 9 και 10 της κανονικής περιόδου θα αγωνιστούν σε 4 εντός έδρας και 3 εκτός έδρας αγώνες στα playout, ενώ οι λοιπές ομάδες θα αγωνιστούν σε 3 εντός έδρας αγώνες και 4 εκτός έδρας αγώνες.

Ο ΝΠΣ Βόλος ως 12ος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με την τιμωρία της Ξάνθης «πέρασε» 11ος χάνοντας το πλεονέκτημα της 10ης θέσης στην ισοβαθμία από τη Λαμία και στη διαδικασία των playout θα δώσει τρία ματς στην έδρα του και τέσσερα εκτός.

Εξάλλου, όπως προέκυψε από τη συνάντηση για ενημέρωση των μετόχων και των μελών της ΠΑΕ Βόλος ενώ είχε αποκλειστεί πρόταση για πώληση …και «μεταφορά», υπάρχει νέα που είναι υπό συζήτηση και εδώ επίσης βασικός όρος είναι ότι η ομάδα δεν «φεύγει» από τον Βόλο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου