Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Πέμπτη με Αρη, Κυριακή με Ολυμπιακό Π.

πέμπτη-με-αρη-κυριακή-με-ολυμπιακό-π-266906

Μετά το θετικό ξεκίνημα του β’ γύρου και την προχθεσινή νίκη επί του Πανιωνίου ο ΝΠΣ Βόλος γρήγορα κοιτά μπροστά καθώς τις επόμενες μέρες και ώς την Κυριακή έχει δυο ακόμη σημαντικά παιχνίδια τα τελευταία του 2019, ενώ η βολιώτικη ομάδα ήδη γνωρίζει το πρόγραμμά της το 2020 και από χθες και τον αντίπαλο στη φάση των 16 του κυπέλλου που θα παίξει τον Γενάρη με τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Πριν πάντως τη νέα χρονιά το ενδιαφέρον είναι στα πιο «κοντινά» ματς καθώς μεθαύριο Πέμπτη θα παίξει στο Χαριλάου με τον Αρη και την Κυριακή 22/12 θα παίξει στο Πανθεσσαλικό με τον Ολυμπιακό Πειραιά…

Ο Γέντρισεκ που έχει παίξει στα 11 ματς και έχει σκοράρει 2 φορές στα νικηφόρα ματς στο Βόλο με Αρη και Παναιτωλικό είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι στην Τρίπολη στις 24 του περασμένου μήνα, αλλά και για το ματς της Πέμπτης παραμένει αμφίβολος, ενώ κόντρα στον Αρη για τη βολιώτικη ομάδα θα απουσιάσουν και δυο παίκτες που έχουν συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε να εκτίσουν την ποινή τους ο Τάσος Τσοκάνης και ο Στέργιος Δημόπουλος που ώς τώρα έχουν συμμετοχή σε όλα τα ματς, ενώ ο Αργεντινός Αουγκούστο Μαξ θα εκτίσει στην 16η αγωνιστική (22/12) με τον Ολυμπιακό Π. στο Πανθεσσαλικό στο τελευταίο ματς για το 2019.

Στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ που συνεχίζεται το διήμερο Τετάρτη 17/12 και Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου, με την 15η αγωνιστική… για το ματς του ΝΠΣ Βόλος την Πέμπτη στο «Κλ. Βικελίδης» στις 17.15 με τον Αρη, διαιτητής ορίστηκε ο Θανάσης Τζήλος από την ΕΠΣ Λάρισας. Για τον Θανάση Τζήλο αυτό είναι το πέμπτο παιχνίδι που «σφυρίζει» φέτος στη Σούπερ Λιγκ και το δεύτερο του ΝΠΣ Βόλος αφού ήταν ο «άρχων» του αγώνα Ξάνθη-Βόλος στις 29/9, στο οποίο οι «κυανέρυθροι» είχαν ηττηθεί με 3-1.

Βοηθοί του την Πέμπτη θα είναι οι Αντώνης Δίπλαρης από την ΕΠΣ Καρδίτσας και Γιώργος Χατζηνάκος από την ΕΠΣ Δράμας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Καδδάς από την ΕΠΣ Αχαΐας. Στο VAR θα είναι ο Γιώργος Κομίνης από τη Θεσπρωτία και βοηθός VAR ο Ανδρέας Μεϊντάνας από την Αχαΐα. Παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτρης Κύρκος από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

Τέλος και τυπικά ο Μπασόνγκ

Παρελθόν και τυπικά αποτελεί για τον Βόλο ο Σεμπαστιάν Μπασόνγκ. Η συνεργασία των «κυανέρυθρων» με τον Καμερουνέζο αμυντικό λύθηκε κοινή συναινέσει, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση της ΠΑΕ. O διεθνής Καμερουνέζος αμυντικός, Σεμπαστιάν Μπασόνγκ ήρθε το καλοκαίρι να κάνει τη διάφορα στην άμυνα με «βαρύ» βιογραφικό και με θητεία σε Μετς, Νιούκαστλ, Τότεναμ, Γουλβς, Νόριτς και Γουότφορντ αλλά μετά τον τραυματισμό του δεν επανήλθε πότε όπως τον περίμεναν… Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον Σεμπαστιάν Μπασόνγκ, στον οποίο εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Γάλλος για την άμυνα

Ο ΝΠΣ Βόλος θα παρουσιαστεί ενισχυμένος στα ματς της νέας χρονιάς και σύμφωνα με γαλλικά ρεπορτάζ κινείται για την απόκτηση του 25χρονου κεντρικού αμυντικού της Βαλενσιέν, Μπαπτίστ Αλοέ. Ο Αλοέ έκανε ντεμπούτο στην Ligue 1 με τη Μαρσέιγ και αναμένεται στον Βόλο όπως και ο 27χρονος Ισπανός Ικερ Γκουαροτσένα! Ο Γκουαροτσένα αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπιλμπάο, παίζει κυρίως στις θέσεις των εξτρέμ (αλλά και στην επίθεση) και φέτος αγωνίζεται στην πολωνική Πογκόν Σέτσιν , ενώ έχει αρκετές παραστάσεις κυρίως από την Ισπανία σε Μπιλμπάο Β’, Τενερίφη και Μιράντες.

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με τον Ολυμπιακό

Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής 22/12 (Πανθεσσαλικό Στάδιο, 17.15) ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τα οποία κυκλοφορούν από σήμερα Τρίτη.

Τα εισιτήρια του αγώνα τιμώνται 15 ευρώ για όλες τις θύρες (πλην της θύρας VIP) και θα διατίθενται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στους κατόχους της κάρτας φιλάθλου της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ.

Σημείωση: Αυτή την εβδομάδα και μέχρι τον αγώνα της Κυριακής ΔΕΝ θα εκδίδονται νέες κάρτες φιλάθλου.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ (Αργοναυτών 15) με την επίδειξη της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ, με τον κάθε φίλο της ομάδας να μπορεί να προμηθευτεί ΜΟΝΟ 1 εισιτήριο.

Την ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα παραμείνουν κλειστά.

Ωράριο λειτουργίας γραφείων ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ:

ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ: 9.00 π.μ.-2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ.-9.00 μ.μ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 9.00 π.μ.-4.00 μ.μ.

ΣΑΒΒΑΤΟ: 9.00 π.μ.-2.00 μ.μ.

ΚΥΡΙΑΚΗ (ημέρα αγώνα): 9.00 π.μ.-3.30 μ.μ.

Το πρόγραμμα του 2020

Ανακοινώθηκε από τη Σούπερ Λίγκα το πρόγραμμα των αγώνων από την 17η έως την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος και αναλυτικά το πρόγραμμα του ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ έχει ως εξής:

17η αγωνιστική: Σάββατο 4/1

17.15: ΟΦΗ-ΝΠΣ Βόλος

18η αγωνιστική: Σάββατο 11/1

17.15: ΝΠΣ Βόλος-Ξάνθη

19η αγωνιστική: Κυριακή 19/1

17.15: Ατρόμητος- ΝΠΣ Βόλος

20η αγωνιστική: Τετάρτη 22/1

17.15: ΝΠΣ Βόλος-ΑΕΚ

21η αγωνιστική: Δευτέρα 27/1

18.00: ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος

22η αγωνιστική: Δευτέρα 3/2

19.30: ΝΠΣ Βόλος-Λαμία

23η αγωνιστική: Δευτέρα 10/2

18.00: Παναιτωλικός-ΝΠΣ Βόλος

24η αγωνιστική: Κυριακή 16/2

17.15: ΝΠΣ Βόλος-Αστέρας Τρίπολης

25η αγωνιστική: Κυριακή 23/2

17.15: ΝΠΣ Βόλος- Λάρισα

26η αγωνιστική: Κυριακή 1/3

19.00: Παναθηναϊκός-ΝΠΣ Βόλος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου