Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ο Βόλος υποδέχεται την ΑΕΚ

ο-βόλος-υποδέχεται-την-αεκ-227970

Σε ένα σπουδαίο παιχνίδι ο Βόλος ΝΠΣ φιλοξενεί σήμερα στις 5.15 μ.μ. την ΑΕΚ για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, θέλοντας πρωτίστως να μην επαναλάβει λάθη ανάλογα με εκείνα στην τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Οι κυανέρυθροι παίζοντας μπροστά στο κοινό τους θέλουν να συνεχίσουν αλώβητοι, αξιοποιώντας ακόμη περισσότερο τον βαθμό που πήραν στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο την περασμένη Κυριακή, ξεπερνώντας τους 22 βαθμούς και την 11η θέση.

Ο προπονητής Αλμπέρτο Γκαγιέγκο στο τρίτο παιχνίδι πρωταθλήματος θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι στους Χουάν Μουνίθ, Ίκερ Γκουαροτσένα και Κώστα Μπαλογιάννη, που εξέτισαν τις ποινές τους. Συνολικά στην αποστολή βρίσκονται 19 ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι οι: Γκαραβέλης, Μελίσσας, Τσαούσης, Λύρατζης, Φερράρι, Ντεντάκης, Μαξ, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Τόρες, Γκουαροτσένα, Γέντρισεκ, Ζοάο, Κανταμούρο, Δημόπουλος, Οικονόμου, Διαμαντής, και Μάντζης.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης και προέρχεται από νίκη με 3-0 επί της ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ. Για την Ενωση πρώτη φορά στην αποστολή της θα βρίσκεται ο Ντάμιαν Σιμάνσκι. Ο Πολωνός χαφ συμπεριλήφθηκε από τον Μάσιμο Καρέρα στους εκλεκτούς για τη σημερινή αναμέτρηση, ενώ στην αποστολή βρίσκονται και οι Ολιβέιρα, Παουλίνιο που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπωρούσαν.

Αντιθέτως, εκτός είναι οι Χουλτ, Γιακουμάκης, Τσιγκρίνσκι με τον τελευταίο να αισθάνεται ενοχλήσεις. Εκτός θα είναι και οι τιμωρημένοι Λιβάγια, Κρίστισιτς.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Σβάρνας, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Γιούσης, Ολιβέιρα.

Καρέρα: «Περιμένω έναν δύσκολο αγώνα»

Ο προπονητής της ΑΕΚ Μάσιμο Καρέρα αναφέρθηκε μέσω της NOVA και στο σημερινό παιχνίδι, χαρακτηρίζοντας το δύσκολο, ενώ χαρακτήρισε τους κυανέρυθρους ως μια πολύ καλή και συμπαγή ομάδα.

Ο Ιταλός τεχνικός σχολίασε:

Για την προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Βόλο: «Προετοιμαζόμαστε όπως για οποιοδήποτε άλλο ματς και στη φυσική κατάσταση και στην τακτική για να είμαστε έτοιμοι».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Το πρώτο και πολύ σημαντικό πρέπει να κοιτάμε να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες που παίζουν συνεχώς και το δεύτερο να κοιτάμε τον αντίπαλο για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα».

Για το ματς με τη Λάρισα και την εικόνα της ΑΕΚ: «Κάναμε ένα πολύ καλό αγώνα. Δεν δώσαμε καθόλου ευκαιρίες στον αντίπαλο. Σιγά – σιγά φτάνουμε να παίζουμε καλύτερα. Οπως θα ήθελα να παίζουμε».

Για τον Ολιβέιρα και το ενδιαφέρον της Γουλβς: «Εγώ ασχολούμαι με το τεχνικό κομμάτι και τους αγώνες. Γι’ αυτά τα θέματα άλλοι είναι υπεύθυνοι».

Για τα χαρακτηριστικά του Βόλου: «Μπορεί να βρίσκεται πρώτη φορά στην κατηγορία, όμως είναι μία πολύ καλή ομάδα. Συμπαγής. Το είδαμε και με τον Ολυμπιακό. Περιμένω έναν δύσκολο αγώνα».

Για το αν σκέφτεται το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό: «Οχι! Αυτή τη στιγμή είναι πιο σημαντικό το αυριανό (σ.σ. σημερινό) ματς, απ’ αυτό της Κυριακής».

Για το τι του αρέσει περισσότερο απ’ αυτά που αρχίζει να βλέπει από τους παίκτες του: «Σιγά – σιγά βλέπουμε την ομάδα πιο πειθαρχημένη, πιο οργανωμένη. Τρέχουν, παίζουν με ένταση, κάνουν υψηλό πρέσινγκ. Αυτό θέλω από τις ομάδες μου, άρα καλά πάει».

Τσαγκαράκης στο Πανθεσσαλικό

O Πέτρος Τσαγκαράκης από τα Χανιά ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Βόλος-ΑΕΚ. Βοηθοί θα είναι οι Χασάν Κούλα (Ξάνθης) και Αντώνης Σινιοράκης (Χανίων). Στο VAR o Γιώργος Τζοβάρας από τη Λαμία. Αναλυτικά τα ματς της 20ής αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα 1 και οι ορισμοί:

Τετάρτη (22/1)

15:00 ΑΕΛ-Παναιτωλικός

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

17:15 ΝΠΣ Βόλος-ΑΕΚ

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

17:15 ΟΦΗ-Ολυμπιακός

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

19:30 Παναθηναϊκός-Ατρόμητος

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης)

Πέμπτη (23/1)

17:15 Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

19:00 Λαμία-ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)

19:30 Αρης-Ξάνθη

Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 47

2. ΠΑΟΚ 46

3. ΑΕΚ 34

4. Παναθηναϊκός 28

5. ΟΦΗ 26

6. Αρης 26

7. Ατρόμητος 26

8. Ξάνθη 26

9. Λαμία 23

10. Λάρισα 23

11. Βόλος ΝΠΣ 22

12. Αστέρας Τρίπολης 18

13. Παναιτωλικός 9

14. Πανιώνιος 6

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου