Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Προέχει η σημερινή πρόκριση στο Κύπελλο

προέχει-η-σημερινή-πρόκριση-στο-κύπελ-280183

Για τον ΝΠΣ Βόλος, που παίζει (17.15) στο Πανθεσσαλικό με τον Πανσερραϊκό και από αύριο θα σκέπτεται το ματς με τον Παναθηναϊκό

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Να περάσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου κερδίζοντας σήμερα τον Πανσερραϊκό θέλει στις 17.15 ο ΝΠΣ Βόλος …αφήνοντας τη σκέψη για το ματς που ακολουθεί (Κυριακή 19.30) με τον Παναθηναϊκό για τη Σούπερ Λιγκ …για μετά την πρόκριση στους «16».

Ο διπλός στόχος της εβδομάδας σε δύο εντός έδρας παιχνίδια για τον ΝΠΣ Βόλος είναι η νίκη -πρόκριση και η επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα, την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Για σήμερα πάντως η σκέψη όλων είναι στο κύπελλο με την ομάδα του Χουάν Φεράντο να χρειάζεται νίκη προκειμένου να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο ΝΠΣ Βόλος είναι μεν το φαβορί, καθώς τις δύο ομάδες τις χωρίζουν τρεις κατηγορίες όπως οι παίκτες θα πρέπει να δείξουν την ανωτερότητα αυτή στο γήπεδο αφού το πρώτο παιχνίδι στις Σέρρες είχε λήξει ισόπαλο 1-1

Ενώ κάποιοι ποδοσφαιριστές του βασικού κορμού θα πάρουν «ανάσες», αφού ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό όσοι αγωνιστούν θα πρέπει να μην αφήσουν τους ερασιτέχνες αντιπάλους να πιστέψουν ότι μπορούν να πάρουν κάτι…

Εκτός του Ερικ Γέντρισεκ που ειχε πρόβλημα τραυματισμού εκτός για σήμερα έμειναν οι Μελίσσας, Δημόπουλος και Τσίκα, ενώ στους 19 που επελέγησαν είναι μετά από καιρό και ο Μπασόνγκ.

Οι δέκα εννιά ποδοσφαιριστές που συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό (5.15 μ.μ., Πανθεσσαλικό) είναι οι εξής: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Τσαούσης, Μήτογλου, Διαμαντής Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Κυζιρίδης, Μυστακίδης, Τόρες, Μάντζης, Μουνίθ, Φεράρι, Μαξ, Κορέλας, Λύρατζης, Ατιάτ, Καραγκιόζης, και Μπασόνγκ.

Εισιτήρια για σήμερα …και ΠΑΟ

Ο ΝΠΣ Βόλος αρχικά σήμερα έχει ματς εντός έδρας τον Πανσερραϊκό στον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας (1-1 το πρώτο ματς) και την Κυριακή (8/12) υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1 με την όποια τελειώνει ο α΄ γύρος και εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποίησε πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια των δύο σημαντικών αναμετρήσεων, ενημερώνοντας τους φιλάθλους ότι στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό τα εισιτήρια τιμώνται στα 10 ευρώ, ενώ σε εκείνο με τον Παναθηναϊκό στα 15:

«Συνεχίζεται προπώληση των εισιτηρίων τόσο του αγώνα της Πέμπτης ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (5.15 μ.μ.) για το Κύπελλο Ελλάδος, όσο και του κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (7.30 μ.μ.) για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Τα εισιτήρια με Πανσερραϊκό: Τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα με τον Πανσερραϊκό τιμώνται 10 ευρώ για όλες τις θύρες στα σταδίου (πλην της θύρας VIP).

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, Βόλος) από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ. ενώ τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου στην 2η πεζογέφυρα θα ανοίξουν στις 3.00 μετά το μεσημέρι και οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους.

Τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό: Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό τιμώνται 15 ευρώ για όλες τις θύρες του σταδίου (πλην της θύρας VIP), ενώ στη θύρα των φιλοξενουμένων (βόρειο πέταλο) τα εισιτήρια τιμώνται επίσης 15 ευρώ.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, Βόλος) καθημερινά από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ. και από 6.00 μ.μ. έως 9.00 μ.μ. και το Σάββατο από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ.

Επίσης οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου την Πέμπτη από τις 3.00 μ.μ.

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου τα γραφεία της ΠΑΕ θα παραμείνουν κλειστά λόγω επίσημης αργίας.

Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου στην 1η πεζογέφυρα θα ανοίξουν στις 3.00 το μεσημέρι και οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους. Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για λόγους ασφαλείας η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου θα γίνεται μόνο από την 1η πεζογέφυρα.

Υπενθυμίζουμε ότι από φέτος τα εισιτήρια του αγώνα είναι ηλεκτρονικά και για την έκδοσή τους ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ο ΑΜΚΑ του κατόχου. Ως εκ τούτου οι φίλαθλοι του Βόλου που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Επειδή από φέτος λόγω της συμμετοχής του Βόλου στη Σούπερ Λίγκα, ισχύει το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, η έκδοση του οποίου είναι χρονοβόρα και για την οποία ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ο ΑΜΚΑ, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει του φιλάθλους της ότι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός την ημέρα του αγώνα είναι προτιμότερη η αγορά του εισιτηρίου από τα γραφεία της ομάδας (μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι).

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έκδοση κάρτας φιλάθλου η οποία κοστίζει 10 ευρώ για όλη την αγωνιστική περίοδο».

ΠΑΕ Βόλος: «Να σταματήσει ο Κούγιας να ασχολείται με την ομάδα μας»

Αιχμές και για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Βόλος άφησε ο Αλέξης Κούγιας την Τρίτη προκαλώντας την αντίδραση της βολιώτικης ομάδας που με ανακοίνωσή της την Τετάρτη τον καλεί να διαπιστώσει ο ίδιος τι ισχύει, αφού, όπως λέει, όλα είναι ξεκάθαρα, ενώ τον καλεί να συμμετάσχει, αν θέλει, στη διαδικασία της νέας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ. Ειδάλλως, του ζητεί να πάψει να ασχολείται με την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος: «Αμείωτο παραμένει το ενδιαφέρον του διάσημου Αλέκου του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, γνωστού και ως Κούγια, για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ, σε σημείο μάλιστα εμμονικό.

Και όμως είναι τόσο εύκολο να ενημερωθεί, αν το ενδιαφέρον είναι ειλικρινές, αρκεί να καταφύγει είτε στο ΓΕΜΗ, είτε στο site της ομάδας μας, που αναλυτικά και με πλήρη διαφάνεια δημοσιεύεται ο πλήρης κατάλογος των μετόχων (όνομα, ιδιότητα, αριθμός μετοχών).

Επειδή, ωστόσο, κατά ευτυχή συγκυρία αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία νέας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, ο Αλέκος, που εσχάτως κάνει επίδειξη της ρωμαλεότητας και των φυσικών του προσόντων στα μπουζουξίδικα της πόλης όπου…λατρεύεται, θα μπορούσε να μετάσχει σε αυτή, ως μια καλή μελλοντική επένδυση.

Σε αντίθετη περίπτωση τον καλούμε να σταματήσει να ασχολείται με την ομάδα μας, άλλωστε έχει τόσα δικά του προβλήματα να λύσει.

ΥΓ. Αν τον ενδιαφέρει, ο αγαπημένος του Βάτσιος ΔΕΝ είναι μέτοχος της ομάδας…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου