Βόλος: «Eλεγχος ντόπινγκ στις αποστολές των δύο ομάδων και σε μέλη Δ.Σ.»

Τελευταία ενημέρωση: 2019-12-17, 17:18:10
Βόλος: «Eλεγχος ντόπινγκ στις αποστολές των δύο ομάδων και σε μέλη Δ.Σ.»

Η απάντηση του Βόλου ΝΠΣ στο αίτημα του Ολυμπιακού για ντόπινγκ κοντρόλ σε μίνιμουμ οκτώ ποδοσφαιριστές της ομάδας της Μαγνησίας

ΟΒόλος ΝΠΣ απάντησε, μέσω ανακοίνωσης, στο αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για εκτεταμένο έλεγχο ντόπινγκ από το ΕΣΚΑΝ. Η θεσσαλική ΠΑΕ μάλιστα αναφέρει ότι δέχεται να γίνει έλεγχος σε όλους τους παίκτες αλλά και συνολικά στα μέλη των δύο αποστολών όπως επίσης και σε όλα τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των δύο ΠΑΕ.

Στην ανακοίνωσή τους οι Βολιώτες αναφέρουν τα εξής: «Πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε από το ΕΣΚΑΝ έλεγχο ντόπινγκ κοντρόλ σε τουλάχιστον 8 ποδοσφαιριστές μόνο της ομάδας μας πριν από τον μεταξύ μας αγώνα της ερχόμενης Κυριακής.

Από την πλευρά μας αντιπροτείνουμε ο έλεγχος ντόπινγκ κοντρόλ να γίνει και στις δύο ομάδες, όχι όμως μόνο σε 8 ποδοσφαιριστές, αλλά σε όλη την αποστολή, καθώς επίσης και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. των δύο ΠΑΕ. Και όχι μόνο εξέταση ούρων, αλλά και αίματος. Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό που ασχολείται τόσο πολύ με μία νεοφώτιστη ομάδα όπως η δική μας».

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
4
=