Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Από την Κρήτη κάνει αρχή ο ΝΠΣ Βόλος

από-την-κρήτη-κάνει-αρχή-ο-νπσ-βόλος-250366

Από την Κρήτη θα γίνει το αγωνιστικό ξεκίνημα του ΝΠΣ Βόλος για το 2020 που ήρθε με κάποιες αλλαγές για τη βολιώτικη ομάδα που δεν θα έχει στον πάγκο της τον Χουάν Φεράντο, αλλά τρία νέα πρόσωπα.

Μετά την αβεβαιότητα για επανέναρξη του πρωταθλήματος και την αναστολή της αποχής των διαιτητών η 17η αγωνιστική θα διεξαχθεί κανονικά και στον ΝΠΣ Βόλος ήταν σε ετοιμότητα έχοντας αύριο Σάββατο τον πρώτο αγώνα για το 2020 στην Κρήτη με τον ΟΦΗ.

Η συνέχεια για τον ΝΠΣ Βόλος γίνεται πάντως χωρίς τον Χουάν Φεράντο αλλά με τρία νέα πρόσωπα τον διεθνή Αλγερινό κεντρικό αμυντικό Λιασίν Κανταμούρο Μπετάιμπα, τον Ισπανό μεσοεπιθετικό Ικερ Γκουαροτσένα και τον Βαγγέλη Οικονόμου ο οποίος ήρθε στον Βόλο από τον Παναθηναϊκό.

Τέλος ο Φεράντο

Εκανε υπομονή ο ΝΠΣ Βόλος για να επανέλθει στον πάγκο ο προπονητής του, αλλά τελικά το πρόβλημα αποδεικνύεται αξεπέραστο καθώς ο Ισπανός τεχνικός Χουάν Φεράντο για το πρόβλημα που έχει εδώ κι έναν μήνα θα νοσηλευθεί πλέον σε Νοσοκομείο της Ισπανίας.

Αρχικά από την ΠΑΕ Βόλος ανακοινώθηκε ότι ο τεχνικός της ομάδας Χουάν Φεράντο πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και ενημέρωσε τους ιθύνοντες ότι θα πρέπει άμεσα να μεταβεί στην Ισπανία ώστε να εξεταστεί από εξειδικευμένους ιατρούς και να ακολουθήσει ειδική θεραπευτική αγωγή.

Ενώ από την ΠΑΕ υπήρξε η ευχή να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατόν το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και είναι και πάλι κοντά της, η επόμενη ενημέρωση από την Ισπανία ήταν ότι ο Φεράντο θα νοσηλευτεί άλλο ένα τρίμηνο κάτι που αναγκάζει τη βολιώτικη ομάδα σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Ετσι, οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους, με τον Βόλο να του εύχεται ταχεία ανάρρωση και να αναζητά πλέον τον διάδοχό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σε Νοσοκομείο της Ισπανίας εισήχθη ο Χουάν Φεράντο εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει με την όρασή του.

Επειτα από την εξέλιξη αυτή και για λόγους υγείας, ΠΑΕ Βόλος και Χουάν Φεράντο προχώρησαν στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί τον Χουάν Φεράντο για την προσφορά του στην ομάδα τα 2,5 χρόνια που βρισκόταν στον πάγκο της και του εύχεται ολόψυχα ταχεία ανάρρωση».

Ο Χουάν Φεράντο κέρδισε δυο ανόδους στον Βόλο ενώ ήταν προπονητής σε 86 αγώνες με τον θετικό απολογισμό 54 νίκες 15 ισοπαλίες και 17 ήττες!

Γκουαροτσένα και Οικονόμου

Μετά τον Λιασίν Κανταμούρο από το 2019, το 2002 ξεκίνησε με δυο ακόμη μεταγραφές για τον ΝΠΣ Βόλος. Ετσι χθες η ΠΑΕ Βόλος ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 27χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού Ικερ Γκουαροτσένα και του 32χρονου κεντρικού αμυντικού Βαγγέλη Οικονόμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου (6/12/1992) Ισπανού μεσοεπιθετικού Ικερ Γκουαροτσένα, καθώς και του 32χρονου (18/7/1987) αμυντικού Βαγγέλη Οικονόμου.

O Ικερ Γκουαροτσένα το τελευταίο εξάμηνο αγωνιζόταν στην πολωνική Πογκόν απ’ όπου και έμεινε ελεύθερος ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Μπιλμπάο (92 συμμετοχές, 21 γκολ), Τενερίφη και Μιράντες.

Ο Βαγγέλης Οικονόμου από το 2017 αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό απ’ όπου και έμεινε ελεύθερος, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πανιώνιο, Ρος Κάουντι, Ατρόμητο, Βέροια και Καβάλα».

Οι μεταγραφές θα συνεχιστούν ενώ από το αρχικό ρόστερ έχουν αποχωρήσει πέντε από τους 24 παίκτες που έχουν χρησιμοποιηθεί (Σαρμιέντο, Ηλιόπουλος, Ατιγιάτ, Μυστακίδης, Μπασόγκ) και στους μεταγραφικούς στόχους της ΠΑΕ Βόλος παραμένει ένας ακόμη μεσοεπιθετικός με έφεση στο σκοράρισμα.

Με ΟΦΗ αύριο

Αγωνιστικά για τον ΝΠΣ Βόλος το μόνο πρόβλημα είναι ο Χουάν Μουνίθ που έχει συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες και θα λείψει από δυο ματς, αυτό αύριο με τον ΟΦΗ και στις 19/1 στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Σε σχέση με το τελευταίο ματς υπάρχουν οι επιστροφές του Δημόπουλου και των Αργεντινών Μαξ και Ζοάο. Σήμερα με τις οδηγίες του Βίκτορ Μπασάντρε ολοκληρώνεται η προετοιμασία και η ομάδα θα αναχωρήσει για την Κρήτη.

Δεκαοχτώ ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (Σάββατο, 5.15 μ.μ.). Αυτοί είναι οι εξής: Γκαραβέλης, Μελίσσας, Ντεντάκης, Φερράρι, Τσίκα, Διαμαντής, Δημόπουλος, Οικονόμου, Μαξ, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Γκουαροτσένα, Τόρες, Ζοάο, Γέντρισεκ, Μάντζης, Λύρατζης και Τσαούσης.

Μετά το ματς με τον ΟΦΗ θα ανακοινωθεί νέος προπονητής αφού μέσα στον Γενάρη για τη βολιώτικη ομάδα υπάρχουν συνολικά 7 αγώνες:

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΝΠΣ Βόλος τον πρώτο μήνα του 2020 έχει ως εξής:

Σάββατο 4/1, 17.15: ΟΦΗ-ΝΠΣ Βόλος

Τρίτη 7/1 (19:30) ΝΠΣ Βόλος-Ατρόμητος για το ΚΥΠΕΛΛΟ

Σάββατο 11/1, 17.15: ΝΠΣ Βόλος-Ξάνθη

Τρίτη 14/1 ΡΕΒΑΝΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 17:15 Ατρόμητος-Βόλος

Κυριακή 19/1, 17.15: Ατρόμητος- ΝΠΣ Βόλος

Τετάρτη 22/1, 17.15: ΝΠΣ Βόλος-ΑΕΚ

Δευτέρα 27/1, 18.00: ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα της ερχόμενης Τρίτης (7.30 μ.μ.) ΒΟΛΟΣ – ATΡΟΜΗΤΟΣ για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδος.

Τα εισιτήρια του αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο τιμώνται 10 ευρώ για όλες τις θύρες στα σταδίου (πλην της Θύρας VIP), ενώ στη θύρα των φιλοξενουμένων (Βόρειο πέταλο), τα εισιτήρια τιμώνται 15 ευρώ.

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα της Τρίτης θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, Βόλος) καθημερινά από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ. και από 6.00 μ.μ. έως 9.00 μ.μ. και το Σάββατο από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ..

Την Τρίτη, ημέρα του αγώνα, τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 2.00 μ.μ., ενώ τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου στην 2η πεζογέφυρα θα ανοίξουν στις 5.00 μ.μ. όπου οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους.

Υπενθυμίζουμε ότι τα εισιτήρια του αγώνα είναι ηλεκτρονικά και για την έκδοσή τους ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ το ΑΜΚΑ του κατόχου. Ως εκ τούτου οι φίλαθλοι του Βόλου που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο θα πρέπει να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους.

Επειδή από φέτος λόγω της συμμετοχής του Βόλου στη Σούπερ Λίγκα, ισχύει το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, η έκδοση του οποίου είναι χρονοβόρα και για την οποία ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ο ΑΜΚΑ, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει του φιλάθλους της ότι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους είναι προτιμότερη η αγορά του εισιτηρίου από τα γραφεία της ομάδας.

Για όσους πάντως επιθυμούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους από το Πανθεσσαλικό στάδιο πριν από την έναρξη του αγώνα, συνιστάται η πρόωρη προσέλευσή τους ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έκδοση κάρτας φιλάθλου η οποία κοστίζει 10 ευρώ για όλη την αγωνιστική περίοδο.

Για το λόγο αυτό, οι φίλοι της ομάδας που δεν έχουν εκδώσει την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ, θα πρέπει να το πράξουν είτε από τα γραφεία της ΠΑΕ, είτε από το ειδικό ταμείο που θα λειτουργεί έξω από τη 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου από τις 5.00 μ.μ. και μέχρι την έναρξη του αγώνα με τον Ατρόμητο.

*Oι κάτοχοι των VIP διαρκείας θα εισέρχονται από κεντρική είσοδο του Πανθεσσαλικού σταδίου που βρίσκεται στο περιστύλιο του γηπέδου, ενώ θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το πάρκινγκ του σταδίου με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.

*Οι κάτοχοι των απλών εισιτηρίων διαρκείας όσο και των απλών εισιτηρίων αγώνα, θα εισέρχονται αποκλειστικά από την 2η πεζογέφυρα όπου θα λειτουργούν και τα εκδοτήρια.

*Τα παιδιά μέχρι 12 χρόνων εισέρχονται στις εξέδρες δωρεάν με την απαραίτητη συνοδεία κηδεμόνα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου