Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Με ΟΦΗ …και με «νέους» ο ΝΠΣ Βόλος

με-οφη-και-με-νέους-ο-νπσ-βόλος-249459

Και με νέα πρόσωπα θα γίνει το αγωνιστικό ξεκίνημα του ΝΠΣ Βόλος για το 2020 καθώς για την 17η αγωνιστική της Super League 1 η βολιώτικη ομάδα θα αγωνιστεί στις 17.15 στην Κρήτη με τον ΟΦΗ.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η συνέχεια για τον ΝΠΣ Βόλος γίνεται ως γνωστόν χωρίς τον Χουάν Φεράντο αλλά με νέα πρόσωπα στην 18άδα απέναντι στον ΟΦΗ που στην έδρα του έχει 6 νίκες μια ισοπαλία με Παναθηναϊκό και μια ήττα από ΠΑΟΚ, ενώ συνολικά έχει 7 νίκες και στο πρώτο ματς στον Βόλο είχε χάσει 1-0 με γκολ του Τόρες.

Με δεκαοχτώ ποδοσφαιριστές ταξίδεψε από χθες στην αποστολή του Βόλου για την σημερινή (5.15 μ.μ.) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Στην αποστολή δεν είναι ο νεοαποκτηθείς διεθνής Αλγερινός κεντρικός αμυντικός Λιασίν Κανταμούρο Μπετάιμπα, που δεν ήρθε έγκαιρα η μπλε κάρτα του, ενώ αντίθετα είναι οι άλλοι δυο «νέοι» ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Ικερ Γκουαροτσένα και ο Βαγγέλης Οικονόμου ο οποίος ήρθε στον Βόλο από τον Παναθηναϊκό. Σε σχέση με το τελευταίο ματς υπάρχουν οι επιστροφές του Δημόπουλου, του Μελίσσα και των Αργεντινών Μαξ και Ζοάο, ενώ απουσία είναι ο Χουάν Μουνίθ που έχει συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες και θα λείψει από δυο ματς, το σημερινό με τον ΟΦΗ και στις 19/1 στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Στη διάθεση του Βίκτορ Μπασάντρε που ήταν προπονητής και κατά την απουσία του Φεράντο στα ματς με Παναθηναϊκό, Πανιώνιο, Άρη και ΟΣΦΠ είναι οι εξής: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φεράρι, Τσίκα, Δημόπουλος, Μαξ, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Τόρες, Ζοάο, Γέντρισεκ, Γκουαροτσένα, Διαμαντής, Οικονόμου, Μάντζης, Λύρατζης Μελίσσας και Τσαούσης.

7 οι αγώνες τον Γενάρη

Με το ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, μέσα στον Γενάρη για τη βολιώτικη ομάδα υπάρχουν συνολικά 7 αγώνες με το πρόγραμμα του ΝΠΣ Βόλος τον πρώτο μήνα του 2020 να έχει ως εξής:

Σήμερα Σάββατο 4/1, 17.15: ΟΦΗ-ΝΠΣ Βόλος

Τρίτη 7/1 (19:30) ΝΠΣ Βόλος-Ατρόμητος για το ΚΥΠΕΛΛΟ

Σάββατο 11/1, 17.15: ΝΠΣ Βόλος-Ξάνθη

Τρίτη 14/1 ΡΕΒΑΝΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 17:15 Ατρόμητος-Βόλος

Κυριακή 19/1, 17.15: Ατρόμητος- ΝΠΣ Βόλος

Τετάρτη 22/1, 17.15: ΝΠΣ Βόλος-ΑΕΚ

Δευτέρα 27/1, 18.00: ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος

Προπώληση εισιτηρίων για το ΝΠΣ Βόλος-Ατρόμητος

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα της ερχόμενης Τρίτης (19:30) ΝΠΣ Βόλος-Ατρόμητος για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδος.

Τα εισιτήρια του αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο τιμώνται 10 ευρώ για όλες τις θύρες του σταδίου (πλην της θύρας VIP), ενώ στη θύρα των φιλοξενουμένων (βόρειο πέταλο), τα εισιτήρια τιμώνται 15 ευρώ.

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα της Τρίτης γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, Βόλος) καθημερινά από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ. και από 6.00 μ.μ. έως 9.00 μ.μ. και το Σάββατο από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ.

Την Τρίτη, ημέρα του αγώνα, τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 2.00 μ.μ., ενώ τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου στην 2η πεζογέφυρα θα ανοίξουν στις 5.00 μ.μ. όπου οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους.

Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια του αγώνα είναι ηλεκτρονικά και για την έκδοσή τους ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ο ΑΜΚΑ του κατόχου. Για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έκδοση κάρτας φιλάθλου η οποία κοστίζει 10 ευρώ για όλη την αγωνιστική περίοδο.

Για τον λόγο αυτό, οι φίλοι της ομάδας που δεν έχουν εκδώσει την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ, θα πρέπει να το πράξουν είτε από τα γραφεία της ΠΑΕ, είτε από το ειδικό ταμείο που θα λειτουργεί έξω από τη 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου από τις 5.00 μ.μ. και μέχρι την έναρξη του αγώνα με τον Ατρόμητο.

*Oι κάτοχοι των VIP διαρκείας θα εισέρχονται από κεντρική είσοδο του Πανθεσσαλικού σταδίου που βρίσκεται στο περιστύλιο του γηπέδου, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το πάρκινγκ του σταδίου με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.

*Οι κάτοχοι των απλών εισιτηρίων διαρκείας όσο και των απλών εισιτηρίων αγώνα, θα εισέρχονται αποκλειστικά από την 2η πεζογέφυρα όπου θα λειτουργούν και τα εκδοτήρια.

*Τα παιδιά μέχρι 12 χρόνων εισέρχονται στις εξέδρες δωρεάν με την απαραίτητη συνοδεία κηδεμόνα.

Καταγγέλλει στάση πληρωμών ο Μπέος

Εξαλλος με τη NOVA εμφανίζεται ο Αχιλλέας Μπέος. Με προσωπική του δήλωση στη σελίδα του στο Facebook καταγγέλλει ότι το συνδρομητικό κανάλι έχει προχωρήσει σε στάση πληρωμών προς την ΠΑΕ Βόλος, σημειώνοντας ότι οι άλλες ομάδες εισπράττουν κανονικά τις δόσεις τους.

Μάλιστα, καλεί τους πολίτες του Βόλου να… διακόψουν τις συνδρομές τους, αντιδρώντας στην «σαφή παραβίαση κάθε λογικής και των όρων του υγιούς και θεμιτού ανταγωνισμού».

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Πληροφορήθηκα από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ την ασυνέπεια της συνδρομητικής τηλεόρασης NOVA στην εκπλήρωση των όρων πληρωμής, βάσει συμβολαίου, προς την ομάδα μας, με την τελευταία δόση να καταβάλλεται τον περασμένο Οκτώβριο και έκτοτε να υπάρχει στάση πληρωμών. Την ίδια ώρα, που όπως πληροφορούμαι, σε όλες τις άλλες ομάδες καταβάλλονται κανονικά οι δόσεις του τηλεοπτικού συμβολαίου.

Ασφαλώς και πρόκειται για μια σαφή παραβίαση κάθε λογικής και των όρων του υγιούς και θεμιτού ανταγωνισμού, που διαλύει στην πράξη τους ισχυρισμούς των δήθεν εξυγιαντών και νοσταλγών της «κανονικότητας» του ποδοσφαίρου μας, περί δίκαιης αντιμετώπισης.

Την κατάφορη αυτή αδικία δεν μπορώ παρά να την χαρακτηρίσω με μια λέξη ως ξεφτίλα και περιμένω με ενδιαφέρον από τη Super League, την ΕΠΟ και τον αρμόδιο υφυπουργό Αθλητισμού να δώσουν μια άμεση και πειστική εξήγηση για το πρωτοφανές γεγονός. Και βέβαια από τη NOVA να εξηγήσει ποιος και γιατί έδωσε την εντολή για την προκλητικά μεροληπτική μεταχείριση σε βάρος του Βόλου.

Η πρότασή μου στη διοίκηση της ΠΑΕ είναι να αντιδράσει με κάθε νόμιμο και θεμιτό μέσο που έχει στη διάθεσή της, ενώ καλώ τους πολίτες του Βόλου να ακυρώσουν τις συνδρομές τους στη NOVA ως αποτελεσματική απάντηση στην αδικία.

Τα τελευταία χρόνια η πατρίδα μας καταστράφηκε και ο λαός μας καταδικάστηκε στη φτώχεια και την εξαθλίωση για τη δράση της διαπλοκής και των διάφορων νταβατζήδων, επί δεκαετίες. Ας σοβαρευτούμε και ας μην επιτρέψουμε πλέον σε άλλους νταβατζήδες και διαπλεκόμενους να εισβάλλουν και να καταστρέψουν το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου