Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ο Βόλος ΝΠΣ ξανά με Ατρόμητο την Κυριακή

ο-βόλος-νπσ-ξανά-με-ατρόμητο-την-κυριακ-235387

Αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα με περισσότερη γνώση, αλλά και απουσίες

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι έχει μπροστά του ο Βόλος ΝΠΣ και μετά τη νίκη (0-2) στην προχθεσινή ρεβάνς των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, που δεν έδωσε πρόκριση στους Βολιώτες την Κυριακή οι δύο ομάδες θα ξαναβρεθούν αντίπαλοι στο πρωτάθλημα.

Προχθές η βολιώτικη ομάδα είχε μια καλή εμφάνιση στο Περιστέρι άγγιξε το θαύμα αλλά «πλήρωσε» το ότι ο Ατρόμητος κέρδισε στο πρώτο ματς στον Βόλο με 3-0, ενώ σίγουρα έμαθε καλύτερα τον αντίπαλο ενόψει Κυριακής στο τρίτο μεταξύ τους ματς μέσα στον Γενάρη…

Στην 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σουπερ Λίγκα ο ΝΠΣ Βόλος θα ξαναπαίξει την Κυριακή (19/1, 17.15) στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο σε ένα ματς που ήταν γνωστό ότι θα λείψει ο Μουνίθ λόγω τιμωρίας και θα επιστρέψει ο Οικονόμου, όμως πρόεκυψαν κι άλλες απουσίες με τις αποβολές του Γκουαροντσένα και του Μπελογιάννη, ενώ σε σχέση με το προχθεσινό ματς επιστρέφουν και οι Ντεντάκης Γκαραβέλης, Γέντρισεκ και Τσίκα.

Επίσης 7 κάρτες συμπλήρωσε και ο Μαξ που θα λείψει από το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (21η αγωνιστική: Δευτέρα 27/1, 18.00) κι ακόμη ένα παιχνίδι , ενώ στην 20η αγωνιστική(Τετάρτη 22/1, 17.15) ο ΝΠΣ Βόλος θα φιλοξενήσει στο Πανθεσσαλικό την ΑΕΚ.

Απόλυτα ικανοποιημένος φάνηκε ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος, Αλμπέρτο Γκαγέγο, από τον τρόπο που εμφανίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του στον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, παρ’ όλο που δεν κατάφεραν να προκριθούν.

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Η ομάδα μου αρχίζει και προσαρμόζεται σε αυτά που θέλω. Μόλις ήρθα στην Ελλάδα και στα τελευταία δύο παιχνίδια ήμουν περισσότερο σαν θεατής. Αρχισα να αλλάζω κάποια πράγματα, αφού βλέπω τους παίκτες που έχω. Πιστεύω πως μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ. Μπορούσαμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Ωστόσο, με 9 παίκτες και με λιγότερο από 10 λεπτά, όλα είχαν τελειώσει».

Για την αποβολή του Ατρόμητου: «Όταν ήμασταν 11 με 11 είχαμε πολύ καλύτερες ευκαιρίες και ήμασταν καλύτεροι. Όταν ο Ατρόμητος έπαιξε με 10, ήταν πολύ πιο αμυντικός και υπό αυτή την έννοια η αποβολή του δεν μας έκανε καλό».

Για το πόσο επηρέασαν την ομάδα του οι αποβολές του Βόλου: «Αν δεν ήταν οι κόκκινες κάρτες, πιστεύω θα περνούσαμε. Είμαι σίγουρος για αυτό. Δεν ξέρω γιατί τελικά μείναμε με 9 παίκτες ενώ είχαμε πολύ καλή απόδοση μέσα στο παιχνίδι».

Για το αν ο Βόλος αδίκησε τον εαυτό του στο πρώτο ματς: «Στο πρώτο ματς του Βόλου, μόλις είχα φτάσει. Δεν θέλω να ψάξω δικαιολογίες, αλλά δεν ήξερα καν τους παίκτες μου. Στο πρώτο ματς άξιζε ο Ατρόμητος να νικήσει».

Για το πόσο επηρεάζει το ματς, αυτό που ακολουθεί την Κυριακή: «Δεν είναι μια φυσιολογική εβδομάδα, ούτε για μας ούτε για τον Ατρόμητο. Για μένα είναι καλό γιατί έχω δει τον αντίπαλό μου. Θα είναι σαν μία παρτίδα σκάκι, αφού και οι δύο έχουμε δει κινήσεις από τη μία και την άλλη ομάδα».

Για το αν θα διατηρήσει τον σχηματισμό με τους τρεις σέντερ μπακ: «Δεν ξέρω ακόμα για την Κυριακή, γιατί πολλοί σημαντικοί παίκτες από μας δεν θα παίξουν. Θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τις σκέψεις μας για το παιχνίδι».

Ο Ευαγγέλου διαιτητής

O Αγγελος Ευαγγέλου της Ένωσης Αθηνών θα διευθύνει την αναμέτρηση Ατρόμητος – Βόλος, που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, στις 17:15, στο Περιστέρι. Στο VAR θα βρίσκεται ο Θανάσης Σέζος από το Κιλκίς με AVAR τον Ανδρέα Μεϊντάνα από την Αχαΐα.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη θα βρεθεί ο Γιώργος Τζοβάρας του Συνδέσμου Φθιώτιδας, ενώ στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης ο Εμμανουήλ Σκουλάς της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Στο ΑΕΚ – ΑΕΛ ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) και στο Ξάνθη – Παναθηναϊκός ο Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας), o οποίος επέστρεψε στους ορισμούς.

Αναλυτικά οι ορισμοί:

Σάββατο (18/1)

19:30 Πανιώνιος – ΟΦΗ

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νίας), Στεφανής (Καρδίτσας)

4ος: Περράκης (Αθηνών)

VAR: Κουμπαράκης (Θράκης)

AVAR: Τσαμούρης (Πειραιά)

20:00 Παναιτωλικός – Λαμία

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Δίπλαρης (Καρδίτσας)

4ος: Βασιλόπουλος (Έβρου)

VAR: Καραντώνης (Ημαθίας)

AVAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Κυριακή (19/1)

15:00 Ξάνθη – Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Νατσιόπουλος (Μακεδονίας)

4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)

VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

AVAR: Δημητριάδης (Μακεδονίας)

17:15 ΑΕΚ – ΑΕΛ

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Ψαρρής (Ζακύνθου), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

4ος: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

VAR: Μανούχος (Αργολίδας)

AVAR: Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)

17:15 Ατρόμητος – Βόλος

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Παπαδάκης (Ηρακλείου), Κωνστάντιος (Ευβοίας)

4ος: Λάμπρου (Ευβοίας)

VAR: Σέζος (Κιλκίς)

AVAR: Μεϊντάνας (Αχαΐας)

18:00 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Νικολακάκης (Ηρακλείου), Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής)

4ος: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)

VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών)

AVAR: Απτόσογλου (Αθηνών)

19:30 Ολυμπιακός – Άρης

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας)

4ος: Φωτιάδης (Καστοριάς)

VAR: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

AVAR: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Μπέος κατά Κούγια

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε ο δήμαρχος Βόλου κατά του δικηγόρου και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λάρισας Αλέξη Κούγια, προκειμένου να του απαγορευτεί να πιάνει το όνομα του στο στόμα του. Αιτία οι αναφορές Κούγια στη σχέση Μπέου με τον Ιβάν Σαββίδη.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί σήμερα το μεσημέρι στο Πρωτοδικείο της Αθήνας, στο γραφείο του προέδρου υπηρεσίας, στο τμήμα Ασφαλιστικών Μέτρων.

Σε απολογία

Ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της Σούπερ Λίγκας 1 θα βρεθούν την Παρασκευή (17/1) και οι Βόλος και Πανιώνιος.

Οι δύο ΠΑΕ κλήθηκαν σε απολογία, καθώς σε βάρος τους έχουν ασκηθεί πειθαρχικές διώξεις. Οι διώξεις αφορούν παλαιότερες οφειλές στην ΕΠΟ.

Αναλυτικά η κλήση για τον ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ : «Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, για την Παρασκευή 17-01-2020 και ώρα 14:00, την ΠΑΕ:

ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. : “Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 1862/15-1-2020 Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 17ης-01-2020, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 14:00.”

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου