Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ισόπαλος ο Βόλος ΝΠΣ στο Αγρίνιο

ισόπαλος-ο-βόλος-νπσ-στο-αγρίνιο-204250

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το Αγρίνιο ο Βόλος ΝΠΣ απέναντι στον Παναιτωλικό, με τους κυανέρυθρους να ισοφαρίζουν στο 96’ με τον Δημόπουλο. Η ομάδα του Αγρινίου ήταν ανώτερη σε όλο το ματς, είχε ρυθμό, κατάφερε να προηγηθεί με τον Μουνιέ και έχοντας χάσει ένα τσουβάλι ευκαιρίες να το καθαρίσει το πλήρωσε στο τέλος στο τελευταίο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Super League 1.

Σε νεκρό χρόνο λόγω… VAR, αφού από το 89’ ως το 96’ δεν υπήρχε παιχνίδι, οι γηπεδούχοι έχασαν τη συγκέντρωση τους, με τον Δημόπουλο μετά από στατική φάση να νικάει τον Φερνάντεθ διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Έτσι ξεκίνησαν

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον Φερνάντεθ κάτω από τα δοκάρια, τους Τζανακάκη, Μαλή, Σίενστεντ, Κέβιν στην άμυνα, τους Ντίας, Ντάλσιο στον άξονα και τους Μουνιέ και Ρόσα στα άκρα, με τον Αλβαρεζ να παίρνει θέση πίσω από τον Ντάουντα που ήταν στην κορυφή.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τον Γκαραβέλη στο τέρμα, τους Οικονόμου, Τσίκα, Δημόπουλο στα στόπερ, τον Ντεντάκη στην δεξιά πτέρυγα, τον Φεράρι στα αριστερά και τους Τσοκάνη-Μουνίθ στη μεσαία γραμμή, ενώ Γκουαροτσένα και Τόρες πλαισίωναν τον Μάντζη που βρισκόταν στην κορυφή.

Το ματς

Η ομάδα του Αγρινίου ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο ματς και προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό της αναμέτρησης, κάτι που το πέτυχε. Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς καταγράφηκε στο 12ο λεπτό, όταν ο Μουνιέ πάτησε περιοχή, αλλά ο Γκαραβέλης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Γάλλου.

Για τον Βόλο η πρώτη μεγάλη φάση καταγράφηκε στο 21’, όταν μετά από κομπίνα σε φάουλ η μπάλα έφτασε στον Φεράρι στο δεύτερο δοκάρι, εκείνος έστρωσε στον Τσίκα στη μικρή περιοχή με τον Ισπανό να στέλνει την μπάλα άουτ, ενώ στο 25’ ο Ντεντάκης δοκίμασε τα πόδια του έξω από την περιοχή, αλλά το σουτ του κατέληξε εκτός τελικής γραμμής.

Πάντως, η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό που ήταν πιο ορεξάτος βγήκε στο 34’ με τον Αλβάρεζ που βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής να στέλνει από πλεονεκτική θέση την μπάλα πάνω από την εστία του Γκαραβέλη.

Η κυριαρχία του Παναιτωλικού έδρεψε καρπούς στο 42’ όταν μετά από σουτ του Ρόσα η μπάλα έφτασε στον Ντίας αφού κόντραρε στον Οικονόμου, με τον Γκαραβέλη να διώχνει αρχικά το σουτ του Ουρουγουανού, μέχρι να έρθει τρένο ο Μουνιέ που διάβασε σωστά τη φάση για να σκοράρει κάνοντας σεφτέ με τα «καναρίνια».

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι Αγρινιώτες άγγιξαν το 2-0 με διπλή ευκαιρία όταν από κλέψιμο του Ντίας, ο Ντάουντα δεν κατάφερε να πλασάρει εξ’ επαφής και στην εξέλιξη της φάσης ο Μουνιέ δεν μπόρεσε να πάρει την κεφαλιά από την μικρή περιοχή.

Ο Βόλος έδειξε αντίδραση και στο 52’ προσπάθησε να πατήσει περιοχή με τον Τόρες να ανατρέπεται από τον Σιέστεντ. Ο διαιτητής Κατσικογιάννης έδειξε αρχικά πέναλτι, αλλά με τη συνδρομή του VAR πήρε πίσω την απόφαση του και έδωσε σωστά φάουλ αφού το μαρκάρισμα του αμυντικού του Παναιτωλικού ήταν οριακά εκτός περιοχής.

Το ματς είχε ρυθμό, με τους γηπεδούχους να απειλούν εκ νέου στο 58’ όταν ο Κέβιν έπιασε σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή, αλλά είδε τον Γκαραβέλη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ, ενώ στο 62’ ο Άλβαρεζ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το σουτ που δοκίμασε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Παναιτωλικός δεν το καθάρισε όσο έπρεπε και στο τέλος το πλήρωσε. Από το 89’ ως το 96’ δεν υπήρχε ματς, αφού χρειάστηκε ενδελεχής έλεγχος του VAR που αποφανθεί να αποβληθούν ο Ντίας για τους γηπεδούχους και ο Μάντζης για τους φιλοξενούμενους για μαρκαρίσματα εκτός φάσεις. Η διακοπή έφερε σύγχυση στα «καναρίνια» και ο Δημόπουλος σε νεκρό χρόνο μετά από στατική μπάλα νίκησε τον Φερνάντεθ, χαρίζοντας τον βαθμό στην ομάδα του.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Φερνάντες, Μαλής, Σίεστεντ, Τζανακάκης, Μάρτιν, Ντάλσιο, Αλβάρες (74’ Ταχάρ), Ρόσα, Ντάουντα (81’ Μπαϊροβιτς), Μουνιέ (86’ Ντουάρτε), Ντίας

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Οικονόμου, Τσίκα, Δημόπουλος, Φερράρι (62’ Κάσες), Ντεντάκης (73’ Λύρατζης), Τσοκάνης (78’ Μπαλογιάννης), Γκουαροτσένα, Μουνίθ, Τόρες, Μάντζης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου