Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Κέρδισε Λαμία και ελπίζει

κέρδισε-λαμία-και-ελπίζει-211132

Σε κάτι περισσότερο από την 11η θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα ευελπιστεί ο Βόλος ΝΠΣ, που μετά την επικράτηση επί της Λαμίας έφθασε στους 25 βαθμούς και στο -3 από την εξάδα των playoffs.

Οι κυανέρυθροι πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη με τον Αλμπέρτο Γκαγιέγκο στον πάγκο τους για το πρωτάθλημα της Super League κόντρα στη Λαμία και πλέον έχουν τον καιρό να δουν σήμερα τον ερχόμενο αντίπαλο τους να αγωνίζεται κόντρα στην ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος και να προετοιμαστούν κατάλληλα, μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα, όταν και θα πραγματοποιηθεί η σέντρα της 23ης αγωνιστικής.

Ο Ισπανός τεχνικός θα έχει και πάλι στη διάθεση του τον Αουγκούστο Μαξ, που εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών που είχε λόγω καρτών, ενώ καθημερινά ρυθμό στις προπονήσει ανεβάζει και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Νάτσο Κάσες.

Το πρόγραμμα ώς το φινάλε

Για τον ΝΠΣ Βόλος το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας έχει ως εξής: Στην 23η αγωνιστική (Δευτέρα 10/2, 18.00) θα παίξει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, ενώ ακολουθούν δυο συνεχόμενα ματς στον Βόλο (στην 24η αγωνιστική: Κυριακή 16/2, 17.15: ΝΠΣ Βόλος-Αστέρας Τρίπολης και στην 25η αγωνιστική: Κυριακή 23/2, 17.15: ΝΠΣ Βόλος- Λάρισα) και τέλος στην 26η αγωνιστική (Κυριακή 1/3, 19.00) θα παίξει στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

1 εκατομμύριο εισιτήρια στη Super League

Με το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, το 154ο παιχνίδι της σεζόν, τα εισιτήρια ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο στη φετινή σεζόν, σύμφωνα με τη Διοργανώτρια Αρχή. Αυτό θα μπορούσε να έχει γίνει από την προηγούμενη αγωνιστική αν δεν είχαμε τα τρία παιχνίδια χωρίς θεατές.

Το ενδιαφέρον της μάχης της έκτης θέσης αναμένεται να αυξήσει την προσέλευση κόσμου, ενώ στη συνέχεια τα πολλά ντέρμπι των playoffs να αυξήσουν και το μέσο όρο, που τώρα βρίσκεται στις 6.638.

Σύμφωνα με τη Super League, o Ολυμπιακός είναι στην πρώτη θέση με σύνολο 223.145 εισιτήρια σε 22 αγωνιστικές και με μέσο όρο 24.794, ενώ ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με 197.875 και μ.ό. 17.989 εισιτήρια. Στη σχετική κατάταξη ο ΝΠΣ Βόλος εμφανίζεται με 24.098 εισιτήρια έως τώρα και μέσο όρο 2.191.

Σε απολογία Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Αρης και Ατρόμητος

Σε απολογία κλήθηκαν τέσσερις ΠΑΕ της Super League για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής. Ο λόγος για τις ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης και Ατρόμητος, με την απολογία τους να είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή στις 11:00. Ο παρατηρητής του αγώνα είχε σημειώσει στην έκθεσή του για τον μασκοφόρο οπαδό του Ολυμπιακού, που είχε μπει στο γήπεδο και πετούσε ρούβλια προς τους παίκτες της Ξάνθης, κρατώντας πλαστικό όπλο. Σε κάθε περίπτωση όλες οι ομάδες που έχουν κληθεί, θα τιμωρηθούν με πρόστιμο και δεν κινδυνεύουν με τιμωρία της έδρας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου