Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Στο Αγρίνιο με Παναιτωλικό παίζει σήμερα ο Βόλος ΝΠΣ

στο-αγρίνιο-με-παναιτωλικό-παίζει-σήμ-205286

«Ζωντανός» στο όνειρο κατάληψης της 6η θέσης θέλει να παραμείνει σήμερα στις 6μ.μ. ο Βόλος ΝΠΣ, φιλοξενούμενος από τον Παναιτωλικό, στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Super League 1.

Οι κυανέρυθροι που βρίσκονται στους 25 βαθμούς, μπορούν σήμερα με διπλό να «πιάσουν» τον ΟΦΗ και την Ξάνθη στην 6η θέση, που έχουν μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου, από 28 βαθμούς, με τον ΟΦΗ να ηττάται από τον ΠΑΟΚ (4-0) και τη Ξάνθη να αναδεικνύεται ισόπαλη με τον Πανιώνιο (0-0).

Ο Βόλος που βρίσκεται στο +12 από τον Παναιτωλικό έχει δυο συνεχόμενα ματς στον Βόλο, αφού στην 24η αγωνιστική και την Κυριακή 16/2 στις 17.15 υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και στην 25η αγωνιστική, επίσης Κυριακή (23/2-17.15) φιλοξενεί τη Λάρισα. Στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, (Κυριακή 1/3 – 19.00) θα παίξει στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Ευχάριστο για τον προπονητή Αλμπέρτο Γκαγιέγκο είναι ότι στον σημερινό αγώνα στο Αγρίνιο επιστρέφει από τιμωρία ο Μαξ, ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή βρίσκεται και ο Ισπανός μέσος Νάτσο Κάσες που αποκτήθηκε την τελευταία μέρα των χειμερινών μεταγραφών.

Στην αποστολή βρίσκονται συνολικά 19 ποδοσφαιριστές και εκτός έμειναν λόγω ίωσης οι Τσαούσης και Γέντρισεκ, καθώς και ο Ζοάο που ένιωσε ένα σφίξιμο στο πόδι.

Αναλυτικά στους 19 του Αλμπέρτο Γκαγιέγκο βρίσκονται οι εξής:

Γκαραβέλης, Μελίσσας, Ντεντάκης, Λύρατζης, Οικονόμου, Τσίκα, Μήτογλου, Κανταμούρο, Διαμαντής, Δημόπουλος, Φερράρι, Τσοκάνης, Μαξ, Κάσες, Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Τόρρες, Γκουαροτσένα, Μάντζης.

Ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός πλέον έχει σχεδόν μηδενικές πιθανότητες για να αποφύγει τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και έχει ως στόχο να μικρύνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα υποβιβασμού.

Στο απουσιολόγιο του Μάκη Χάβου γράφτηκε και ο Λιάβας, λόγω ενοχλήσεων, ενώ οι απουσίες ολοκληρώνονται με αυτές των Αριγίμπι και Λουσέρο.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Άλβαρες, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Ντάουντα, Ντουάρτε, Ρόσα, Κέβιν, Μαλή, Μαρσιάλ, Μουνιέ, Σιέστεντ, Τζανακάκη, Ταχάρ, Τσιγγάρα, Μιμίτο, Φυτόπουλο, Κνετ και Φερνάντεθ.

Κατσικογιάννης στο Αγρίνιο

Ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης της ΕΠΣ Ηπείρου ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΝΠΣ Βόλος.

Ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης φέτος ήταν διαιτητής σε 4 ματς της Super League 1 (Λαμία-Παναιτωλικός 0-0, Αρης-Αστέρας Τρίπολης 2-1, Πανιώνιος-ΟΦΗ 1-2, Ατρόμητος-Λαμία 1-1), έχει διευθύνει συνολικά 144 αγώνες ενώ πέρσι σφύριξε το ματς του ΝΠΣ Βόλος στη Φιλιππούπολη Λάρισας με τον Απόλλωνα. Bοηθοί ορίστηκαν οι Θεόφιλος Μωυσιάδης (Ηπείρου) και Δημήτριος Νατσιόπουλος (Μακεδονίας). VAR ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης από τη Δράμα.

Στα 18 ευρώ τα εισιτήρια

Εισιτήρια για το σημερινό παιχνίδι θα διατεθούν από τα γραφεία της ΠΑΕ Παναιτωλικός στο γήπεδο από τις 12μ. έως την έναρξη του αγώνα και απλά εισιτήρια για τη μεγάλη κερκίδα (Θύρες 1 και 2) στην τιμή των 18 ευρώ (12 ευρώ για γυναίκες – παιδιά).

Λάμψη Αραούχο και νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι

Φώναξε παρών ο Σέρχιο Αραούχο και η ΑΕΚ πανηγύρισε, επιτέλους, σε ντέρμπι! Με τον Αργεντινό φορ να σκοράρει για πρώτη φορά, μετά την τρίτη επιστροφή του στην Ελλάδα, η ΑΕΚ «λύγισε» τον Παναθηναϊκό (1-0) και πήρε το πρώτο της φετινό ντέρμπι στην Super League 1.

Εξαιρετικό στήσιμο από τον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος πήρε αυτό που ήθελε στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη άλλαξε την τακτική του, κλείνοντας τους διαδρόμους προς την εστία του Μπάρκα και διατηρώντας το προβάδισμα της ομάδας του μέχρι το φινάλε. Ανεβασμένος στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός, πήρε τον έλεγχο και πίεζε διαρκώς για την ισοφάριση αλλά κατάφερε να φτιάξει μόλις μία μεγάλη φάση με τους Μακέντα και Χατζηγιοβάνη να μην καταφέρνουν να σκοράρουν!

Στους 44 βαθμούς, πλέον, η ΑΕΚ και στο +7 από τον τέταρτο Παναθηναϊκό, «κλείδωσε» ουσιαστικά την τρίτη θέση στην κανονική διάρκειας του πρωταθλήματος. Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική η ομάδα του Καρέρα, με αυτή του Δώνη να υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ.

Στα άλλα παιχνίδια, ο Ολυμπιακός με τέρμα του Χασάν στο 90’ πέρασε από την έδρα του Ατρόμητου, ενώ εύκολο βράδυ είχε στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ τον οποίο νίκησε με 4-0.

Δύο λευκές ισοπαλίες άνοιξαν την αυλαία της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η μία σημειώθηκε στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα στον Πανιώνιο και την Ξάνθη και άλλη στη Λαμία, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την ΑΕΛ. Ισοπαλία είχαμε και στην Τρίπολη καθώς ο Άρης έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα.

Συνολικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στους αγώνες της 23ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:

Πανιώνιος-Ξάνθη 0-0

Λαμία-ΑΕΛ 0-0

Αστέρας Τρίπολης-Αρης 1-1

(26’ Φερνάντεθ-13’ Βέλεθ)

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1

(91’ Χασάν)

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 4-0

(50’, 60’ Ακπόμ, 66’ Λάμπρου, 83’ Ντόουγκλας)

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-0

(8’ Αραούχο)

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου

Παναιτωλικός-ΝΠΣ Βόλος

Επόμενη (24η)

ΑΕΛ-ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός-Πανιώνιος

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός

Ξάνθη-Λαμία

ΝΠΣ Βόλος-Αστέρας Τρίπολης

Άρης-ΑΕΚ

ΟΦΗ-Ατρόμητος

Βαθμολογία

1. Ολυμπιακός 57

2. ΠΑΟΚ 55

3. ΑΕΚ 41

4. Παναθηναϊκός 37

5. Άρης 33

6. ΟΦΗ 28

7. Ξάνθη 28

8. Ατρόμητος 26

9. Αστέρας Τρίπολης 26

10. ΑΕΛ 26

11. Λαμία 25

12. ΝΠΣ Βόλος 25

13. Παναιτωλικός 13

14. Πανιώνιος 10

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου