Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Χωρίς προβλήματα με τον Παναιτωλικό

χωρίς-προβλήματα-με-τον-παναιτωλικό-208126

Πλήρης θα παίξει τη Δευτέρα ο ΝΠΣ Βόλος στο Αγρίνιο για την 23η αγωνιστική της Super League 1

Στην τελική ευθεία με την ελπίδα της καλύτερης θέσης και χωρίς προβλήματα μπαίνει από τη Δευτέρα ο ΝΠΣ Βόλος που θα αγωνιστεί στο Αγρίνιο (18.00) με τον Παναιτωλικό για την 23η αγωνιστική της Super League 1.

Από τη στιγμή που ο ΝΠΣ Βόλος φαίνεται πως εξασφάλισε τον πρωταρχικό του στόχο που δεν ήταν άλλος από την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα, στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές έχει στόχο την «εξάδα» και τη Δευτέρα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό από τον οποίο είναι στους +12 βαθμούς θα αγωνιστεί χωρίς πίεση αφήνοντας και το άγχος στους γηπεδούχους…

Ο ΝΠΣ Βόλος έχει καταφέρει να είναι στο -3 από τη διεκδίκηση εξάδας και ώς το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος το πρόγραμμα του έχει ως εξής: Στην 23η αγωνιστική (Δευτέρα 10/2, 18.00) θα παίξει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, ενώ ακολουθούν δυο συνεχόμενα ματς στον Βόλο (στην 24η αγωνιστική: Κυριακή 16/2, 17.15: ΝΠΣ Βόλος-Αστέρας Τρίπολης και στην 25η αγωνιστική: Κυριακή 23/2, 17.15: ΝΠΣ Βόλος- Λάρισα) και τέλος στην 26η αγωνιστική (Κυριακή 1/3, 19.00) θα παίξει στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Για τον αγώνα στο Αγρίνιο επιστρέφει από τιμωρία ο Μαξ, είναι πιθανή η επιστροφή του διεθνούς Αλγερινού αμυντικού Λιασιίν Κανταμουρό και δεν θα υπάρχουν απουσίες για τον προπονητή Αλμπέρτο Γκαγιέγκο…

Νάτσο Κάσες ο 29ος

Για τον αγώνα στο Αγρίνιο στη διάθεση του προπονητή θα είναι και ο Ισπανός μέσος Νάτσο Κάσες που αποκτήθηκε την τελευταία μέρα των χειμερινών μεταγραφών από την ΑΕΚ Λάρνακας και που είναι έτοιμος καθώς αγωνιζόταν τον Ιανουάριο στο κυπριακό πρωτάθλημα. Ο Κάσες εφόσον πάρει χρόνο συμμετοχής θα είναι ο 29ος παίκτης της βολιώτικης ομάδας που παίζει στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ Φράνκο Φεράρι (1866 λεπτά) και ο Τάσος Τσοκάνης (1824΄) είναι οι παίκτες με τις περισσότερες συμμέτοχες παίζοντας σε 21 αγώνες.

Σε 19 ματς έπαιξαν Στέργιος Δημόπουλος (1521’) και Χοακίν Τόρες (1363’).

Σε 18 αγώνες έπαιξαν οι: οι Χουάν Μουνίθ, Αντώνης Ντεντάκης ,σε 17 οι Αουγκούστο Μαξ Ερικ Γέντρισεκ, Βασίλης Μάντζης, Φερνάντο Ζοάο, σε 16 ο Σάκης Γκαραβέλης, σε 15 ο Λευτέρης Λύρατζης, σε 13 οι Κώστας Μπαλογιάννης, Σέρχιο Τσίκα, σε 10 ο Απόστολος Διαμαντής σε 8 Μάριος Τσαούσης, σε 6 ο Νίκος Μελίσσας, σε 5 οι Βαγγέλης Οικονόμου και Ικερ Γκουαροτσένα, σε 2 ο Λιασιίν Κανταμουρό και σε 1 παιχνίδι έπαιξαν οι Αλέξανδρος Κυζιρίδης (22’) και Γεράσιμος Μήτογλου (17’).

Από τους παίκτες που ήδη έχουν φύγει 8 συμμετοχές είχαν οι Γιάννης Μυστακίδης, Ατιγιάτ Αλάχ Γιαχία, 3 οι Σεμπαστιάν Μπασόνγκ, Κώστας Ηλιόπουλος, μια ο Μπρίαν Σαρμιέντο και χωρίς συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο δανεισμός από την ΑΕΚ του Γιώργου Κορνέζου.

Κατσικογιάννης στο Αγρίνιο

Ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης της ΕΠΣ Ηπείρου ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΝΠΣ Βόλος την ερχόμενη Δευτέρα 10/2 στις 18:00, για το πρωτάθλημα της Super League και την 23η αγωνιστική.

Ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης φέτος ήταν διαιτητής σε 4 ματς της Σούπερ Λιγκα1 (Λαμία-Παναιτωλικός 0-0, Αρης-Αστέρας Τρίπολης 2-1, Πανιώνιος-ΟΦΗ 1-2, Ατρόμητος-Λαμία 1-1), έχει διευθύνει συνολικά 144 αγώνες ενώ πέρσι σφύριξε το ματς του ΝΠΣ Βόλος στη Φιλιππούπολη Λάρισας με τον Απόλλωνα (1-).

Για το δευτεριάτικο ματς βοηθοί ορίστηκαν οι Θεόφιλος Μωυσιάδης (Ηπείρου) και Δημήτριος Νατσιόπουλος (Μακεδονίας). VAR ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης από τη Δράμα.

Σαββατοκύριακο οι κ17 – κ19

Το Σάββατο 8/2 η κ-17 του ΝΠΣ Βόλος θα αγωνιστεί (11.30 π.μ.) στη Λάρισα με την ΑΕΛ, ενώ η κ-19 την Κυριακή 9/2 (15.30) θα παίξει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου